Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu globoti vaikutį iš vaikų namų

Sekmes tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gambe @ 2008 10 02, 17:26)
ir klause, kada mes zadam ta maziuli ar maziule parsivest, nes labai grazia lova mate, tai sako mazum nupirksim visi  cia susideje smile.gif kad savo turetu smile.gif gal net dvi kad abieju butu panasios

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gambe @ 2008 10 02, 17:26)
pamils tikrai smile.gif kelias dienas nieko nesnekejau, nei savaitgali net neuzsiminiau, tai jau siandien tetule skambino smile.gif ir klause, kada mes zadam ta maziuli ar maziule parsivest, nes labai grazia lova mate, tai sako mazum nupirksim visi  cia susideje smile.gif kad savo turetu smile.gif gal net dvi kad abieju butu panasios smile.gif
tai va toki tie mano gimines smile.gif priestarauja, o paskui jau lova nori pirkt smile.gif
o dar mes nieko tiksliai ir nepradeje smile.gif bet jau nebeliko kliuciu smile.gif net nuotaika kita smile.gif

Mes tai dar niekam nesakom,kol viskas neprades judeti blush2.gif O po to bus postfactum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(redux2 @ 2008 10 02, 16:10)
Aš pati gyvenu palangoje, o registruota Kretingoje  blush2.gif

Sveikute 4u.gif Ir aš iš Palangos.Pirmadieni einu i VTAT su jom pasišneket.Taigi,jai idomu,galesiu parašyt,kaip sekes ax.gif
Atsakyti
Labai įdomu, busiu dėkinga jei parašysit blush2.gif
Atsakyti
http://www.sekunde.l...=read&tid=52501

O skabinant paaiškino - "ikimokyklinis viakas globai yra vienintelis - 6 metų berniukas". Taigis - laukiam kol tėveliai atsipeikės?
Atsakyti
Nu blyn ne tėvai atsipeikės o valstybė su įstatymais kada jie pagaliau ims ginti vaikų o ntėvų teises.
Atsakyti
o kad daugiau tokiu mamyciu tik pasauly butu.. stebuklus, ateiti kuriat vaikuciams likimo nuskriaustiems. jei tik tureciau salygu, prisideciau wub.gif
Atsakyti
Ir mano svajone paimti globoti vaika. Taciau bijome pradeti eiti tuos kryziaus kelius, kad po to nenusivilti, kadangi neturime savo gyvenamo ploto. Gyvename pas mano tevus 2 kambariu bute, (viename kambaryje as su vyru ir vaiku), taigi, galimybes siuo atzvilgiu yra ribotos. Taciau is kitos puses viskas tvarkoje: turime pakankamai pinigu, savo versla, t.y. galime daug ka sau leisti (turiu omenyje visas pramogas). Taip noretusi bent dalelyte, ka mes duodame sau ir savo vaikui, suteikti bent vienam nuskriaustam likimo.

O jei nereikalaujama nuosavo busto, kiek zinau, tai reikalingas minimalus plotas, kuris butinas kiekvienam seimos nariui. Pazistami ejo del nuolatinio ivaikinimo, tai jiems neleido isivaikinti, motyvuodami tuo, kad truksta ploto !!! o jie gyvena nuosavame bute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 11 lapkričio 2008 - 17:25
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 09, 22:30)
o kad daugiau tokiu mamyciu tik pasauly butu.. stebuklus, ateiti kuriat vaikuciams likimo nuskriaustiems. jei tik tureciau salygu, prisideciau wub.gif

laba vakara 4u.gif
saunu, kai yra seimu norinciu padeti nuskriaustiems maziukams ax.gif turiu ir ploto ir noro o svarbausia meiles tokiems vaikuciams, bet mano vyriokas kitokios nuomones verysad.gif
Atsakyti
as noreciau suzinoti ar tai yra globa jei noriu padeti bent vienam zmogeliukui isikabinti i gyvenima?Noriu padeti buities daiktais, rubais, batais knygomis ir pns. noriu bendrauti. Globoti reiskia pasiimti pas save gyventi?
Atsakyti

globoti,tai nebutinai pasiimti gyventi!kiek skaiciau,tai yra labai ivairiu globos
formu.viena is tokiu -savanoriska globa./galima paskaityti www.ivaikinimas.lt,teoriskai,kas tai yra/tai tokia globa,kai bendraujama su parinktu
vaikeliu tik savaitgaliais,svenciu metu.yra tam sudaromi grafikai/del pastovumo,kad ir vaikelis zinotu kada laukti.../galima draugyste ir susirasinejant...
tiesiog reikia apsispresti ir tada ieskoti organizacijos,tarnybos kuri pades susirasti
vaikuti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 01 gruodžio 2008 - 08:41