Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

Eik tu sau Paulina, man uzsiregistruot - reikia susikaupt pries tai....ir visa ta laika kol sedziu kedeje, tokia isitempus bunu, kad net kojos nutirpsta paskui.... doh.gif gerai kad daznai nera reikalo pas tuos stomatologus eiti doh.gif ir vaikam aciu d kol kas dar nera reikalo ten eit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 02 01, 14:19)
Eik tu sau Paulina, man uzsiregistruot - reikia susikaupt pries tai....ir visa ta laika kol sedziu kedeje, tokia isitempus bunu, kad net kojos nutirpsta paskui.... doh.gif gerai kad daznai nera reikalo pas tuos stomatologus eiti  doh.gif ir vaikam aciu d kol kas dar nera reikalo ten eit  4u.gif

Aš matyt pripratau, nes kiek nuo vaikystės save prisimenu, tai ištisai pas stomatologę doh.gif O seniau ir tvarkydavo lyginant su dabar žiauriau doh.gif Dabar tai tikrai man relaxas ten nuėjus biggrin.gif Lankausi ir po šiolei stabiliai kas du mėnesius, čiut ne didžiausia pramoga išeiti iš namų lotuliukas.gif

Iš merginų juokelių:

Vaikšto Viktorija užtinusiom akytėm ir neleidžia vaistukų lašinti, tiek spardosi ir draskosi, kad viena nepajėgiu, reikia, kad kas nors laikytų doh.gif Ryte paprašiau sūnaus, kad palaikytų rankas ir kojas. Po pietų ateina ji pati ir klausia manęs: mama, kodėl vaistukų nelašini, sakau lašinsiu vėliau. O ji: mama palaukim kol brolis grįš, jis mane palaikys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 01 vasario 2013 - 14:54
QUOTE(gretchene @ 2013 01 31, 14:14)
Beje, pas Tilda irgi atsirado ruda demele ir mazyte skylute ant vieno dantuko, laukiu gripo pabaigos, ir rasysimes pas stomatologa.

Sveikutės, pas mus tas pats Gretchene, atsirado rudas taškiukas, ko gero jau ten ges dantukas doh.gif eisim ir mes žiūrėtis kai vyras grįš unsure.gif
kaip gyvenate mamytės? ar neserga vaikučiai? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,
kadangi pas mane istysai visi paeiliui,o sia savaite visi kartu apsirgo,tai jau su ligom ir nebesinori cia reklamuotis...
visos taisot vaikams dantis,o as treciadieni vesiu Klaudia i klinika rauti viena danti, nes per daug isdygo doh.gif
Visoms sveikatos ir kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mano jau ir Tilda apsirgo, antra para tempa musam, sloga ir kosulys laringitinis. Sianakt jau buvau issigandusi, turejom kosulio priepuoli, vos beikvepe. Bet greitai praejo, visa nakti prasokinejau, kad tik nepradetu verkti, nes tikpradeda verkt, iskart koset uzsiveda doh.gif Simas jau gerai, kazkaip sikart lengviau, kai serga vienas po kito, o ne visi trys is karto ax.gif
Atsakyti
Laikykites mamytes 4u.gif baisu net kur ir islysti, kaip visur serga verysad.gif verysad.gif mes tfu tfu atlaikem tecio ligas (lyg tai, tikiuosi), einam i darzeli bet daugaiu net nedristu kur listi, nei jokius prekybos centrus, nei i kokius zaidimu kambarius doh.gif
tik vat suzinojau vakar kad nei liepa nei rugpjuti darzelis nedirbs, ui kaip negerai.... ir kur det tuos savo pyplius cielus du menesius doh.gif atostogas laikau rugsejui kad pirmokeli galeciau isleisti tinkamai, o dabar ka reikes daryti ne nezinau...
Atsakyti
Ingosa, na kaip tai ka daryt, teks i svecius kviestis mociutes/senelius, tetulias, pusseseres ir visus ka seniai matet bei pasiilgot biggrin.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
tai va kad Blueflower, turbut svetima greiciau nussisamdysiu dabot vaiku nei kokia mociute ar tetule atvaziuotu ax.gif visi dirbantys dar pas mus, mano mama dar be to ir uki turi (nedideli bet vsitiek pas ja parduotos vasaros ax.gif ), taip kad suksimes kaip visada dviese ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 02 05, 15:31)
tai va kad Blueflower, turbut svetima greiciau nussisamdysiu dabot vaiku nei kokia mociute ar tetule atvaziuotu  ax.gif

dazniausiai taip ir buna...
Atsakyti
Prakalbot apie dantukus. Mes tik ka is dantuku gydytojos. Mergaitei 2 dantukus sutaise. Pirmiausia tikrai buvo sokas, nes abu vaikai iki 2 metu nebuvo ragave nieko, nei ledu, nei saldainiu, pagrinde tas, kad be cukraus. O dabar, jau nelabai ir megsta. Tai kai pamaciau gruodi skylutes tikra i issigandau. Bet patekom pas labai puikia gydytoja, tikrai mokancia dirbti su vaikais. Pirma karta isvale krapstuku, o siandiena greze. Buvo gedimas, bet ne toks didelis. Pirmiausia gydytoja viska parode, kaip kas veikia, daug kalbejo, bet tuo paciu labai greitai dirbo.
Beja, vede vyras, ne as, nes jei mergaite butu pamaciusi, kad as pergyvenu, tikrai butu nesileidusi...
Dabar viskas tvarkoje drinks_cheers.gif
Po to vaziavome pirkti ledu smile.gif
Atsakyti
Tai idomu, nuo ko cia tie dantys pas jus sugedo? as vis paziuriu saviskiu, nes mes tai kartais paskanaujam truputeli ledu ar koki sausainuka viena kita, aisku ribojam be galo saldumynus, tarkim i savaite po viena saldainuka ar sausainuku pora, sakau gana, neduodu daug blush2.gif
Mergaites, noriu pasigirti: siandien pirmasyk kepiau namine duona su grudais ir galiu pasakyti: pirmas blynas neprisvilo thumbup.gif jau kai mergaites jos norejo...neleido tai duonai normaliai pastoveti, nes ji iskepta turetu apie 3val apklota pamiegoti, kaip sakiau mergaitems smile.gif namai visi uzkvipo duona/kmynais ax.gif ir oras toks sian, visadien saulute. Pavalge duonos su svietuku keliavom i lauka pasivaikscioti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 02 06, 16:40)
Tai idomu, nuo ko cia tie dantys pas jus sugedo? as vis paziuriu saviskiu, nes mes tai kartais paskanaujam truputeli ledu ar koki sausainuka viena kita, aisku ribojam be galo saldumynus, tarkim i savaite po viena saldainuka ar sausainuku pora, sakau gana, neduodu daug  blush2.gif

Kažkaip man rodos mažiausias ryšys yra tarp saldumynų ir dantų gedimo biggrin.gif Kaži kodėl jie pas mane taip genda, jei saldumynų nevalgau iš viso. Tai yra visiška genetika, nuo kurios nepabėgsim. Aišku saldumynai daro savo darbą, bet tikrai ne didžiausią 4u.gif Pažįstu daug žmonių, kurie valgo saldumynus saujom, dantis išsiplauna pro retą, o pas dantistus nesilanko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rulee @ 2013 02 05, 19:12)
Beja, vede vyras, ne as, nes jei mergaite butu pamaciusi, kad as pergyvenu, tikrai butu nesileidusi...
Dabar viskas tvarkoje  drinks_cheers.gif
Po to vaziavome pirkti ledu smile.gif

O kodėl tu pergyveni? biggrin.gif Aš džiaugiuosi, kad vaikams sutaiso dantukus, mes ten su džiaugsmu važiuojam visi ir visai nematau nė menkiausios priežasties dėl ko čia reikėtų pergyventi g.gif Tiesa pergyvenu, kad genda, o kad reikia važiuot pas stomatologą, tai džiaugiamės, juk sutaisys dantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 06 vasario 2013 - 23:13