Sveikos mamytės, gyvenančios Italijoje,
Aš gyvenu LT, tačiau jei yra galimybė norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. Kitą savaitgalį su vyru skrendam į Italiją, savaitgalio poilsiuj . Tikslas šiek tiek pamatyti dar nematytų vietų, o taip pat ir pasishopinti . Vienas iš tikslų yra nupirkti dukrytei suknelę pirmai komunijai. Esam ne vieną kartą lankęsi Italijoj, kur pasishopinti jau savo taškus esu susiradusi, gal ne patys idealiausi ir pigiausi, bet mums gerai. Keletą kartų gyvenom prie Magiore (nemoku itališkai, todėl pavadinimus rašau lietuviškai), tai ten viename miestelyje žinau parduotuvę, kurioje yra nemažas skyrius, skirtas krikštynoms ir pirmai komunijai, tačiau šį kartą maršrutas ne į tą pusę.
Gal galite padėti, gal žinot kokių parduotuvių ar universalinių, kuriose būtų skyrius, skirtas pirmos komunijos rūbams. Būčiau labai dėkinga už pagalbą.
Mūsų preliminarus maršrutas: Serravalle designer outlet; Pisa, Florencija, Siena, Milanas.
Dėkoju už pagalbą.
https://www.youtube....;v=K58GNt1wGXs#!
Papildyta:
MAYBE: SERAVELE tikrai turetum rasti kazka,kas tiks ir patiks .jei busite milane,tai galite ziureti ZARA,siaip tai as ne is shopingo merginu,tai daug patarimu negaliu duoti.......gal kas pasijungs is merginu,kurios daugiau apie shopingus nusimano..
Papildyta:
MAYBE: SERAVELE tikrai turetum rasti kazka,kas tiks ir patiks .jei busite milane,tai galite ziureti ZARA,siaip tai as ne is shopingo merginu,tai daug patarimu negaliu duoti.......gal kas pasijungs is merginu,kurios daugiau apie shopingus nusimano..
VOLPE: Ačū, bet Serravalle tikrai nebus, aš tą centrą beveik mintinai žinau, ten nieko panašaus nėra, o man DG, Armai, Versace ir t.t - tikrai per brangu. Ačiū už pastangas, lauksiu mamyčių, labiau mėgstančių shopintis
Dekui visoms uz atsakymus, nesu tokia drasi tik svarstau visus variantus Turiu ir italu draugu, jie visai nusiteike padeti nors kazkada jie visi pretendavo i kazka daugiau, tai man tokios siulomos pagalbos dabar neatrodo patikimos. Jokiu nauju santykiu is karto nesinori. Santaupu pradziai uztektu, bet jei jas issvaistysi, o sh.. gausis... Kol kas vistik turbut bandysiu likti Vokietijoje, socialiai jausiuosiu saugesne
Sveikos mergynos
Ar yra kas čia iš Sicilijos? ))))
Ar yra kas čia iš Sicilijos? ))))
QUOTE(.code. @ 2013 03 02, 16:25)
aha yra musu virgaxxx is palermo
sveikos ko tokios tykios ramios?
as siandien pasidariau pavasarine generaline tvarka lauke super oras, kiemas beliko susitvarkyt lapus issisluoti bet jau ryt
Labas rytas,
siap ne tai radau foruma apie Italija lietuviskai
Jau 4 men gyvenu salia Neapolio, butu labai smagu susipazinti su mergynomis is Lietuvos kurios galbut gyvena salia?? O ir apskritai ne tik is cia
Siek tiek jauciuosi vienisa cia
siap ne tai radau foruma apie Italija lietuviskai
Jau 4 men gyvenu salia Neapolio, butu labai smagu susipazinti su mergynomis is Lietuvos kurios galbut gyvena salia?? O ir apskritai ne tik is cia
Siek tiek jauciuosi vienisa cia
labas rytas visiems!!!kas dar beliko............
fanatika:as tai ruosiuosi egzams:reikia pagaliau islaikyti vairavimo egza......dabar gi viska nukele,del nauju teisiu:europietisku............
che stress...........
code:sveika prisijungus....tikrai virgute is ten............
vaidulka:benvenuta anche te!!!as tai toli nuo taves ,prie milano sedziu......bet smagu,kad prisijungei......
siandien oras geras,tai kuiciuosi:muset reikes jau ir pavasario tvarkym,us pradeti?
zbitka pasigimde?kas turi kokiu ziniu?nebeuzlekia cia............
fanatika:as tai ruosiuosi egzams:reikia pagaliau islaikyti vairavimo egza......dabar gi viska nukele,del nauju teisiu:europietisku............
che stress...........
code:sveika prisijungus....tikrai virgute is ten............
vaidulka:benvenuta anche te!!!as tai toli nuo taves ,prie milano sedziu......bet smagu,kad prisijungei......
siandien oras geras,tai kuiciuosi:muset reikes jau ir pavasario tvarkym,us pradeti?
zbitka pasigimde?kas turi kokiu ziniu?nebeuzlekia cia............
labai gaila, kad jeigu kazkas ir yra tai toli nuo manes kodel tiek mazai gyvenanciu pietuose:) ? oras siandien pasaka, sauleta, galvoju prie juros nulekti, labai jau man patiko tas ju kokteilis spritz ihihihihiii.
dienos bega labai greitai, kai draugu daug nera, nelabai ir yra kas veikti, na nebent sporto klubas padeda kazkiek. papasakokite prasau kaip jums buvo pirmaisiais menesiais? kaip jus prieme italai? ar tik man taip atrodo, ar is tiesu daug falso aplinkui, kai i akis sypsosi, o is tiesu velniai zino ka galvoja?
noreciau pradeti dirbti, taciau, kol kalbos nelabai moku, tai turbut nera ir ka galvoti
dienos bega labai greitai, kai draugu daug nera, nelabai ir yra kas veikti, na nebent sporto klubas padeda kazkiek. papasakokite prasau kaip jums buvo pirmaisiais menesiais? kaip jus prieme italai? ar tik man taip atrodo, ar is tiesu daug falso aplinkui, kai i akis sypsosi, o is tiesu velniai zino ka galvoja?
noreciau pradeti dirbti, taciau, kol kalbos nelabai moku, tai turbut nera ir ka galvoti
vaidulka:visoje italijoej yra daug falso,be tmanau,kad kai pi rkituose pasaulio krastuose.tu gyveni neapolio dalyje,tai ten da rprasciau....aisku,milanas nenusileidzia........as kai atvaziavau,neturejau laiko galvoti apie liudesi.........turejau dibrti dirbti dirbti......dabar turiu saaavo seima,vyra,vaikus........tai kazkaip nebesijauciu nei vienisa,nei tu lietuvisku draugiu pe rdaug reikia,nes ir italiskos geros:svarbu issirinkti tia ,kas tau tinka ir patinka :)yra lietuvaiciu italijoje,kurios tik praeina pro sali uzriestomis nosimis ir net nepasisveikina......kiek laiko italijoje?
as tai jau 12 metu......dirbau visada,o dabar namie sedziu:einu privaciai padirbeti,o kai maze eis i darzeli:vel pradesiu ieskotis kazko....nelengva siuo metu.......papasakok daugiau apie save
as tai jau 12 metu......dirbau visada,o dabar namie sedziu:einu privaciai padirbeti,o kai maze eis i darzeli:vel pradesiu ieskotis kazko....nelengva siuo metu.......papasakok daugiau apie save
QUOTE(Vaidulka03 @ 2013 03 04, 12:18)
labai gaila, kad jeigu kazkas ir yra tai toli nuo manes kodel tiek mazai gyvenanciu pietuose:) ? oras siandien pasaka, sauleta, galvoju prie juros nulekti, labai jau man patiko tas ju kokteilis spritz ihihihihiii.
as gyvenu pietuose, bet tolokai nuo taves pirmaisiais menesiais buvo sunkoka, nes kalbos gerai nepazinojau, draugu irgi neturejau, tai pagrinde bendravau su savo anyta veliau po truputi apsipratau, susiradau ir draugiu, gime vaikas, taigi dabar esu patenkinta savo gyvenimu, o veiklos tai ir taip per akis, kartais net laike nesusigaudau, manau, svarbiausia yra tavo MB parama ir supratimas, bei tavo pacios ryztas, tada visa kita su laiku savaime issisprendzia... O falsa gente pilna visur, cia salis visai ne prie ko. Su laiku pati atsirinksi su kuo bendrauti, o su kuo geriau atsargiai ...Beje, sveika prisijungusi
Sveikos naujokes!!!
galbut su naujais nariais ir temute atgis
Vaidulka03,visur yra to falso,bet reiktu priprasti ir nekreipti demesio.Matau lankai sporto kluba,tai jau turetum rasti draugiu.As sporto klube su daug merginu susipazinau ir iki siol bendrauju,tuo labiau mb supazindino su savo draugais.Siaip gyvenu 1.5metus Palerme,bet dar nepripratau Kartais norisi gryzti i Lt,nes paiilgau draugiu,namu ,maisto ir pan.
galbut su naujais nariais ir temute atgis
Vaidulka03,visur yra to falso,bet reiktu priprasti ir nekreipti demesio.Matau lankai sporto kluba,tai jau turetum rasti draugiu.As sporto klube su daug merginu susipazinau ir iki siol bendrauju,tuo labiau mb supazindino su savo draugais.Siaip gyvenu 1.5metus Palerme,bet dar nepripratau Kartais norisi gryzti i Lt,nes paiilgau draugiu,namu ,maisto ir pan.