Mane taip pat domintų su mezgimo mašina megzti modeliukai Gal kokių rusiškų žurnaliukų yra ?
Oi kokia gera tema radau.
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 08 22, 12:43)
Merginos, o gal JŪs galit, kurios parsisiunčiat tuos failus, kokius getbotukus padaryti ir sudėti čia..? Man parisiunčia, bet negaliu išarchyvuoti niekaip, kažko trūksta kompe. O taip norėtųsi pasižiūrėti...
QUOTE(Susiena @ 2006 08 22, 15:44)
Merginos, o gal JŪs galit, kurios parsisiunčiat tuos failus, kokius getbotukus padaryti ir sudėti čia..? Man parisiunčia, bet negaliu išarchyvuoti niekaip, kažko trūksta kompe. O taip norėtųsi pasižiūrėti...
Kai turėsiu daugiau laiko..gal ryt..sudėsiu visas foto į internetą..ir padarysiu getbotukus..Galėčiau aišku atsiūsti meilu...bet labai jau didelis failas..jei nesuarchivuotas..
jei ka atsiusk emeilu mezgimas@visiems.lt
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 22, 18:56)
jei ka atsiusk emeilu mezgimas@visiems.lt
jei ka, tai tos abi žurnaliuko dalys "sveria" beveik 44 MB...
pabandžiau internete patalpinti žurnaliuką Colecao Trico (Ano III, Nr37)
tikiuosi, kad ir kitiems matysis, nors čia mano pirmas bandymas, tai dar nežinau, ar gerai viskas gavosi
jei nerodytų, reikėtų pabandyti padaryti REFRESH
tikiuosi, kad ir kitiems matysis, nors čia mano pirmas bandymas, tai dar nežinau, ar gerai viskas gavosi
QUOTE(Pupulia @ 2006 08 22, 18:13)
Šitas nerealus! Ačiū
Parsisiunčiau... vienintelis, kurio neatidaro
QUOTE(Salne @ 2006 08 22, 17:53)
Kai turėsiu daugiau laiko..gal ryt..sudėsiu visas foto į internetą..ir padarysiu getbotukus..Galėčiau aišku atsiūsti meilu...bet labai jau didelis failas..jei nesuarchivuotas..
Oj, kaip būtų fain! Ačiū Tau labai!
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 08 22, 20:42)
pabandžiau internete patalpinti žurnaliuką Colecao Trico (Ano III, Nr37)
Viskas labai gerai matosi!
QUOTE(Dusiukas @ 2006 08 22, 09:06)
Mane taip pat domintų su mezgimo mašina megzti modeliukai Gal kokių rusiškų žurnaliukų yra ?
Taip, yra Rusijoj pernai buvo pradėtas leisti žurnalas Кладезь, oficialus tinklapis
radau net penkis šio žurnalo numerius (su komentaru, kad antras nepilnas (?))
Parsisiuntimui visi 5 numeriai viename RAR archyve, 50MB
Parsisiuntimui po vieną suarchyvuotą numerį:
Kladez Nr.1
Kladez Nr.2
Kladez Nr.3
Kladez Nr.4
Kladez Nr.5
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2006 08 23, 00:02)
Parsisiunčiau... vienintelis, kurio neatidaro
nežinau, ką patarti... man nei parsisiunčiant, nei išarchyvuojant nekilo visiškai jokių problemų...