Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 2

QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 09 21, 10:13)
Aš nukopijuoju į GetBot langą ir tada labai paprastai ir greitai atsistojus prieš apostrofą spaudžiu DELETE, rodyklė žemyn ir vėl atsiduriam prieš kitos eilutės aposrofą. Kartojam toliau. Sekundžių reikalas smile.gif

Lygiai taip pat darau..sekundžių reikalas..ir pirštukų miklumas.. thumbup.gif
Atsakyti
Man paprasčiau taip:
nukopinti viska į Word'ą, pažymėti ("užjuodinti") vieną apostrofą, tada spausti "Edit-Find-Replace All" ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 09 21, 10:13)
Aš nukopijuoju į GetBot langą ir tada labai paprastai ir greitai atsistojus prieš apostrofą spaudžiu DELETE, rodyklė žemyn ir vėl atsiduriam prieš kitos eilutės aposrofą. Kartojam toliau. Sekundžių reikalas smile.gif

aš ir taip darau thumbup.gif , nes getbotai su daugtaškais man nesisiunčia doh.gif

user posted image
http://rapidshare.de...ren.2006.01.rar

user posted image
http://rapidshare.de...9/Shapochki.rar
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 20, 16:30)
gal kas dar nežino kai parsiųstis iš šio tinkplapio žurnaliuks, tai Juoda Varna apie tai jau rašė , pasikartosiu  mirksiukas.gif
KAIP PARSISIŲSTI:
1. Paspaudus ant nuorodos, atsidaro langas, kuriame nurodyta:
You want to download FAILO_VARDAS.rar
Šiame lange reikia spausti mygtuką FREE
2. Tuomet pereinama į kitą langą, kuriame yra pranešimas (nurodoma, kiek sekundžių laukti):
Download-Ticket reserved. Please wait KAZKIEK_SEKUNDZIU seconds.
3. Praėjus nurodytam laikui, vėl pereinama į kitą langą, kuriame reikia įvesti nurodytą kodą ir spausti mygtuką "DOWNLOAD ..."
No premium-user. Please enter NURODYTAS_KODAS here:

Viską šitą tai aš suprantu, bet paskui pas mane neišarchyvuoja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 09 21, 16:56)
Viską šitą tai aš suprantu, bet paskui pas mane neišarchyvuoja...  verysad.gif

Tau reik kitos archyvavimo programeles. Tam tinklapy su archyvuota su programa WinRAR. Sako, kad ja galima nemokamai internetu parsisiust, bet as pati nebandziau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, taip norejau atsisiust apie kepures zurnaliuka, bet neleidzia... .gal ten ribotas zmoniu skaicius gali atsisiusti ar as ka ne taip darau....
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2006 09 21, 20:27)
Tau reik kitos archyvavimo programeles. Tam tinklapy su archyvuota su programa WinRAR. Sako, kad ja galima nemokamai internetu parsisiust, bet as pati nebandziau blush2.gif

pas mane yra wiraras bet vis tiek neisarchivuoja , heroglifus rodo
Atsakyti
QUOTE(daivajna @ 2006 09 22, 12:41)
sveikutes, taip norejau atsisiust apie kepures zurnaliuka, bet neleidzia... .gal ten ribotas zmoniu skaicius gali atsisiusti ar as ka ne taip darau....

Man pavyko ir parsisiųst ir išarchyvuot thumbup.gif galiu meilu permest wink.gif 10,3MB PDF formate.
Atsakyti
Sandra 2006 10
user posted image
Atsakyti
O CIA getbotai
Atsakyti
CIA senesni DUPLET smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanula: 22 rugsėjo 2006 - 18:41
Truputi ne i tema klausymas, bet reikia pagalbos.

Gal kas galit man pasakyti kaip reikia uzbaigti mezgini? g.gif
Tiesiog mezgu viena puse gerom kita puse blogom, bet niekaip nepamenu kaip reikia jau uzbaigti. Mezginys staciakampio formos, nieko ypatingo unsure.gif

Dekui jums labai! 4u.gif
Atsakyti