Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu globoti vaikutį iš vaikų namų

QUOTE(Pippi @ 2006 07 25, 08:04)
...
Labai aš čia painiai viską surašiau, tikiuosi, kad supratote ką nors  biggrin.gif

Labai aiškiai ir įdomiai, ačiū smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal tiksliai žinote, kaip yra vertinamos gyvenimo sąlygos: t.y. pajamos ir gyvenamosios patalpos? kiek ten turi tekti vienam šeimos nariui, kad leistų paimti vaikelį?
Atsakyti
Jelenka, nėra nustatyta kiek litų ar kiek kvadratinių metrų turi tekti vienam asmeniui. Kaip patikrinimas vyksta globos atveju - aš nežinau, tačiau įvaikinant ateina inspektorė iš seniūnijos pasižiūrėti kaip jūs gyvenate (bent man prieš tai pasisikambino ir mes susitarėme dėk laiko), jums užduoda standartinius klausimus, dažnai net nosies nekiša į kitus kambarius, vonią ar WC. Šio patikrinimo esmė - įsitikinti, kad jūs ne asocialai ir jūsų butas - ne landynė. O dėl pajamų - priduodant visus dokumentus Vaikų teisėms, vienas iš jų turi būti pažyma iš darbovietės apie pajamas. Aš tiesiog padaviau savo pajamų deklaraciją. Iš pradžių užteko tiesiog ištrauktos kopijos iš kompiuterio, o teismui tai jau reikėjo pasiimti patvirtintą kopiją iš mokesčių inspekcijos. Jei atvirai, tai teisėja nelabai suprato kam aš tą pajamų deklaraciją pateikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippi: 06 rugpjūčio 2006 - 09:20
QUOTE(Jelenka @ 2006 08 06, 10:07)
Merginos, o gal tiksliai žinote, kaip yra vertinamos gyvenimo sąlygos: t.y. pajamos ir gyvenamosios patalpos? kiek ten turi tekti vienam šeimos nariui, kad leistų paimti vaikelį?

As VTAT klausinejau apie plota, tai sake, kad jiems svarbu, kad vaikas galetu tureti savo kambari... Bet dar nepatikrinau, kiek tai reikalaujama realiai...
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2006 08 06, 10:56)
As VTAT klausinejau apie plota, tai sake, kad jiems svarbu, kad vaikas galetu tureti savo kambari... Bet dar nepatikrinau, kiek tai reikalaujama realiai...

Bet tai yra visiška nesąmonė. Tu pasižiūrėk klausimų-atsakymų skyrelį Įvaikinimo tarnybos tinklalapyje, ten ne kartą buvo šis klausimas užduotas, o atsakant į jį pateikiamos nuorodos į atitinkamus įstatymo ar Civilinio kodekso straipsnius. Niekur tokio reikalavimo, kad vaikas turėtų atskirą kambarį, nėra. VTAT apskritai labai savotiškai į viską žiūri.
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2006 08 06, 09:56)

mirksiukas.gif klaipėdos VTAT turėtų į tai mažai kreipti dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2006 08 06, 16:34)
mirksiukas.gif klaipėdos VTAT turėtų į tai mažai kreipti dėmesio.

Na as tik pakeliui... tiksliau galeciau pasakyti si menesi, gal net kita savaite, nes atrodo, kad ryt nesiu popieriukus....
Atsakyti
ar buities tyrimo aktas labai jau didelis biurokratizmas?
ir prasyma uzpildyti.
jei nesate asociali seima, nesat sedejes kalejime, ir nesiruosiate vaiko grazinti kai jam sukaks 16 metu jums zalia sviesa:) o jei ivaikinti norite tada kitos proceduros
Papildyta:
[quote=Svajotoja,2004 07 21, 16:20]

jiems tai labai sunku, o dar sunkiau kai neturi globeju, tureti globejus VAIKAMS YRA GARBES REIKALAS....tad ir savaitgalines globos yra puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2006 04 17, 15:30)
Mamoms ir ne mamoms ish Vilniaus. Mes lankome vaiku namus Zhirmunuose. Kadangi ash vienisha 2 dukru mama, del alimentu teismas tesiasi jau 6 menesiai, butelis mano visas 21 metrai kv., tai butu naivu galvoti, kad globoti kas vaika leistu. Bet radau isheiti- galiu nors tiek padeti vaikams. Jie ten tokie superiniai! Visi- ir mazhi ir dideli. Jei kas nors noretu prie musu- prashome. Paramos sk- paremkite vaikus- Lankome vaiku namus Zhirmunuose, arba man i AZ, galima ir tel. 868811662 paskambinti. Tikrai gerai butu, kad daugiau mamu eitu, nes dabar rasho tai nemazhai, o kai eiti reikia, tai kokios 4 susirenka... O tai finansishkai nera lengva, be lauktuviu neisi gi. O be to, dar ir laiko ne visada yra, mano grafikas nekoks. Tai galetu viena karta vienos- kita karta kitos nueiti... Shtai taip.  ax.gif

o ne mamoms galima prisijungti? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
4u.gif
(tikiuosi niekas nesupyks, kad nuskenavau plakatą ir čia kabinu rolleyes.gif )
Atsakyti
turiu klausimuka,gal kas zinosit?ar galeciau gyvendama airijoj pasiimti globoti ,o laikui begant isivaikinti vaika is vaiku namu?kaip reiktu irodyti pvz gyvenimo salygas ir pan dalykus?i lt gryzti nezadam,jokio turto ten neturim..nedarysiu to paskubom tiesiog mastau ar yra tokia galimybe..kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(sandralita @ 2006 11 01, 22:59)
turiu klausimuka,gal kas zinosit?ar galeciau gyvendama airijoj pasiimti globoti ,o laikui begant isivaikinti vaika is vaiku namu?kaip reiktu irodyti pvz gyvenimo salygas ir pan dalykus?i lt gryzti nezadam,jokio turto ten neturim..nedarysiu to paskubom tiesiog mastau ar yra tokia galimybe..kaip manot?

taip, tokia galimybe yra. Ji vadinasis tarptautinis ivaikinimas ir globa. Šio klausimu reiketu kreiptisi Vilniu, ivaikinimo tarnyba. Daugiau informacijos galima gauti www.ivaikinimas.lt
Atsakyti