Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 2

QUOTE(Susiena @ 2006 08 23, 09:53)
Oj, kaip būtų fain!  thumbup.gif Ačiū Tau labai!  aciuks.gif

Susiena..specialiai tau.. 4u.gif
Crochet Today 2006 august-september
Atsakyti

radau net penkis šio žurnalo numerius thumbup.gif (su komentaru, kad antras nepilnas (?))
Parsisiuntimui visi 5 numeriai viename RAR archyve, 50MB
Parsisiuntimui po vieną suarchyvuotą numerį:
Kladez Nr.1
Kladez Nr.2
Kladez Nr.3
Kladez Nr.4
Kladez Nr.5
clap.gif Labai tau dėkui JuodaVarna už vargą, Tik man labai gėda blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet nemoku anglų kalbos ir parsisiūsti nežinau kaip sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 08 23, 15:02)

Ačiū Tau labai! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 08 23, 16:10)
radau net penkis šio žurnalo numerius thumbup.gif (su komentaru, kad antras nepilnas (?))
Parsisiuntimui visi 5 numeriai viename RAR archyve, 50MB
Parsisiuntimui po vieną suarchyvuotą numerį:
Kladez Nr.1
Kladez Nr.2
Kladez Nr.3
Kladez Nr.4
Kladez Nr.5
clap.gif Labai tau dėkui JuodaVarna už vargą, Tik man labai gėda  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet nemoku anglų kalbos ir parsisiūsti nežinau kaip  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Paspaudus ant nuorodos, atsidariusio lango apachioje atsiranda mygtukas Download (kartais iki mygtuko atsiradimo reikia palaukti kelias sekundes). Spaudzhiam mygtuka ir nurodom, kur ishsaugoti zhurnala.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 08 23, 21:03)
Paspaudus ant nuorodos, atsidariusio lango apachioje atsiranda mygtukas Download (kartais iki mygtuko atsiradimo reikia palaukti kelias sekundes). Spaudzhiam mygtuka ir nurodom, kur ishsaugoti zhurnala.

Labai dėkinga notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 08 23, 16:02)

Nu noriu ir aš pažiūrėt , bet reikalauja ''pasvordo'' cray.gif Labai prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 08 24, 10:27)
Nu noriu ir aš pažiūrėt , bet reikalauja ''pasvordo''  cray.gif Labai prašau  blush2.gif

Nuemiau pasvordą..dar porą dienų palaikysiu be pasvordo..paskui vėl uždėsiu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 08 24, 08:29)
Labai dėkinga  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Ir aš dėkinga mamytėms ir už puslapiukus ir už išsaiškinimą kaip jais pasinaudot notworthy.gifnotworthy.gifnotworthy.gifnotworthy.gifnotworthy.gif

Labai jau faini tie kladz žurnalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 07 19, 15:31)

gal kas turit issisaugoje situ zurnaliuku...? ax.gif
Atsakyti
Va chia galima parsisiusti zhurnala Ksiusha 2006 metu 3 numeri. Nerti ir megzti rubu modeliai:
http://rapidshare.de...200603.zip.html
Atsakyti
Viazanijie vaše hobi 2006 09
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 06 05, 13:54)

gal kas sito buvo te issisaugoje? ax.gif noretusi tu kepuryciu paveiksliuku bei rastuku...

beje, cia TOOOKIA faina tema kad negaliu! kaip kox alkoholizmas! doh.gif
Atsakyti