Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

sveikutes 4u.gif
natariuxi, mnao kriksto dukrelei suauge du kojos pirsciukai i viena (jai 8 metai jau), bet mama nemato problemos tame, neoperuoja, aisku jusu atvejis kitoks, gal tikrai bus nepatogu ateity jau paaugusiai mergytei kad jos pirsciukas nesilanksto 4u.gif viskas bus gerai, pamatysi, nesijaudink taip 4u.gif
Paulina, eina sau, laikykis mamuk 4u.gif o gydytojos i namus nebandei kviestis????net nezinau ka ir bepatart, as turbut jau seniai is to trizniavimo buciau atsigulus i ligonine su vaikais, jei savaite temperatura laikytusi ax.gif blush2.gif o kuom gydytoja motyvuoja, kad nereikia antibijotiku??? nes pagal tavo pasakojima atrodo kad grynai komplikavosi virusas verysad.gif daug jum sveikateles, tau mamuk stiprybes ir kantrybes, eina sau kaip gaila maziukes 4u.gif
mes dar laikomes, einam i darzeli kasdien, tik vat atkrites mano vyras, nuo savaitgalio is lovos nepasikelia, laikosi temperatura, siaip ne taip nuveda vaikus i darzeli, ir gydosi namie guledamas...jei neuzsikresim nuo jo, tada gal ir atlaikysim...grupeje ana savaite buvo tik 6 vaikuciai, vakar jau 10, tai bent nebejungs su kita grupe (ko as labai nemegstu) ax.gif
Atsakyti
Paulina, zinok, turiu drauge LOR,iste, sake siemet kazkokie anomaliniai virusai, labai sunkiai gyja ir i sinusitus, ausu uzdegimus linke pereiti. Mes nuo Nauju metu tik neseniai pradejom vaduotis is ligu. Is pradziu su viena mergina gulejau ligoninej del beprasidedancios pneumonijos, kita lengviau virusa isvaiksciojau, paskui as sinusita-fotita apturejau. Antibiotikai nebeveike, mechaniskai vale, mamai perejo i ausu uzdegima, apkurto. Dabar antra savaite vaiksto i proceduras, sako atgaus klausa. Zodziu, ligu atzvilgiu metai nekaip prasidejo. Linkiu, kad Jums paibaigtu be komplikaciju.
Naturiuxi, tikrai nebijok del narkozes. Musu merginai praeita vasara dare operacija su pilna narkoze. Ji visiskai nieko nejuto kita diena. Maziukai tikrai lengvai ja pernesa, be to ir narkozes siais laikais visai kitokios. As pati buciau narkomane lotuliukas.gif Man taip buna gera po jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 01 30, 08:44)
grupeje ana savaite buvo tik 6 vaikuciai, vakar jau 10, tai bent nebejungs su kita grupe (ko as labai nemegstu) ax.gif

Labas rytas,
pas jus Ingosa dar gerai, man pirmadienį auklėtoja skambino tai sakė tik 2 vaikai ir tai vienas ant ribos tai sujungė grupes unsure.gif bet mes neinam blush2.gif kadangi vyras jau antra savaitė ligoninėje tai nenoriu, kad dar mažės ką pasigautų blush2.gif
Paulina, o jums gripas? nes jei gripas tai turėjo išrašyti priešvirusinių vaistų, tada nesikomplikuoja unsure.gif mes jau du kart panašiai sirgom, lapkritį ir sausio pradžioje, kai buvo temp ilgai ir baisiai padidėję limfmazgiai unsure.gif nors jie dar taip ir nesumažėjo visiškai unsure.gif
o tau patarčiau vakare nusivežti į priimamąjį ir tada tikrai gausit antibus 4u.gif nes bent mums abu kartus buvo perėję jau į plaučius, nelauk jei negerėja mirksiukas.gif
Natriuxi, nebijok tos narkozės mirksiukas.gif draugės mergytei ant veiduko vyno dėmė, tai bandant ją pašalinti ji nuo gimimo gauna po dvi narkozes į metus unsure.gif po poros valandų jau važiuoja namo 4u.gif
Atsakyti
Paulina:), laikykis. Jatau, kaip sunku.
Vaikai ir as vienu metu turejom ta virsutiniu kvepavimo taku uzdegima. Nebuvo labai sunkus, slogos, gerkles, kosuliukas. Bet kai visi trys doh.gif Gerai, kad nieko nevalge, nes nebuciau vistiek nieko nepagaminusi. Tai tik arbatomis kelias dienas.
Dabar kaip ir neblogai, pradesim eiti jau ir i lauka.
Del darzelio ir galvojau, kaip ten reikalai. Labai nenoreciau kad jungtu grupe, nes berniukas ir taip vis dar apsiverkia issiskiriant, tai jei pamatytu nauja aukletoja, tai butu tragedija ..
Mes, kaip kosejo, miegant vis ijungdavom oro drekintuva, salto oro ir ilasindavom eukalipto eterinio aliejuko kelis lasiukus. Tai ilgai nesilaike slogos ir gerkle.
Atsakyti

Easy22 o kas tavo vyrui? unsure.gif

Ne gydytojos Ingosa į namus nekviečiau, nes ji atostogauja. O dabar niekas ir nebevažiuotų į namus, nes toks antplūdis likusių gydytojų, kad jos nieko nespėja, dar sugebėjo aprėkti, kad siuntimo pasiprašiau doh.gif biggrin.gif Nuvežiau tik, padarė kraują ir nusprendė, kad jis nebaisus dar ir ne bakterinis ir kad reikia dar laukti. Į Klinikas vis nesiryžtu vežti, kažkaip ten vežu, tik kai jau visai matau, kad prasti popieriai. Nors vakar jau pradėjo ir akytės pūliuoti, žodžiu doh.gif

Easy22 o kokių jūs priešvirusinių vaistų esat gavę? g.gif Mums niekad gyvenime nieko panašaus nėra niekas skyrę doh.gif Nu gal išsikapstysim kaip nors be nieko ir be antibų, bus jau ne pirmas sykis kai mus iškankina natūraliai doh.gif biggrin.gif

Darželyje ir pas mus grupės sujungtos verysad.gif
Eina sau kokie tie virusai bjaurūs sad.gif Mano vyrui prasidėjo, perėjo į sinusitą, o dabar į bronchitą, jau bus koks mėnesis kaip serga, bet irgi nenužingsniuoja iki gydytojų doh.gif Nieko išvažiuoja dar kitą savaitę porai savaičių į Keniją relaksui, paliks mane vėl vieną su vaikais, tikiuosi, kad būsim sveiki, nors taip dar nėra buvę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rulee @ 2013 01 30, 09:27)

Vaikai ir as vienu metu turejom ta virsutiniu kvepavimo taku uzdegima. Nebuvo labai sunkus, slogos, gerkles, kosuliukas. Bet kai visi trys  doh.gif Gerai, kad nieko nevalge, nes nebuciau vistiek nieko nepagaminusi. Tai tik arbatomis kelias dienas.

Kaip norėčiau, kad pas mus bent dieną kas nors tik arbatomis lotuliukas.gif Bernai kolkas sveiki ir valgo žiauriai daug, bet kad ir merginos nors serga, bet visvien ištisai turi valgyt. Bet svarbiausia, kad dabar reikia gaminti dar skirtingus patiekalus doh.gif Jokių perspektyvų nenusimato jei ir pati susirgsiu. Apie savo nervų būklę paskutiniu metu jau tyliu, Viktorija pasidarius labai isteriška nuo ligos, nuo rankų nenueina, viskas netinka, tai darau valgyt kaip senais laikais su ja ant rankų arba ant stalo pasisodinus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 30, 11:26)
Easy22 o kas tavo vyrui?  unsure.gif
Easy22 o kokių jūs priešvirusinių vaistų esat gavę? g.gif Mums niekad gyvenime nieko panašaus nėra niekas skyrę doh.gif Nu gal išsikapstysim kaip nors be nieko ir be antibų, bus jau ne pirmas sykis kai mus iškankina natūraliai doh.gif  biggrin.gif

Darželyje ir pas mus grupės sujungtos verysad.gif
Eina sau kokie tie virusai bjaurūs sad.gif Mano vyrui prasidėjo, perėjo į sinusitą, o dabar į bronchitą, jau bus koks mėnesis kaip serga, bet irgi nenužingsniuoja iki gydytojų doh.gif Nieko išvažiuoja dar kitą savaitę porai savaičių į Keniją relaksui, paliks mane vėl vieną su vaikais, tikiuosi, kad būsim sveiki, nors taip dar nėra buvę lotuliukas.gif

Paulina, nelabai noriu plėstis apie vyrą, bet jam jau čia rimti dalykai verysad.gif ligoninėje turės apie mėnesį pagyventi verysad.gif
o dėl priešvirusinių, mes negavusios nes mums ne gripas buvo mirksiukas.gif dabar jei nustato kad gripas, per pirmas dvi paras išrašo vaistų, jie palengvina sveikimą ir komplikacijų tikimybę smile.gif o klinikų tu kaip tik nebijok mirksiukas.gif mes visada jei jau kas rimčiau vežamės į priėmimą, išsamiai apžiūri, paskiria vaistus ir namučių smile.gif kartą siūlė gultis, bet mes neskubėjome, pasveikome namuose blush2.gif tikrai stebiuosi tavo kantrybe 4u.gif aš jau turbūt kelis kart būčiau nusivežusi lotuliukas.gif vyk ir vyrą pas gydytoją, ne juokas gi su tom komplikacijomis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 30, 10:39)
Paulina, nelabai noriu plėstis apie vyrą, bet jam jau čia rimti dalykai  verysad.gif  ligoninėje turės apie mėnesį pagyventi  verysad.gif

Eina sau verysad.gif Tai kaip jūs sukatės vienos? Dabar tikrai turit labai saugotis doh.gif Man tai kai vyro nėra tai problema net apsipirkti jei vaikai serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 30, 11:47)
Eina sau verysad.gif Tai kaip jūs sukatės vienos? Dabar tikrai turit labai saugotis doh.gif Man tai kai vyro nėra tai problema net apsipirkti jei vaikai serga verysad.gif

sunkoka ir mums, juo lab kad aš nevairuoju verysad.gif doh.gif į parduotuvę bėgu viena, palieku mažes pas draugę aukštu žemiau blush2.gif saugomės kaip tik įmanydamos, niekur neinam net vyro normaliai lankyti negalim nes karantinas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 30, 10:57)
sunkoka ir mums, juo lab kad aš nevairuoju  verysad.gif  doh.gif į parduotuvę bėgu viena, palieku mažes pas draugę aukštu žemiau  blush2.gif saugomės kaip tik įmanydamos, niekur neinam net vyro normaliai lankyti negalim nes karantinas  verysad.gif

Žodžiu pas visus savos problemos, be jų turbūt būtų nuobodu gyvent doh.gif Labai senai vairavau ir aš, irgi bėda, o dabar neturiu net ką vairuoti, nes turim tik valdišką mašiną verysad.gif Tai viskas gerai, kai visi sveiki ir namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 30, 12:03)
  Tai viskas gerai, kai visi sveiki ir namie smile.gif

drinks_cheers.gif tik jau taip retai kada taip būna blush2.gif o jūs tikrai vežkitės Viktoriją vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaubas kas darosi...laikykites ir nepasiduokit Merginos 4u.gif visom ir visiem linkiu kuo greiciau pasveikt!!! victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueFlower: 30 sausio 2013 - 11:12
Paulina, man irgi atrodo, kad gal nuvezk kazkaip mergaites i klinikas apziurai, tyrimams pakartotinai. Ir priziurekit, mergaites, vyrus. Kaip gali menesi nesikreipti pas gyd? g.gif nu jau tie vyrai, juos stumte stumk pas gyd doh.gif pas MB darbe daug kas serga, tai bijau irgi, kad ko neparnestu.
...
Del narkozes: aciu uz palaikyma, tikiuosi, jog viskas bus gerai. Po biskiuka meginu prisijaukinti ta minti, kad darys pilna narkoze. Butu dar koks menuo susitaikyti, apsiprasti su ta mintimi, butu gal dar siek tiek lengviau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natariuxi: 30 sausio 2013 - 12:37