QUOTE(symaland @ 2014 01 20, 22:04)
Na, pagal lietuviskus standartus tai mums dar tik i lopseli vaikui 8 su puse menesio, bet kazkur nuo 2 metu jau noretumem leisti i darzeli, nes planuoju dirbti ir panasiai. Tai turime gerus metus pasiruosti ir svarbu nepaveluoti nes teko stebeti draugu Vilnieciu kovas del darzeliu, tai jei pradesiu dometis dabar, tai gal 4 metu vaikas ir papuls i darzeli
jei noretum nuo 2 metuku leisti ,tai susizinok,ar miestelio darzeliuose yra pavasarine grupe: praktiskai neimanoma 2 metu vaiko leisti i darzeli.tik i lopseli.nebent jam sueis 3 metukai iki tam tikro laikotarpio arba yra pavasarine klase: i ja galima leisti nuo sausio menesio.pvz: mano miestelyje nei viename darzelio tokios klases nera ir tokiu priemimu nedaro.o vat kitame miestelyje,kmur dirbau darzelyje,buvo pavasarinis priemimas.priklauso nuo savivaldybes ,nuo darzelio.
QUOTE(lauryna @ 2014 01 21, 10:38)
Volpe,
Aciu. Mano MB italas ir geguzi norime tuoktis Vilniuje. Tik del dokumentu nzn, o jo gimimo liudijimo reikia ? Mes gyvensime Lenkijoje:-)
O ta dokumenta nulla osta is kur jam gauti ? Is savo gimtojo miesto savivaldybes, ar galima is Ambasados Varsuvoje ?
Aciu. Mano MB italas ir geguzi norime tuoktis Vilniuje. Tik del dokumentu nzn, o jo gimimo liudijimo reikia ? Mes gyvensime Lenkijoje:-)
O ta dokumenta nulla osta is kur jam gauti ? Is savo gimtojo miesto savivaldybes, ar galima is Ambasados Varsuvoje ?
pasiziurek cia:
http://www.vilnius.l....php?3586620228
kad nereiketu APOSTILES ,vyro ducomentus - gimimo liudijima ir nulla osta - issiimkite PAGAL VIENOS KONVENCIJA.nulla osta turite prasyti comune - savivaldybeje,tai dokumentas,kuriame parasyta,jog tavo busimas vyras neturi ankstesniu santuoku,arba,jei jis yra issiskyres,turi buti parasyta,kad buta santuoku ir skyrybos.tokiu atveju reikia pristatyti ir skyrybu dokumentus.
o ambasada varsuvoje cia ne prie ko.,nes jus tuoksites lietuvoje.galima butu prasyti is italu konsulato vilniuje,bet tai uzims daugiau laiko.ir klausimas ar iki geguzes jums pavyks tuos dukumentus sutvarkyti.jei jus italijoje : geriau butu cia viska issiimti.
lekiu po dusu,laukia susirinkimas....visos rankos parfumuotos....po prezentaciju jei ne dusas,tai bludineciau kaip kvepalu parduotuve......