Merginos, padėkit
Bandžiau atsisiųsti Sabriną - vaikišką, Sabrina - modnyje idei, ir kepurių žurnalą, atsisiuntė, bet neatidaro Gal kas turit, gal galėtumėt atsiųsti: laima.tam@gmail.com
Iš anksto ačiū
QUOTE(Laimuxė @ 2006 09 23, 15:32)
Merginos, padėkit
Bandžiau atsisiųsti Sabriną - vaikišką, Sabrina - modnyje idei, ir kepurių žurnalą, atsisiuntė, bet neatidaro Gal kas turit, gal galėtumėt atsiųsti: laima.tam@gmail.com
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
Kepuryčių žurnaliuką išsiunčiau
Jei nesunku persiuskite ir man ji: joolanta_2005@yahoo.com
ACIU
ACIU
QUOTE(daivajna @ 2006 09 23, 18:23)
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 23, 13:15)
Truputi ne i tema klausymas, bet reikia pagalbos.
Gal kas galit man pasakyti kaip reikia uzbaigti mezgini?
Tiesiog mezgu viena puse gerom kita puse blogom, bet niekaip nepamenu kaip reikia jau uzbaigti. Mezginys staciakampio formos, nieko ypatingo
Dekui jums labai!
Gal kas galit man pasakyti kaip reikia uzbaigti mezgini?
Tiesiog mezgu viena puse gerom kita puse blogom, bet niekaip nepamenu kaip reikia jau uzbaigti. Mezginys staciakampio formos, nieko ypatingo
Dekui jums labai!
Na dara taip: sumezgi ne vieną akį, o dvi. Tada ant dešinio virbalo atsidūrusią akį vėl permeti ant kairio ir tada vėl sumezgi dvi akis. Ir taip toliau: sumezgi dvi, permeti ant kairio virbalo...
QUOTE(Amelie @ 2006 09 23, 20:01)
Na dara taip: sumezgi ne vieną akį, o dvi. Tada ant dešinio virbalo atsidūrusią akį vėl permeti ant kairio ir tada vėl sumezgi dvi akis. Ir taip toliau: sumezgi dvi, permeti ant kairio virbalo...
Dekui, dekui
Jau as issiaiskinau
ach, kokie groziai
Susiena, aciu uz puiku zurnaliuka
Susiena, nepaprastas ačiū už Mažąją Dianą, specialų leidimą Tokio šaunaus žurnaliuko dar nebuvau mačius Atrinkau 7 modelius, vieną jau pradėjau megzti
Labai noreciau paprasyti kepuryciu zurnaliuko, man nepavyko jo atidari isarchyvavus raso, kad klaidingas failas. blusyte@centras.lt
Labai aciu.
Labai aciu.
Ir as noreciau kepuryciu zurnaliuko
dovesa1@yahoo.co.uk
dovesa1@yahoo.co.uk
QUOTE(daivajna @ 2006 09 22, 11:41)
sveikutes, taip norejau atsisiust apie kepures zurnaliuka, bet neleidzia... .gal ten ribotas zmoniu skaicius gali atsisiusti ar as ka ne taip darau....
ten kaip suprantu gali tik karta parsisiusti per kazkury laikotarpy, bandyk kita diena