sveikutes
natariuxi, mnao kriksto dukrelei suauge du kojos pirsciukai i viena (jai 8 metai jau), bet mama nemato problemos tame, neoperuoja, aisku jusu atvejis kitoks, gal tikrai bus nepatogu ateity jau paaugusiai mergytei kad jos pirsciukas nesilanksto viskas bus gerai, pamatysi, nesijaudink taip
Paulina, eina sau, laikykis mamuk o gydytojos i namus nebandei kviestis????net nezinau ka ir bepatart, as turbut jau seniai is to trizniavimo buciau atsigulus i ligonine su vaikais, jei savaite temperatura laikytusi o kuom gydytoja motyvuoja, kad nereikia antibijotiku??? nes pagal tavo pasakojima atrodo kad grynai komplikavosi virusas daug jum sveikateles, tau mamuk stiprybes ir kantrybes, eina sau kaip gaila maziukes
mes dar laikomes, einam i darzeli kasdien, tik vat atkrites mano vyras, nuo savaitgalio is lovos nepasikelia, laikosi temperatura, siaip ne taip nuveda vaikus i darzeli, ir gydosi namie guledamas...jei neuzsikresim nuo jo, tada gal ir atlaikysim...grupeje ana savaite buvo tik 6 vaikuciai, vakar jau 10, tai bent nebejungs su kita grupe (ko as labai nemegstu)
Paulina, zinok, turiu drauge LOR,iste, sake siemet kazkokie anomaliniai virusai, labai sunkiai gyja ir i sinusitus, ausu uzdegimus linke pereiti. Mes nuo Nauju metu tik neseniai pradejom vaduotis is ligu. Is pradziu su viena mergina gulejau ligoninej del beprasidedancios pneumonijos, kita lengviau virusa isvaiksciojau, paskui as sinusita-fotita apturejau. Antibiotikai nebeveike, mechaniskai vale, mamai perejo i ausu uzdegima, apkurto. Dabar antra savaite vaiksto i proceduras, sako atgaus klausa. Zodziu, ligu atzvilgiu metai nekaip prasidejo. Linkiu, kad Jums paibaigtu be komplikaciju.
Naturiuxi, tikrai nebijok del narkozes. Musu merginai praeita vasara dare operacija su pilna narkoze. Ji visiskai nieko nejuto kita diena. Maziukai tikrai lengvai ja pernesa, be to ir narkozes siais laikais visai kitokios. As pati buciau narkomane Man taip buna gera po jos
Naturiuxi, tikrai nebijok del narkozes. Musu merginai praeita vasara dare operacija su pilna narkoze. Ji visiskai nieko nejuto kita diena. Maziukai tikrai lengvai ja pernesa, be to ir narkozes siais laikais visai kitokios. As pati buciau narkomane Man taip buna gera po jos
QUOTE(Ingosa @ 2013 01 30, 08:44)
grupeje ana savaite buvo tik 6 vaikuciai, vakar jau 10, tai bent nebejungs su kita grupe (ko as labai nemegstu)
Labas rytas,
pas jus Ingosa dar gerai, man pirmadienį auklėtoja skambino tai sakė tik 2 vaikai ir tai vienas ant ribos tai sujungė grupes bet mes neinam kadangi vyras jau antra savaitė ligoninėje tai nenoriu, kad dar mažės ką pasigautų
Paulina, o jums gripas? nes jei gripas tai turėjo išrašyti priešvirusinių vaistų, tada nesikomplikuoja mes jau du kart panašiai sirgom, lapkritį ir sausio pradžioje, kai buvo temp ilgai ir baisiai padidėję limfmazgiai nors jie dar taip ir nesumažėjo visiškai
o tau patarčiau vakare nusivežti į priimamąjį ir tada tikrai gausit antibus nes bent mums abu kartus buvo perėję jau į plaučius, nelauk jei negerėja
Natriuxi, nebijok tos narkozės draugės mergytei ant veiduko vyno dėmė, tai bandant ją pašalinti ji nuo gimimo gauna po dvi narkozes į metus po poros valandų jau važiuoja namo
Paulina:), laikykis. Jatau, kaip sunku.
Vaikai ir as vienu metu turejom ta virsutiniu kvepavimo taku uzdegima. Nebuvo labai sunkus, slogos, gerkles, kosuliukas. Bet kai visi trys Gerai, kad nieko nevalge, nes nebuciau vistiek nieko nepagaminusi. Tai tik arbatomis kelias dienas.
Dabar kaip ir neblogai, pradesim eiti jau ir i lauka.
Del darzelio ir galvojau, kaip ten reikalai. Labai nenoreciau kad jungtu grupe, nes berniukas ir taip vis dar apsiverkia issiskiriant, tai jei pamatytu nauja aukletoja, tai butu tragedija ..
Mes, kaip kosejo, miegant vis ijungdavom oro drekintuva, salto oro ir ilasindavom eukalipto eterinio aliejuko kelis lasiukus. Tai ilgai nesilaike slogos ir gerkle.
Vaikai ir as vienu metu turejom ta virsutiniu kvepavimo taku uzdegima. Nebuvo labai sunkus, slogos, gerkles, kosuliukas. Bet kai visi trys Gerai, kad nieko nevalge, nes nebuciau vistiek nieko nepagaminusi. Tai tik arbatomis kelias dienas.
Dabar kaip ir neblogai, pradesim eiti jau ir i lauka.
Del darzelio ir galvojau, kaip ten reikalai. Labai nenoreciau kad jungtu grupe, nes berniukas ir taip vis dar apsiverkia issiskiriant, tai jei pamatytu nauja aukletoja, tai butu tragedija ..
Mes, kaip kosejo, miegant vis ijungdavom oro drekintuva, salto oro ir ilasindavom eukalipto eterinio aliejuko kelis lasiukus. Tai ilgai nesilaike slogos ir gerkle.
Easy22 o kas tavo vyrui?
Ne gydytojos Ingosa į namus nekviečiau, nes ji atostogauja. O dabar niekas ir nebevažiuotų į namus, nes toks antplūdis likusių gydytojų, kad jos nieko nespėja, dar sugebėjo aprėkti, kad siuntimo pasiprašiau Nuvežiau tik, padarė kraują ir nusprendė, kad jis nebaisus dar ir ne bakterinis ir kad reikia dar laukti. Į Klinikas vis nesiryžtu vežti, kažkaip ten vežu, tik kai jau visai matau, kad prasti popieriai. Nors vakar jau pradėjo ir akytės pūliuoti, žodžiu
Easy22 o kokių jūs priešvirusinių vaistų esat gavę? Mums niekad gyvenime nieko panašaus nėra niekas skyrę Nu gal išsikapstysim kaip nors be nieko ir be antibų, bus jau ne pirmas sykis kai mus iškankina natūraliai
Darželyje ir pas mus grupės sujungtos
Eina sau kokie tie virusai bjaurūs Mano vyrui prasidėjo, perėjo į sinusitą, o dabar į bronchitą, jau bus koks mėnesis kaip serga, bet irgi nenužingsniuoja iki gydytojų Nieko išvažiuoja dar kitą savaitę porai savaičių į Keniją relaksui, paliks mane vėl vieną su vaikais, tikiuosi, kad būsim sveiki, nors taip dar nėra buvę
Papildyta:
QUOTE(Rulee @ 2013 01 30, 09:27)
Kaip norėčiau, kad pas mus bent dieną kas nors tik arbatomis Bernai kolkas sveiki ir valgo žiauriai daug, bet kad ir merginos nors serga, bet visvien ištisai turi valgyt. Bet svarbiausia, kad dabar reikia gaminti dar skirtingus patiekalus Jokių perspektyvų nenusimato jei ir pati susirgsiu. Apie savo nervų būklę paskutiniu metu jau tyliu, Viktorija pasidarius labai isteriška nuo ligos, nuo rankų nenueina, viskas netinka, tai darau valgyt kaip senais laikais su ja ant rankų arba ant stalo pasisodinus.
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 30, 11:26)
Easy22 o kas tavo vyrui?
Easy22 o kokių jūs priešvirusinių vaistų esat gavę? Mums niekad gyvenime nieko panašaus nėra niekas skyrę Nu gal išsikapstysim kaip nors be nieko ir be antibų, bus jau ne pirmas sykis kai mus iškankina natūraliai
Eina sau kokie tie virusai bjaurūs Mano vyrui prasidėjo, perėjo į sinusitą, o dabar į bronchitą, jau bus koks mėnesis kaip serga, bet irgi nenužingsniuoja iki gydytojų Nieko išvažiuoja dar kitą savaitę porai savaičių į Keniją relaksui, paliks mane vėl vieną su vaikais, tikiuosi, kad būsim sveiki, nors taip dar nėra buvę
Paulina, nelabai noriu plėstis apie vyrą, bet jam jau čia rimti dalykai ligoninėje turės apie mėnesį pagyventi
o dėl priešvirusinių, mes negavusios nes mums ne gripas buvo dabar jei nustato kad gripas, per pirmas dvi paras išrašo vaistų, jie palengvina sveikimą ir komplikacijų tikimybę o klinikų tu kaip tik nebijok mes visada jei jau kas rimčiau vežamės į priėmimą, išsamiai apžiūri, paskiria vaistus ir namučių kartą siūlė gultis, bet mes neskubėjome, pasveikome namuose tikrai stebiuosi tavo kantrybe aš jau turbūt kelis kart būčiau nusivežusi vyk ir vyrą pas gydytoją, ne juokas gi su tom komplikacijomis
QUOTE(easy22 @ 2013 01 30, 10:39)
Paulina, nelabai noriu plėstis apie vyrą, bet jam jau čia rimti dalykai ligoninėje turės apie mėnesį pagyventi
Eina sau Tai kaip jūs sukatės vienos? Dabar tikrai turit labai saugotis Man tai kai vyro nėra tai problema net apsipirkti jei vaikai serga
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 30, 11:47)
Eina sau Tai kaip jūs sukatės vienos? Dabar tikrai turit labai saugotis Man tai kai vyro nėra tai problema net apsipirkti jei vaikai serga
sunkoka ir mums, juo lab kad aš nevairuoju į parduotuvę bėgu viena, palieku mažes pas draugę aukštu žemiau saugomės kaip tik įmanydamos, niekur neinam net vyro normaliai lankyti negalim nes karantinas
QUOTE(easy22 @ 2013 01 30, 10:57)
sunkoka ir mums, juo lab kad aš nevairuoju į parduotuvę bėgu viena, palieku mažes pas draugę aukštu žemiau saugomės kaip tik įmanydamos, niekur neinam net vyro normaliai lankyti negalim nes karantinas
Žodžiu pas visus savos problemos, be jų turbūt būtų nuobodu gyvent Labai senai vairavau ir aš, irgi bėda, o dabar neturiu net ką vairuoti, nes turim tik valdišką mašiną Tai viskas gerai, kai visi sveiki ir namie
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 30, 12:03)
Tai viskas gerai, kai visi sveiki ir namie
tik jau taip retai kada taip būna o jūs tikrai vežkitės Viktoriją vakare
Siaubas kas darosi...laikykites ir nepasiduokit Merginos visom ir visiem linkiu kuo greiciau pasveikt!!!
Paulina, man irgi atrodo, kad gal nuvezk kazkaip mergaites i klinikas apziurai, tyrimams pakartotinai. Ir priziurekit, mergaites, vyrus. Kaip gali menesi nesikreipti pas gyd? nu jau tie vyrai, juos stumte stumk pas gyd pas MB darbe daug kas serga, tai bijau irgi, kad ko neparnestu.
...
Del narkozes: aciu uz palaikyma, tikiuosi, jog viskas bus gerai. Po biskiuka meginu prisijaukinti ta minti, kad darys pilna narkoze. Butu dar koks menuo susitaikyti, apsiprasti su ta mintimi, butu gal dar siek tiek lengviau..
...
Del narkozes: aciu uz palaikyma, tikiuosi, jog viskas bus gerai. Po biskiuka meginu prisijaukinti ta minti, kad darys pilna narkoze. Butu dar koks menuo susitaikyti, apsiprasti su ta mintimi, butu gal dar siek tiek lengviau..