Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 2

1. Кружева, связанные на спицах
user posted image
Автор: burda рукоделие
Издательство: Внешсигма
Год: 1996
Страниц: 64+ 2 обложки
Формат: jpg
Размер: 52,3 в rar архиве
Качество: хорошее 300 dpi
Язык: русский
Нежные кружева для изысканного вкуса. Схемы для вязания Burda делают работу совсем легкой. Можно украсить абажуры и подушки, носовые платки и даже пасхальные яйца.
В книгу входят: Учебный курс с многочисленными илюстрациями, Элегантные скатерти и салфетки, Занавески и украшения для окон, Большие и маленькие подарки, в том числе абаруры.

2. Кружева, связанные на спицах
user posted image
Страниц: 44
Формат: DJVU
Размер: 11.6 MB
Качество: нормальное
В книге имеется короткий курс обучения вязания кружев на спицах и так же схемы салфеток и скатертей.

Sudėjus pažiūrėjau, kad tinkamiausia vieta šitoms knygoms būtų virbalais megztų staltiesėlių temoje g.gif ... na bet jau neišimsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaVarna: 04 lapkričio 2006 - 23:32
Ačiū Jums už knygas ir kitas nuorodas smile.gif
Atsakyti
JV ir PP, nėr už ką čia dėkot. Jei dar ką įdomaus rasiu - būtinai pasidalinsiu wink.gif
Atsakyti
Keli senesni Viazanije vashe hobi numeriai:
Vyazanie._Vashe_hobbi._N7-8._2004

Vyazanie._Vashe_hobbi._N4._2005.rar

Vyazanie._Vashe_hobbi._N5._2005

Vyazanie._Vashe_hobbi._N6._2005.rar

Modeliai dar tikrai aktualus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 07 lapkričio 2006 - 11:17
Labai noreciau "Mezginių pasaulyje" žurnaliuko.Viena minėjo,kad šioje temoje yra pora jo numeriukų,bet aš nerandu.
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2006 11 08, 13:55)
Labai noreciau "Mezginių pasaulyje" žurnaliuko.Viena minėjo,kad šioje temoje yra pora jo numeriukų,bet aš nerandu.

kažin kas čia užsiims scanavimu - autorinių teisių pažeidimas būtų ir niekas nenori turėti problemų wink.gif
Iš patirties, sakyčiau, geriau jau modelių, raštų ieškotis užsienio žurnaluose 4u.gif
Atsakyti
[quote=NEINE,2006 11 08, 13:55]

Labutis,

As situo adresu buvau uztikusi kazkuri "Mezginiu pasaulis" numeriuka. Tik nezinia, ar Tu to ieskai:
http://show.7ya.ru/p...7...0&nopages=1

Sekmes
Atsakyti
Ačiū Labanga.
Iš savo patirties Srauniuj sakyčiau,kad daug naudigo randu būtent "Mezginių pasaulyje"
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2006 11 08, 16:12)
Ačiū Labanga.
Iš savo patirties Srauniuj sakyčiau,kad daug naudigo randu būtent "Mezginių pasaulyje"

matyt naudingumą skirtingai suprantam biggrin.gif Sėkmės mezgant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 08, 13:57)
kažin kas čia užsiims scanavimu - autorinių teisių pažeidimas būtų ir niekas nenori turėti problemų wink.gif
Iš patirties, sakyčiau, geriau jau modelių, raštų ieškotis užsienio žurnaluose  4u.gif

Tai kad zurnalu pilnas internetas.Gal ir nebus tu problemu niekam.
Atsakyti
... 4u.gif
Reiktų kokį sąrašėlį sudaryt, kas jau buvo įdėta ( vos neužkroviau puslapio jau esančiais žurnalais doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 08 lapkričio 2006 - 17:35
http://show.7ya.ru/p...p;RubrID=118704

Neine, pasinaudok šia nuoroda ir galbūt surasi tai, ko ieškojai. Aš taip pat radau čia.
Papildyta:
Ačiū, Labanga, kad padėjai surasti tai, ko ieškojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eitvyde: 08 lapkričio 2006 - 18:47