Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 2

QUOTE(Lina @ 2006 10 30, 08:37)
Aš tai pati tingiu ieškoti internete žurnaliuku, tai man labai smagu, kad juos galiu rasti čia  4u.gif

Labai ačiū panelėms, kurios čia patalnina įdomius modeliukus. Jug dabar taip sudetinga išrasti ką nors naujo. Dabar visas gyvenimas susideda tik iš pakartojimo, taigi labai smagu kad čia vienoje vietoje galiu rasti tai, ką surinko kitos
Atsakyti
Gal nereikėtų nereikalingais plepalais vietos užimti? protest.gif

Gal kas jau turite rusišką šio rudens "Verena"?smile.gif Berods ji turėtų būti 11 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 10 30, 12:53)
Gal kas jau turite rusišką šio rudens "Verena"?smile.gif  Berods ji turėtų būti 11  cool.gif

Turiu tik 10 nr.
Atsakyti
Žurnaliukai "Tejer la moda", 1, 2, 4-18 nr.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 10 30, 12:53)
Gal kas jau turite rusišką šio rudens "Verena"?smile.gif  Berods ji turėtų būti 11  cool.gif

Dar Verenos rusiškos nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asaru pakalne @ 2006 10 27, 21:17)
Merginos elgiasi isties negraziai, nes, kiek zinau, zurnalu seimininkes VISADA praso ju skanuotu zurnalu neviesinti.

Tikrai ne visada, ne tiksliai žinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, labai jum ACIU, kad dalinates tuo ka turite. Be jusu prazuciau. good.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 10 30, 14:24)

Ačiū už nuorodą. 4u.gif Kiek daug gerų daiktų. thumbup.gif
Atsakyti
Turiu rankdarbių kraitelės specialų numerį "kepurės, pirštinės, skaros", tai jei kam ko reiks, rašykit.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 10 28, 10:55)

ieškotas žurnaliukas 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, Srauniau wub.gif , ir aš į savo nepilną ŽM kolekciją šitą paėmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU SRAUNIAU good.gif
Atsakyti