Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu globoti vaikutį iš vaikų namų

QUOTE(Bry. @ 2014 09 13, 10:12)
As norėčiau tik globos,bet vyras nesutinka tai pagalvojau apie savaitgalius.

o savaitgaliams sutinka vyras? g.gif Jei mintis dar tokia šviežia ir juo labiau namie du 4 mėnesių kūdikiai, tai tikriausiai normalu, kad vyras nenori pagalvot apie dar vieną. Tad jei apie globą galvojat tik kaip apie ateities galimybę, vis pakalbėkit kartais su vyru, augant vaikams gal jo požiūris keisis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 13 rugsėjo 2014 - 10:38
QUOTE(Amade @ 2014 09 13, 10:36)
o savaitgaliams sutinka vyras?  g.gif Jei mintis dar tokia šviežia ir juo labiau namie du 4  mėnesių kūdikiai, tai tikriausiai normalu, kad vyras nenori pagalvot apie dar vieną. Tad jei apie globą galvojat tik kaip apie ateities galimybę, vis pakalbėkit kartais su vyru, augant vaikams gal jo požiūris keisis.  4u.gif

Ta ir darau,kai bus vaikai didesni bus lengviau ir manau sutiks,nes jis tik pasako,kad ka tau mažai dar darbu,dar mažai pavargus smile.gif ir sako tau vieno bus negana,norėsi dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2014 09 13, 10:12)
Kaip pvz slaugau senelį,patikėkit sunkiau nei dvynes augint,bet nesumastau jo i globa

Didžiulė pagarba tau 4u.gif Tikrai turi daug atjautos ir kantrybės wub.gif man rodos, tu vis kalbėk su vyru, ruošk jį, kartais vyrams ir paspirties reikia. Bet čia jau priklauso nuo žmogaus. Aš žiūrėčiau kiek man vyras padeda ar jis yra mano sąjungininkas. Palaipsniui žiūrėk kaip pati jausies (nors jeigu norą turi senokai, tikėtina, kad jis ir nepraeis). Tavo atveju labai svarbi vyro pozicija ir judviejų abiejų nusiteikimas.

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2014 09 13, 11:30)
Didžiulė pagarba tau  4u.gif Tikrai turi daug atjautos ir kantrybės  wub.gif  man rodos, tu vis kalbėk su vyru, ruošk jį, kartais vyrams ir paspirties reikia. Bet čia jau priklauso nuo žmogaus. Aš žiūrėčiau kiek man vyras padeda ar jis yra mano sąjungininkas. Palaipsniui žiūrėk kaip pati jausies (nors jeigu norą turi senokai, tikėtina, kad jis ir nepraeis). Tavo atveju labai svarbi vyro pozicija ir judviejų abiejų nusiteikimas.

4u.gif
Kalbėjau su vyru,jau kitokios nuomones,gal pats sau tyliai pagalvojo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kalbėjausi su savo ta drauge kuri buvo globojama tik savaitgaliais,ir klausiau kaip geriau,tai sake labai negera tik internate buti,geriau kai kas pasiima i namus,bet gerai pagalvojusi noriu tik ilgalaikes globos,jau pasakiau ir savo mamai ir broliui.mama tik pasake,kad bus sunku,kad ir ji norėjo daugiau vaiku,o paskui sunku buvo,tai po truputi visiems pasakysiu apie savo norus,aisku nesakau,kad jau tikrai taip ir bus,nors pati galvoju,kad nepersigalvosiu.
Tik va kaip su gyvenamu plotu,ar turi vaikas tureti savo kambari,ar galima butu visos trys vienam dideliam kambaryje?pas mane kambariu yra,bet jie antram aukšte g.gif
Kaip su šeimos pajamomis?gal skaičiuoja kiek vienam ten turi išeiti?
O jei musu namas pirktas su paskola?ji nedidele ir butu jau daugiau nei puse išmokėta po 2metu,kai jau butu tas vaikelis ir liktų mokėti apie 4metus
Atsakyti
Bry, net jei merginos ir išaiškins tau kas ir kaip dabar su paskolom, tai labai tikėtina, kad po dviejų metų globos sąlygos ir reikalavimai gali būti visai kitokie.
Galvok, brandink tą savo mintį, paskaityk senesnes temas (ten labai daug visko iškalbėta), tik nepamiršk džiaugtis esamuoju laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2014 09 19, 09:21)
,bet gerai pagalvojusi noriu tik ilgalaikes globos
Ilgalaikė tai yra nuolatinė globa trunka iki vaikui sueis 18m.
Laikinoji yra ne tik pasiėmimas savaitgaliams.Taip pat ir jei vaikutis gyvena kartu metus,ar du,ar kelis mėnesius.Turėjau tris laikinas globas-nelengva,bet naudinga patirtis suprasti,ko iš tikro norisi.
QUOTE(arna @ 2014 09 19, 09:53)
Galvok, brandink tą savo mintį, paskaityk senesnes temas (ten labai daug visko iškalbėta)
drinks_cheers.gif Būtinai.Nes ten autentiška mūsų patirtis nuo pradžių pradžios,nuo pirmų minčių apie globą iki nusistovėjusio gyvenimo su savais vaikais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, dirbu Santariskiu vaiku ligoninej, guli pas mus mergaite 9 men., is vaiku namu. Ir taip ji man patiko, isimylejau tiesiog, po triju dienu grizus po darbo papasakojau seimai apie ja (vyrui ir 11 metei dukrai). Jie irgi mane palaiko! Ka mums daryt? Kreiptis visiems i globos namu direktore?
Atsakyti
QUOTE(EvitaD @ 2014 10 10, 15:09)
Sveikos, norejau paklausti, dirbu Santariskiu vaiku ligoninej, guli pas mus mergaite 9 men., is vaiku namu. Ir taip ji man patiko,  isimylejau tiesiog, po triju dienu grizus po darbo papasakojau seimai apie ja (vyrui ir 11 metei dukrai). Jie irgi mane palaiko! Ka mums daryt? Kreiptis visiems i globos namu direktore?
VN direktorė nebent gali pasakyti,koks vaiko statusas.Jei gali.O rimtai apsisprendus reikia kreiptis į VTATs.Dokumentais įrodyti,kad jūsų kandidatūra tinkama,baigti globėjų ir įtėvių mokymus,gauti teigiamą įvertinimą,tada stoti į eilę įvaikinimui.Su globa šiek tiek paprasčiau-eilių gauti vaikutį nėra.Bet yra kitokių niuansų.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 10 10, 17:08)
VN direktorė nebent gali pasakyti,koks vaiko statusas.Jei gali.O rimtai apsisprendus reikia kreiptis į VTATs.Dokumentais įrodyti,kad jūsų kandidatūra tinkama,baigti globėjų ir įtėvių mokymus,gauti teigiamą įvertinimą,tada stoti į eilę įvaikinimui.Su globa šiek tiek paprasčiau-eilių gauti vaikutį nėra.Bet yra kitokių niuansų.
Sėkmės  4u.gif

As skaitau jusu temas esamas ir buvusias smile.gif As tiek daug klausimu turiu doh.gif P doh.gif puslapyje apie ivaikinima nera parasyta nei kokios seimos pajamos turi buti, kad galeciau bent pretenduoti, mergaite 9 men. tai reiskiasi dekretines - ir ar isvis tokios yra? Aukle samdyti?
Atsakyti
QUOTE(EvitaD @ 2014 10 10, 16:34)
As skaitau jusu temas esamas ir buvusias smile.gif As tiek daug klausimu turiu  doh.gif  P doh.gif puslapyje apie ivaikinima nera parasyta nei kokios seimos pajamos turi buti, kad galeciau bent pretenduoti, mergaite 9 men. tai reiskiasi dekretines - ir ar isvis tokios yra? Aukle samdyti?
Dekretinės bet kokiu atveju,jei spėtumėt.Bet realiai tai ilgas procesas

Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 10 10, 17:48)
Dekretinės bet kokiu atveju,jei spėtumėt.Bet realiai tai ilgas procesas

Tai man dabar pradziai suzinoti koks mergaites statusas, o po to kur? I Vilniaus savivaldybe? Tada pazymu rinktis, o sakykite globojant mergaite darytis ivaikinima galima?
Atsakyti