Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 2

aciu labai, siaip ne taip issisaiskinau doh.gif vis del to namie kai niekas netrukdo ta padaryti yra zymiai paprasciau nei kai darbe kai visi lipa per galva, aciu uz pagalba!
Atsakyti
o man iš Streamfoto leidžia, o va iš photofile.ru - ne...o ten kaip tyčia daug gražaus, bet tenka po viena saugotis
Atsakyti
Tikiuosi, kad nesikartosiu. Keletas Dupletu: maudymosi kostiumeliai, saliai, sukneles...

http://img124.images....php?g=10gy.jpg
Atsakyti
thumbup.gif Kiek daug gerų pavyzdžių,bet iš kur tiek laiko pasiimti visoms idėjoms realizuoti?
Atsakyti
Nežinau...ar jums tai naujiena ar ne...Man naujiena blush2.gif ..Leituviškas žurnaliukas..
user posted image

Tik nuotraukytė..Teks pirktis...arba skolintis.. 4u.gif ..Nes visą fotkinti..ir talpinti čia..būtų per drąsu...nes lietuviški įstatymai tai draudžia.. biggrin.gif ..Taigi lai tai būna nemokama reklama.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 07 03, 16:54)
Nežinau...ar jums tai naujiena ar ne...Man naujiena blush2.gif ..Leituviškas žurnaliukas..
user posted image

Tik nuotraukytė..Teks pirktis...arba skolintis.. 4u.gif ..Nes visą fotkinti..ir talpinti čia..būtų per drąsu...nes lietuviški įstatymai tai draudžia.. biggrin.gif ..Taigi lai tai būna nemokama reklama.. bigsmile.gif

geras nemaciau dar tokio
Atsakyti
Aš turiu šį žurnaliuką, visai nieko ax.gif Yra aprašymai nertų ir megzto maudymukų, skraisčių, palaidinukių, nertas rankinukas ir kuprinė, įvairios nertos smulkmenos, pav. dėklas telefonui ir t.t. Nereklamuoju, tiesiog gal kam nors įdomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 07 03, 15:54)
user posted image

Aš irgi turiu, man patiko širas žurnaliukas, savo mažei skaryte nunuriau iš čia smile.gif
Atsakyti
Dar vienas žurnaliukas karoliukų megėjoms...Labai viskas aiškiai surašyta...Pradedačiosioms..tokioms kaip man.. blush2.gif kaip tik.. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 07 04, 16:12)
Dar vienas žurnaliukas karoliukų megėjoms...Labai viskas aiškiai surašyta...Pradedačiosioms..tokioms kaip man.. blush2.gif  kaip tik.. thumbup.gif
user posted image

oi kur toki gauti? Jonavoi tikrai niekur nemaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 07 04, 17:53)
oi kur toki gauti? Jonavoi tikrai niekur nemaciau  doh.gif

spaudos kioskuose ir didžiuosiuse prekybos centruose ieškok wink.gif
Atsakyti
Naujas Dupletas pas rusiukes smile.gif

http://show.7ya.ru/p...136991&p=1&ob=0
Atsakyti