Įkraunama...
Įkraunama...

Komisas "Aš augu"

Šiuo metu nei telefonu, nei buvusiu el. paštu nebeina susisiekti, būtinai reikia organizuoti prekių atsiėmimą, sudarom sąrašiuką, kam yra negražinę daiktų šie pradingėliai
Atsakyti
Ar skambinot šiuo numeriu?
869509448
Atsakyti
Deja,paskambinus yra pasakoma,kad su vartotoju nėra galimybės susisiekti ir atsiradus galimybei jis bus informuotas sms žinute

Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2013 02 28, 15:25)
Deja,paskambinus yra pasakoma,kad su vartotoju nėra galimybės susisiekti ir atsiradus galimybei jis bus informuotas sms žinute

As katik prisiskambinau, sake rytoj bus galima atsiimti karoliniskese, sake paskambins, paziuresim..
Atsakyti
Na įdomiai jie ten tvarkosi doh.gif Ar negalėjo neatleist tų darbuotojų kol neatrinks ten daiktų pagal sutartėles ir paskui atidavinėtų visiems kartu.O dabar jei ten mama viską ten tvarko,tai aišku kad didelis krūvis gaunasi atrinkt iš sumaišytos krūvos.Iš vienos pusės užjaučiu,bet iš kitos pusės galėtų kažkokius terminus nusistatyt ir visus informuot.
Atsakyti
Skambinau, sake paziures ir parasys zinute. Tai tikiuosi sulauksiu ir nereikes ieskoti
Atsakyti
Na štai ką tik buvom atsiimt,visko neatgavom,tipo dar ieškos,blyn vieni nervai ir tampymasis po dešimt kartų gun_bandana.gif

Gal kitoms geriau sekėsi?
Atsakyti
Aš irgi neatgavau visko. Sakė parašyti ko trūksta. parašiau, o po kurio laiko jų el.paštas jau nebeveikė. Super kolektyvas. kaip ir gaila, kad ten su jais taip atsitiko, bet kodėl mes dėl to turim kentėti. Nesąmonė kažkokia.
Atsakyti
Mergaitės, aš aukščiau nurodytu telefonu prisiskambinau, buvusios direktorės mama labai rūpestingai ieškojo visų mano daiktų, nors iš pradžių buvo panašu, kad grąžins tik vienerius batukus... Bet jau kitą dieną viską sėkmingai atsiėmiau.
Reikia kantrybės norinčioms atsiimti daiktus, nes joms tikrai sudėtinga atrinkti, kas kur, įsivaizduokit, kad visas vienas jų buto kambarys užkrautas vien buvusiomis prekėmis. O ir jas atsiimti joms kainavo nemažai laiko ir nervų. O juk galėjo spjauti ir pasakyti - mes nieko negalim, naujasis šeimininkas nebeįlidžia mūsų į patalpas, jūsų daiktai likviduoti... Juk sutartyse buvo parašyta, kad po kažkurio laiko, nepardavus prekių, jos likviduojamos. Pažiūrėkit į savo sutartis, ar taip?
O dar yra nemažai žmonių, kurie susitarė, kad atvažiuos pasiimti savo daiktų ir patys nesirodo... Kol jie nepasiims, tol bus sunku buv.direktorei ir jos mamai atrinkti kitus daiktus...
Žodžiu, skambinkit ir bus rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2013 03 12, 07:14)
Mergaitės, aš aukščiau nurodytu telefonu prisiskambinau, buvusios direktorės mama labai rūpestingai ieškojo visų mano daiktų, nors iš pradžių buvo panašu, kad grąžins tik vienerius batukus... Bet jau kitą dieną viską sėkmingai atsiėmiau.
Reikia kantrybės norinčioms atsiimti daiktus, nes joms tikrai sudėtinga atrinkti, kas kur, įsivaizduokit, kad visas vienas jų buto kambarys užkrautas vien buvusiomis prekėmis. O ir jas atsiimti joms kainavo nemažai laiko ir nervų. O juk galėjo spjauti ir pasakyti - mes nieko negalim, naujasis šeimininkas nebeįlidžia mūsų į patalpas, jūsų daiktai likviduoti... Juk sutartyse buvo parašyta, kad po kažkurio laiko, nepardavus prekių, jos likviduojamos. Pažiūrėkit į savo sutartis, ar taip?
O dar yra nemažai žmonių, kurie susitarė, kad atvažiuos pasiimti savo daiktų ir patys nesirodo... Kol jie nepasiims, tol bus sunku buv.direktorei ir jos mamai atrinkti kitus daiktus...
Žodžiu, skambinkit ir bus rezultatas smile.gif

Na, jei patys žmonės turi ieškoti žmonių, kurie dingo su prekėmis ir kurie patys nesirūpina grąžinimu, tai nepykit, bet čia nelabai gerai. Dėl sutarčių, tai gal taip ir yra, bet daiktus buvo bandoma susigrąžinti kur kas ankščiau, bet jie jau buvo dingę.
Ilgai teko pavargti, kol bent kokį kontaktą radau. Jei ne visus daiktus būtumėte atsiėmusi, manau, kiati kalbėtumėte smile.gif
Atsakyti
Na, aš pati geriau žinau, kaip ir ką kalbėčiau. Nieko nepadarysi, būna gyvenime, kad kažkas ima ir apgauna, ,,išduria", kaip atsitiko šiuo atveju su buvusiomis ,,Aš augu" darbuotojomis. Taip, aš dėkinga, kad čia radau telefono numerį ir per vieną dieną viską atgavau, ir tik atsitiktinumo dėka - aiškindamasi telefonu su buv.direktorės mama sužinojau, kad ateityje, kai jau jos nebežinos, kurie daiktai kam priklauso, galvoja atiduoti likučius kokiems nors vaikų globos namams. Aš buvau nieko prieš, kad ir mano tuo metu nesurasti daiktai būtų atiduoti labdarai, bet suabejojau, kad madymukas nėštukei ten tiktų lotuliukas.gif Po tokio mūsų pokalbio moteris prisiminė, kad kažkur tarp krūvos neatpažintų maišų matė mano maydymuką. O su juo kartu rado ir kt, daiktus.
Taip, man pasisekė.
Sakot, neieško, neskambina, o kaip jūs manot, ar joms kas nors moka už tai, kad skambintų, ieškotų, atidavinėtų? Juk daiktų reikalaujam ne iš savininko, o iš buvusių darbuotojų... Ar tikrai kitų bankrutavusių firmų buvę darbuotojai taip sąžiningai elgiasi, kaip šios moterys?
O gal nemaža dalis mūsų pridavėm daiktelius ir gan ilgai nesukom sau galvos dėl jų? O ar žinot, kad dėl visų problemų su naujuoju savininku ir mūsų daiktais buvusi direktorė vos neprarado vaikelio? Siūlau nepykti ir rasti savyje dar šiek tiek kantrybės. Skambinkit ir tarkitės, tikiu, kad pavyks.

Marijatu, jūs skambinkit, nes el.paštą, kaip ir svetainę, jau vasario pabaigoje atjungė - nėr kam mokėti serverio paslaugas. O jei neatsiliepia - tai asmeninis telefonas, ir žmogus gal ne visada gali kalbėti...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 12 kovo 2013 - 09:10
Manau mes ir taip dar esam labai geranoriškos ir labai supratingos iki šiol laukdamos kol suras ir gražins tuos daiktus:hm
Ir mums daug kainuoja nervų,laiko ir benzo po kelis kart važinėt ir vistiek visko neatgaut.Gal mums pačioms toj drabužių krūvoj pasiknist,tikrai greičiau savo drabužėlius ir daiktus surastumėm ir joms laiko pataupytumėm:oh
Beje netikiu kad jau tokios " šilkinės" ir direktorė ir darbuotojos,nuveži prekes o po savaitės bankrutuoja,tai kam priiminėjo tas prekes,jei žinojo kad jie bankrutuoja,bet meluoja,žada parduot,o paskui dingsta kaip į vandenį.Ir paskui pasakoja graudžias istorijas,kaip joms sunku ir kokios jos atsakingos,svetimus daiktus norėdamos atiduot vaikų globos namams.Mes ir pačios turim kam atiduot,bet nunešėm į AŠ AUGU,todėl kad pačioms reikėjo pinigėlių,kad prisidėt prie šeimos biudžeto,pačių vaikai auga ir visko reikia ir nieks dovanai neduoda.
Atsakyti