Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

QUOTE(Ingosa @ 2013 01 17, 15:15)

easy22, o tai kur mergytes tavo miega? kartu?

mes dabar pastatėm išleidžiamą dvivietį fotelį blush2.gif kadangi vietos lovoms nėra tai pasirinkome tokį variantą ir esame labai patenkinti. mažės telpa puikiausiai, man daug paprasčiau pasiimti Austėją pas save, o jei abi susikrausto į mano lovą aš pereinu į jų biggrin.gif pagaliau visos išsimiegame, nes nebereikia man raitytis gale lovos lotuliukas.gif dabar gailiuosi kad tiek ilgai kankinomės su lovytėmis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiux @ 2013 01 17, 14:05)
Sveikos,

paskaitau as jusu pasakojimus ir pagalvoju... kad as labai jau mama be kantrybes... ir siaip visa issisemusi...

i prisiguodziau cia  blush2.gif  Buna ir geru dienu  smile.gif

Taip kaip tik geri tie vaikai tavo, kad taip klauso tavęs bigsmile.gif Aš jaučiu, kad per daug jau viską leidžiu panom, už tai ir vargas man jas užmigdyti, turiu gulėt šalia kol užmiega ir aš jei neinu, tai ir jos griežtai neina gult doh.gif Žinau, kad pati taip pripratinau blush2.gif Bet tik tiek, kad man jos visai netrukdo ar jos namie ar ne, net daržan aš jų nenoriu leisti, nes man tik vargas atsikelti ryte blush2.gif
Ir dar kai pasakei apie brolių kambarį tai dabar prisiminiau, kad mano didžiausia baimė buvo, kas bus kai mergaitės paaugs ir kaip reiks rakint ir neleist į brolių kambarį, kad nieko blogo jos ten nepadarytų. Bet ta baimė ėjo ir praėjo kažkur pamiršta biggrin.gif Jos niekados neina ten kai nėra brolių, griežtai nieko neima kas ne jų. Iš tikrųjų net nesitikėjau, kad taip bus. Net durų į tą kambarį nereikia daryti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(easy22 @ 2013 01 17, 14:51)
mes dabar pastatėm išleidžiamą dvivietį fotelį  blush2.gif kadangi vietos lovoms nėra tai pasirinkome tokį variantą ir esame labai patenkinti. mažės telpa puikiausiai, man daug paprasčiau pasiimti Austėją pas save, o jei abi susikrausto į mano lovą aš pereinu į jų  biggrin.gif pagaliau visos išsimiegame, nes nebereikia man raitytis gale lovos  lotuliukas.gif  dabar gailiuosi kad tiek ilgai kankinomės su lovytėmis  blush2.gif  biggrin.gif

Easy22 tikrai jūs labai ilgai kankinotės biggrin.gif Šaunuoliai, kad galiausiai radot išeitį thumbup.gif Man tai tos grotuotos lovytės iš viso toks nepatogumas, kad visi vaikai jose miegojo maximum po 1,5 metų, o merginos dar trumpiau smile.gif Aišku didžiausia bėda tos vietos trūkumas verysad.gif Dabar tai mums pasisekė, kad jų paprastos lovos dar telpa iš šonų mūsų lovos, tik vienintelis nepatogumas patiems išlipt iš savo lovos biggrin.gif Bet nieko neilgai jau kentėt. biggrin.gif
Kai gyvenom su bernais mažesniam bute, tai savo miegamajam buvom pasistatę dviaukštę lovą bernam, kažkiek laiko taip pagulėjom, kol galiausiai iškraustėm juos. Ingosa pagalvojau gal jums reikėtų irgi taip padaryti laikinai persikraustyti su jais į didesnį kambarį ir pasistatyti dviaukštę lovą, o paskui nejučia patiems pabėgti, palikus vaikus vienus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 17 sausio 2013 - 15:39
Pas mus dviaukste tilptu Paulina ir miegamajame, ismetus lovytes, galvojom apie tai,nes vargsas vyras jau 3-us metus miega vienas salione lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif bet kad jie abu vis dar miega susiglaude-ar tai koja viens ant kito, ar vienas kito pazasty, ir matau kad tuo metu miega ramiausiai, tai man isskirt juos i dviaukste lovyte net nesinori...noreciau jau normaliu lovu, bet faktas, kartu jau ar taip ar taip nebemiegotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 01 17, 22:06)
Pas mus dviaukste tilptu Paulina ir miegamajame, ismetus lovytes, galvojom apie tai,nes vargsas vyras jau 3-us metus miega vienas salione  lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif 

Oho, o aš metus laiko buvau išvarius į kitą kambarį, bet aišku į kompaniją dukrelę vieną atidavus lotuliukas.gif Bet kažkaip po metų jau pagailo ir parsigražinau miegaman lotuliukas.gif Tai jūs tada pirkit atskiras lovas ir visi trumpam kelkitės į didesnį kambarį miegoti, jei planuojat ten vaikams kambarį rengti blush2.gif
Atsakyti
Na, maniskis irgi salone miega biggrin.gif Bet ir nesiruosiu jo atgal priimt, nenusipelne lotuliukas.gif Mes neseniai persikraustem i kita kambari, miegam atskirose lovytese (dviaukste isardyta, nes kazkaip dar man mazi jie atrodo toj dviaukstej, gali iskrist ir siaip pasistumdo, kad nenumestu kurio doh.gif ), o as iskleidziamam fotely per viduri miegu. Buna, kol neuzmiega, ateina pas mane, ar nakti kuris. Vieni manau nelabai miegotu, bet cia irgi todel, kad as taip ipratinau.
Atsakyti
Jurgiux - manau daugeliui taip buna smile.gif Ir man uzeina tokie juodesni debeseliai, bet gerai, kad ir praeina smile.gif Ir dziaugiuosi, kad yra darzelis, neislanko jie jo ilgai. Dabar pavyzdziui vel berniukas is vakaro ir nakti stiprokai kosejo nuo gerklytes ir neisleidau siandiena. Bet jau kai iseina, tai as einu "laukais" smile.gif Puse Kauno pestute pereinu, susigalvoju kur ka nueiti paziureti, i kokia parduotuve uzsukti ar internete rasta knyga pavartyti ar verta demesio ir t.t. Tada pailsiu nors keleta dienu ir jau lengviau buna, kai jie namuose lieka ir nuotaika pasitaiso.
Tik as negalvoju, kad jie nieko nemoka. Man ir uztenka ir patinka, kad jie savaip zaidzia tarpusavyje. Megsta knygeles, plastilina, beja mes jau po truputi deliojam deliones. Tas kur 6 dalys knygelese. Jie vadina tai zaidimu "tinka netinka". Jie bando deti, mes jiems pasakom, "tai kad sitas cia netinka", tada jie bando kita ir siaip sudeda.
Miegam mes visi dar kartu. Ju kambaryje, nes ju didesnis, nei musu miegamasis. Is lovos sonu pristume ju lovas, jau nupirke normalias. Kartais juos perkeliam. Bet daznai jie miegodami atropoja atgal. Tai visi kartu, bet mes kazkaip visi 4 telpam, kencia vyras aisku labiausiai lotuliukas.gif Bet uz tai visi kartu. Ir nepanasu, kad greitai miegotu vieni kambaryje.
Neuzmiega jie vieni, turim salia pabuti, bet kadangi jie darzelyje pavargsta ir 21 val jau miega, tai migdyti pradedam 20 val, aisku dar knygeles, pazaisti ir tada juos paliekam ir turim laisvo laiko knygai ar filmui.
Atsakyti
Rulee paguodei smile.gif kad ne as viena tokia laiminga mama kai isleidziu juos i darzeli smile.gif)) Nes negaliu pasakyti taip kaip Paulina:) kad namie netrukdo ir nera jokio skirtumo ar namie, ar ne... man reikia to smegenu perkrovimo ir apskritai atsiputimo nors siekt eik nuo tu puodu, slapiu kelniu ir t.t. smile.gif Galbut kitu vaikai ramesni, mano labai judrus, smalsus, nera sekundes, kad kur neliptu ar ko nekraustytu... Be to kai jie su manim, nieko negaliu pasidaryti, o ir darbas nelaukia (nes daugiausia jis pas mane ziema prie kompo namie), taip kad darzelis siuo ateveju issigelbejimas. Be to jie ten tikrai patenkinti, veiklos turi, zaislu begale...
Del tu miegu, tai manau kiekviena savaip prisipratinam. As nuo pat pradziu taip pratinau, kad patys uzmigtu, nesu nei vieno supusi nei viena vakara (gal skamba ir ziauriai), bet jie puikiai be to apsieina smile.gif Siaip tai meilus ir apsikabinimus megsta smile.gif
Nu zodziu, negaliu as savo laisvo laiko paskirti vien tik vaikams smile.gif nors tu ka... vyrui dar norisi demesio siek tiek skirti... Jis pas mane toks pagalbininkas, kad net negaleciau issiusti i kita kambari miegoti smile.gif biggrin.gif
I kita kambari planuoju jau vasara bandyti iskeldinti, kai vyresnelis nebeis i mokykla, kad ir jam nebutu sunku priprasti prie tu pasiutusiu broliu smile.gif Tikiuosi, kad pavyks, nes nesu nusiteikusi su vaikais miegoti iki 5 metu smile.gif Bet cia tik as taip manau, o bus gal kitaip. Nors vyresnelis isejo i kita kambari nepilnai 3-ju metu, pats, kaip arvezem nauja liva, iruosme kambari. Maziai manau nores patys su juo miegoti vienam kambary.
Atsakyti
QUOTE(medooza @ 2013 01 18, 10:47)
Na, maniskis irgi salone miega biggrin.gif Bet ir nesiruosiu jo atgal priimt, nenusipelne  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O ką vyras apie tai galvoja? biggrin.gif Ai man kažkaip ramiau kai visi vienoj vietoj miegam ir nė vienam jokio nepatogumo smile.gif Mes savo didelėje dvigulėje, merginos savo lovytėse ir vietos per akis visiems, nieks neskriaudžiamas tikrai thumbup.gif
Jurgiux mane nervuoja tik vienas vienintelis dalykas vaikų ligos verysad.gif Galėtų jie visi ištisai namie būti, tik kad nesirgtų verysad.gif O panašu, kad tai neišvengiama. Atrodo tik išsikapstėm su jaunėlio apkurtimu lygiai prieš metus, dabar pajutau, kad Lukrecija nebegirdi ir neklydau doh.gif verysad.gif Belieka tikėtis, kad ir jai tik adenoidai verysad.gif Žodžiu kai nekabina paprasti virusiukai, tai vis kas metus išlenda didesnės problemos tai vienam, tai kitam ir pasaka be galo kol užauga tie vaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 18, 17:58)
dabar pajutau, kad Lukrecija nebegirdi ir neklydau doh.gif  verysad.gif Belieka tikėtis, kad ir jai tik adenoidai verysad.gif Žodžiu kai nekabina paprasti virusiukai, tai vis kas metus išlenda didesnės problemos tai vienam, tai kitam ir pasaka be galo kol užauga tie vaikai  doh.gif

oho Paulina verysad.gif ir kaip pastebėjai? ką gydytojai sako? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 18, 18:42)
oho Paulina  verysad.gif  ir kaip pastebėjai? ką gydytojai sako?  unsure.gif

Sunku labai tą dalyką pastebėti, tame ir bėda. Nes ji nėra, kad visai negirdėtų, bet pasirodo labai prastai, aparatas braižo visai tiesią liniją verysad.gif Daug laiko praėjo kol supratau, kad ir sūnus neprigirdi, o jie patys tai nesupranta to doh.gif
Poliklinikos gydytoja standartiškai atseit užsitęsę uždegimai lėtiniai be skausmo, išrašyta krūva vaistų, po to antibiotikai... doh.gif Gerai, kad aš ja netikiu, kreipiausi vėl į klinikas į gydytoją, kuria labiau pasitikiu, kuri pati atlieka ištisai operacijas, susakė viską priešingai neskausmingų lėtinių uždegimų nėra ir vaistai, kuriuos išrašė anoji čia nepadės, o tuo labiau antibai doh.gif Greičiausia prisikaupę iš vidaus skysčio, kuris sudaro slėgį, todėl negirdi verysad.gif Kodėl jo prisikaupė neaišku, bet greičiausiai tie patys adenoidai sad.gif Darys tyrimus, matysim verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 18, 19:21)
Sunku labai tą dalyką pastebėti, tame ir bėda. Nes ji nėra, kad visai negirdėtų, bet pasirodo labai prastai, aparatas braižo visai tiesią liniją verysad.gif Daug laiko praėjo kol supratau, kad ir sūnus neprigirdi, o jie patys tai nesupranta to doh.gif
Poliklinikos gydytoja standartiškai atseit užsitęsę uždegimai lėtiniai be skausmo, išrašyta krūva vaistų, po to antibiotikai... doh.gif Gerai, kad aš ja netikiu, kreipiausi vėl į klinikas į gydytoją, kuria labiau pasitikiu, kuri pati atlieka ištisai operacijas, susakė viską priešingai neskausmingų lėtinių uždegimų nėra ir vaistai, kuriuos išrašė anoji  čia nepadės, o tuo labiau antibai doh.gif Greičiausia prisikaupę iš vidaus skysčio, kuris sudaro slėgį, todėl negirdi verysad.gif Kodėl jo prisikaupė neaišku, bet greičiausiai tie patys adenoidai sad.gif Darys tyrimus, matysim  verysad.gif  verysad.gif

Eina sau... Laikykites ir kuo geriausiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulee @ 2013 01 19, 10:07)
Eina sau... Laikykites ir kuo geriausiu rezultatu  4u.gif

Ačiū Rulee. Bandau tikėtis geriausio, bet nervų dozė vėl neišvengiama doh.gif verysad.gif
Atsakyti