Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 14, 19:19)
Būna būna pas visus tų problemų anksčiau ar vėliau tokių biggrin.gif Miegas problema mums pasidarė iš tikrųjų visai neseniai, gal kokie du mėnesiai. Ir svarbiausia ne pietų miegas, o vakaro biggrin.gif Turiu du vaikus nenulaužiamus, t.y. vyriausią sūnų ir į jį panašią sesę doh.gif O tie mazgiai kiti palaiko kompaniją biggrin.gif Su vyresnėliu jau seniai nuleidau rankas, eina miegoti 24 val. ir ryte keliasi į mokyklą doh.gif jaunėlis miegaliukas užmigtų ir 21 val. bet neleidžia brolis ramiai miegoti doh.gif Tas pats ir Viktorija mergaitė eitų miegoti jau 21 val., bet Lukrecija nenulaužiama doh.gif Tiek klykavimo ir šnekos, kad net pačiai Viktorijai trūksta kantrybė ir ji pati pradeda sesę barti. Ir dažniausiai mes su vyru ir Viktorija užmiegam, o Lukrecija tik likus viena iš neturėjimo ką veikti doh.gif Aišku tai būtų ne problema, jei nereiktų keltis ryte. Jei nereikia niekur eiti tai viskas tvarkoj prabunda 11 val. ryto, o jei į daržą, tai nepadeda net krutinimas jų kaip negyvos būna lotuliukas.gif

Pas mus Veja nenulauziamoji biggrin.gif Mes irgi tryse uzmiegam, as tik retkarciais isgirstu "paglostyk", matyt uzluzus nustoju glostyt nugaryte, tai primena man lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

del miego pas mus panasiai, mergaite tai greit uzmiega, bet va berniukas doh.gif
Prisikrauna pilna lova masineliu, ir davai tai i savo lova su jom visom, tai pas mane... Kokiu 10 kart maziausiai.
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif
idomiai kalbat 4u.gif easy22, Ariele77, saunuoles jusu mergytes, kad jau ir raides pazista, mes dar tikrai nepazistam nei raidziu, nei skaiciu, medines deliones lengvai delioja, bet tu paprastu "puzliu" dar tikrai toli grazu nea ax.gif kol kas kazkaip daugiau vienas su kitu zaidzia, arba visi trys kur po stalu pasidare palapine ax.gif o jei vienas su kitu zaidzia, tai zaidzia gaudyniu,arba maitina vienas kita is indeliu, susipesa del kokio vieno zaislo bet pastebejau kad Meida daugaiu nusileidzia broliui, ji imlesne ant visko, tai ir nusileidzia ziuriu ax.gif zaislus meto pagrinde pas mus Redukas, ypac kuo smulkesnius tuo smagiau, su masinom/ traktoriais zaidzia graziai, kai prasau surinkti, tada juokiasi doh.gif
migdo pas mus pagrinde tetis, jei namuose yra, tiek pietu miegeliui, tiek naktiniam miegui, nes su manim zaidzia duksta, jei ir atsigula, kol padainuoja,kol atsibuciuoja vienas su kitu, tada sysiu kaku gert ir t t, tai uztai migdo tetis, su juo ramiai atsigula, ir gan greitai uzmiega...
pas mus daugiau grieztas tetis, jis ir pabara jei pykstasi del kokio zaislo, jei susimusa tarpusavy, o as daugaiu kantrybes turiu matyt, arba stengiuos nematyt (kaip ir Paulina), kuris kaltas, arba bandau su kitu "nuskriaustuoju" eit uzsiimt kokia veikla ax.gif
Atsakyti
Su miegais irgi pas mus sudetinga. Bet turbut viska galima suversti ziemai ir neisilakstymui lauke. Vasara tokiu biedu nebudavo. Pagrinde gi tupim namie, todel ir uzmigt jiems sunku.
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 14, 17:27)
O jeigu taip visai nesikišant kuo pasibaigtų peštynės dėl daiktų? biggrin.gif

Kartais tokios pestynes gali baigtis mustynem/kandziojimais ir pan., o kartais ir patys issisprendzia. Bet kol nesikisdavom, tai abu eidavo piktuoju vienas ant kito, dabar kai aiskinam, kad reikia dalintis, kad gali tada ne vienas negauti, tai paskutiniu metu labai graziai, vienas pasinaudoja ir jau siulo kitam thumbup.gif
Del miego, pas mus irgi tetis dazniausiai migdo, suguldo abu, truputi apkamso, ir jau paliekam vienus. Dazniausiai dar truputi patriuksmauja ir nusiramina. Kai i darza einam, tai abu greiciau uzmiega, o kol namie buvom, tai budavo ir naktinejimu, ypac Simas vakarais niekaip neluzdavo doh.gif biggrin.gif
O as su mazyliu jau antra savaite kankinuosi, bemieges naktys, itariu dantis doh.gif
Atsakyti
sakykit mamytes, o ar jau planuojat/esat isirenge vaikam atskirai vaiku kambarius su normaliomis lovomis g.gif man tai jau vis kirba mintyse tas dalykas, vyras tik stabdo siuo klausimu blush2.gif doh.gif
gretchene, laikykites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingosa: 15 sausio 2013 - 21:59
QUOTE(Ingosa @ 2013 01 15, 21:58)
sakykit mamytes, o ar jau planuojat/esat isirenge vaikam atskirai vaiku kambarius su normaliomis lovomis g.gif man tai jau vis kirba mintyse tas dalykas, vyras tik stabdo siuo klausimu  blush2.gif  doh.gif

Ingosa čia turbūt visiems labai individuliai. Jei tu jauti , kad jie miegotų jau atskirai, tai manu gali bandyti. Jeigu kartu su vyresniu broliu tai gal iš tikrųjų ir pavyktų. bigsmile.gif Aš tai matau, kad maniškės dar niekaip be mūsų, tai kolkas net minčių nekyla, tik tiek kad jos miega normaliose lovose jau labai labai seniai. O naktimis visvien tai rankos prireikia, tai užkloti ir šiaip Viktorija labai tamsos bijo, tai kol užmiega reikia laikyti naktinę lemputę įjungtą. Žodžiu pas mus matau, kad dar į kitą kambarį tikrai be šansų, nors miega tai labai gerai smile.gif Bernai kiek prisimenu iš mūsų kambario išsikraustė kai mažiukui buvo virš 4 metukų ir tai kad su broliu. Taip kad dar metus jaučių drąsiai su jom kartu teks miegot vienam kambaryje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 01 15, 22:58)
sakykit mamytes, o ar jau planuojat/esat isirenge vaikam atskirai vaiku kambarius su normaliomis lovomis g.gif man tai jau vis kirba mintyse tas dalykas, vyras tik stabdo siuo klausimu  blush2.gif  doh.gif

Mes iskraustem i kita kambari jau pries 1,5 metu blush2.gif Tik si rudeni kol daug sirgo, isipratinom vienas kuris miegot ju kambary, ir sofa tam reikalui pastatem. Taip kol kas ir gyvenam, vyras pas didzkius, as su mazium, kai mazius baigs naktinius koncertus, bandysim kazka keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 01 15, 22:58)

Sveikutės 4u.gif
mes lovyčių jau atsisakėme, o apie kitą kambarį net minčių nėra blush2.gif Austėja vis dar kas naktį ateina pas mane, bijo tamsos ir šeip neramiai miega, Aurėją labai veikia pilnatis, tada irgi verkšlena naktimis doh.gif
o jūsų mažiukai jei miega gerai tai pilnai jau gali miegoti su broliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 16, 16:50)
Austėja vis dar kas naktį ateina pas mane, bijo tamsos ir šeip neramiai miega, Aurėją labai veikia pilnatis, tada irgi verkšlena naktimis  doh.gif

O mano mama man vis uzia ausis, kad tokio amziaus vaikai jau turi ramiai ismiegoti visa nakti doh.gif Nuraminot, kad nera maniskiai tokie "nenormalus" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

paskaitau as jusu pasakojimus ir pagalvoju... kad as labai jau mama be kantrybes... ir siaip visa issisemusi...
As j taip dziaugiuos, kad vaikai i darzeli eina... net neisivaizduoju i ka pavirstu musu diena ir gyvenimas jei pvz. parsivesciau iki pietu miego ir migdyciau namie... is viso nebezinociau ko griebtis, nuo ko pradeti apskritai ka nors daryti. man taip karstais atrodo, kad tik mano vaikai viska vercia, nedomina ju namie jokie zaislai, krausto viska ka tik imanoma iskraustyti, i vyresniojo brolio kambari net neleidziam, nes mokyklini stala, kuprine ir t.,t. viska iskrausto, supleso ir pan. Kartais taip atrodo kantrybes nebeturiu su jais. Darzelyje sake auksiniai vaikai, neverkia, zaidzia, nesimusa... smile.gif)) Nors del nesutarimo tarpusavyje, nepasidalinimo problemu neturim.
Miegoti irgi be kalbu pradedam ruosti ~20.00 val. po pusvalandzio jau lovytese, pabuciuojam, apklostom ir iseinam is kambario... buna kad pasioziuoja, girdziu, bet neinu ir per 15 min paprastai uzmiega... Naktu buna visokiu, betzaniausiai ismiega iki pat 7.00 val ryto ir nezadinami atsikeliai i darzeli smile.gif
Bet jau atrodo, kad nieko nemoka (palyginus, ka dare vyresnelis tokio amziaus), knugutes nedomina, kalbeti sunkiai pradedam, apie domejimasi delionemis ir pan. nei kalbos nera... Su sitais vaikais atrodo, kad mano visos zinios ir kantrybe issiseme...

i prisiguodziau cia blush2.gif Buna ir geru dienu smile.gif
Atsakyti
ir maniskiai dar nemiega /neismiega visa nakti, ir atsigert praso, ir siaip paverkslena, ir miegam visa nakti staline lempute blankia isijunge....tik tiek kad maziai miega abudu su manim mano lovoj blush2.gif tai galvoju lovyciu ar taip ar taip praktsikai mum jau nereikia...
easy22, o tai kur mergytes tavo miega? kartu?
Atsakyti