QUOTE(jurgiux @ 2013 01 17, 14:05)
Sveikos,
paskaitau as jusu pasakojimus ir pagalvoju... kad as labai jau mama be kantrybes... ir siaip visa issisemusi...
i prisiguodziau cia
Buna ir geru dienu
Taip kaip tik geri tie vaikai tavo, kad taip klauso tavęs
Aš jaučiu, kad per daug jau viską leidžiu panom, už tai ir vargas man jas užmigdyti, turiu gulėt šalia kol užmiega ir aš jei neinu, tai ir jos griežtai neina gult
Žinau, kad pati taip pripratinau
Bet tik tiek, kad man jos visai netrukdo ar jos namie ar ne, net daržan aš jų nenoriu leisti, nes man tik vargas atsikelti ryte
Ir dar kai pasakei apie brolių kambarį tai dabar prisiminiau, kad mano didžiausia baimė buvo, kas bus kai mergaitės paaugs ir kaip reiks rakint ir neleist į brolių kambarį, kad nieko blogo jos ten nepadarytų. Bet ta baimė ėjo ir praėjo kažkur pamiršta
Jos niekados neina ten kai nėra brolių, griežtai nieko neima kas ne jų. Iš tikrųjų net nesitikėjau, kad taip bus. Net durų į tą kambarį nereikia daryti
Papildyta:
QUOTE(easy22 @ 2013 01 17, 14:51)
mes dabar pastatėm išleidžiamą dvivietį fotelį
kadangi vietos lovoms nėra tai pasirinkome tokį variantą ir esame labai patenkinti. mažės telpa puikiausiai, man daug paprasčiau pasiimti Austėją pas save, o jei abi susikrausto į mano lovą aš pereinu į jų
pagaliau visos išsimiegame, nes nebereikia man raitytis gale lovos
dabar gailiuosi kad tiek ilgai kankinomės su lovytėmis
Easy22 tikrai jūs labai ilgai kankinotės
Šaunuoliai, kad galiausiai radot išeitį
Man tai tos grotuotos lovytės iš viso toks nepatogumas, kad visi vaikai jose miegojo maximum po 1,5 metų, o merginos dar trumpiau
Aišku didžiausia bėda tos vietos trūkumas
Dabar tai mums pasisekė, kad jų paprastos lovos dar telpa iš šonų mūsų lovos, tik vienintelis nepatogumas patiems išlipt iš savo lovos
Bet nieko neilgai jau kentėt.
Kai gyvenom su bernais mažesniam bute, tai savo miegamajam buvom pasistatę dviaukštę lovą bernam, kažkiek laiko taip pagulėjom, kol galiausiai iškraustėm juos. Ingosa pagalvojau gal jums reikėtų irgi taip padaryti laikinai persikraustyti su jais į didesnį kambarį ir pasistatyti dviaukštę lovą, o paskui nejučia patiems pabėgti, palikus vaikus vienus