Sekmes tau
QUOTE(gambe @ 2008 10 02, 17:26)
ir klause, kada mes zadam ta maziuli ar maziule parsivest, nes labai grazia lova mate, tai sako mazum nupirksim visi cia susideje kad savo turetu gal net dvi kad abieju butu panasios
QUOTE(gambe @ 2008 10 02, 17:26)
pamils tikrai kelias dienas nieko nesnekejau, nei savaitgali net neuzsiminiau, tai jau siandien tetule skambino ir klause, kada mes zadam ta maziuli ar maziule parsivest, nes labai grazia lova mate, tai sako mazum nupirksim visi cia susideje kad savo turetu gal net dvi kad abieju butu panasios
tai va toki tie mano gimines priestarauja, o paskui jau lova nori pirkt
o dar mes nieko tiksliai ir nepradeje bet jau nebeliko kliuciu net nuotaika kita
tai va toki tie mano gimines priestarauja, o paskui jau lova nori pirkt
o dar mes nieko tiksliai ir nepradeje bet jau nebeliko kliuciu net nuotaika kita
Mes tai dar niekam nesakom,kol viskas neprades judeti O po to bus postfactum
QUOTE(redux2 @ 2008 10 02, 16:10)
Aš pati gyvenu palangoje, o registruota Kretingoje
Sveikute Ir aš iš Palangos.Pirmadieni einu i VTAT su jom pasišneket.Taigi,jai idomu,galesiu parašyt,kaip sekes
Labai įdomu, busiu dėkinga jei parašysit
http://www.sekunde.l...=read&tid=52501
O skabinant paaiškino - "ikimokyklinis viakas globai yra vienintelis - 6 metų berniukas". Taigis - laukiam kol tėveliai atsipeikės?
O skabinant paaiškino - "ikimokyklinis viakas globai yra vienintelis - 6 metų berniukas". Taigis - laukiam kol tėveliai atsipeikės?
o kad daugiau tokiu mamyciu tik pasauly butu.. stebuklus, ateiti kuriat vaikuciams likimo nuskriaustiems. jei tik tureciau salygu, prisideciau
Ir mano svajone paimti globoti vaika. Taciau bijome pradeti eiti tuos kryziaus kelius, kad po to nenusivilti, kadangi neturime savo gyvenamo ploto. Gyvename pas mano tevus 2 kambariu bute, (viename kambaryje as su vyru ir vaiku), taigi, galimybes siuo atzvilgiu yra ribotos. Taciau is kitos puses viskas tvarkoje: turime pakankamai pinigu, savo versla, t.y. galime daug ka sau leisti (turiu omenyje visas pramogas). Taip noretusi bent dalelyte, ka mes duodame sau ir savo vaikui, suteikti bent vienam nuskriaustam likimo.
O jei nereikalaujama nuosavo busto, kiek zinau, tai reikalingas minimalus plotas, kuris butinas kiekvienam seimos nariui. Pazistami ejo del nuolatinio ivaikinimo, tai jiems neleido isivaikinti, motyvuodami tuo, kad truksta ploto !!! o jie gyvena nuosavame bute.
O jei nereikalaujama nuosavo busto, kiek zinau, tai reikalingas minimalus plotas, kuris butinas kiekvienam seimos nariui. Pazistami ejo del nuolatinio ivaikinimo, tai jiems neleido isivaikinti, motyvuodami tuo, kad truksta ploto !!! o jie gyvena nuosavame bute.
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 09, 22:30)
o kad daugiau tokiu mamyciu tik pasauly butu.. stebuklus, ateiti kuriat vaikuciams likimo nuskriaustiems. jei tik tureciau salygu, prisideciau
laba vakara
saunu, kai yra seimu norinciu padeti nuskriaustiems maziukams turiu ir ploto ir noro o svarbausia meiles tokiems vaikuciams, bet mano vyriokas kitokios nuomones
as noreciau suzinoti ar tai yra globa jei noriu padeti bent vienam zmogeliukui isikabinti i gyvenima?Noriu padeti buities daiktais, rubais, batais knygomis ir pns. noriu bendrauti. Globoti reiskia pasiimti pas save gyventi?
globoti,tai nebutinai pasiimti gyventi!kiek skaiciau,tai yra labai ivairiu globos
formu.viena is tokiu -savanoriska globa./galima paskaityti www.ivaikinimas.lt,teoriskai,kas tai yra/tai tokia globa,kai bendraujama su parinktu
vaikeliu tik savaitgaliais,svenciu metu.yra tam sudaromi grafikai/del pastovumo,kad ir vaikelis zinotu kada laukti.../galima draugyste ir susirasinejant...
tiesiog reikia apsispresti ir tada ieskoti organizacijos,tarnybos kuri pades susirasti
vaikuti...