Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 2

Merginos, padėkit help.gif
Bandžiau atsisiųsti Sabriną - vaikišką, Sabrina - modnyje idei, ir kepurių žurnalą, atsisiuntė, bet neatidaro verysad.gif Gal kas turit, gal galėtumėt atsiųsti: laima.tam@gmail.com
Iš anksto ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2006 09 23, 15:32)
Merginos, padėkit  help.gif
Bandžiau atsisiųsti Sabriną - vaikišką, Sabrina - modnyje idei, ir kepurių žurnalą, atsisiuntė, bet neatidaro  verysad.gif Gal kas turit, gal galėtumėt atsiųsti: laima.tam@gmail.com
Iš anksto ačiū  aciuks.gif

Kepuryčių žurnaliuką išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Jei nesunku persiuskite ir man ji: joolanta_2005@yahoo.com

ACIU
Atsakyti
QUOTE(daivajna @ 2006 09 23, 18:23)
Jei nesunku persiuskite ir man ji:    joolanta_2005@yahoo.com

ACIU

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 23, 13:15)
Truputi ne i tema klausymas, bet reikia pagalbos.

Gal kas galit man pasakyti kaip reikia uzbaigti mezgini? g.gif
Tiesiog mezgu viena puse gerom kita puse blogom, bet niekaip nepamenu kaip reikia jau uzbaigti. Mezginys staciakampio formos, nieko ypatingo  unsure.gif

Dekui jums labai!  4u.gif

Na dara taip: sumezgi ne vieną akį, o dvi. Tada ant dešinio virbalo atsidūrusią akį vėl permeti ant kairio ir tada vėl sumezgi dvi akis. Ir taip toliau: sumezgi dvi, permeti ant kairio virbalo...
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2006 09 23, 20:01)
Na dara taip: sumezgi ne vieną akį, o dvi. Tada ant dešinio virbalo atsidūrusią akį vėl permeti ant kairio ir tada vėl sumezgi dvi akis. Ir taip toliau: sumezgi dvi, permeti ant kairio virbalo...

Dekui, dekui smile.gif
Jau as issiaiskinau mirksiukas.gif
Atsakyti
ach, kokie groziai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 23 rugsėjo 2006 - 21:41
Susiena, aciu uz puiku zurnaliuka
Atsakyti
Susiena, nepaprastas ačiū už Mažąją Dianą, specialų leidimą aciuks.gif ploja.gif Tokio šaunaus žurnaliuko dar nebuvau mačius didis.gif Atrinkau 7 modelius, vieną jau pradėjau megzti yess.gif smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau paprasyti kepuryciu zurnaliuko, man nepavyko jo atidari isarchyvavus raso, kad klaidingas failas. blusyte@centras.lt
Labai aciu. bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as noreciau kepuryciu zurnaliuko

dovesa1@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(daivajna @ 2006 09 22, 11:41)
sveikutes, taip norejau atsisiust apie kepures zurnaliuka, bet neleidzia... .gal ten ribotas zmoniu skaicius gali atsisiusti ar as ka ne taip darau....

ten kaip suprantu gali tik karta parsisiusti per kazkury laikotarpy, bandyk kita diena smile.gif
Atsakyti