AnAngel grazi dezute
Zydrem sepeciai labai faini, ypac baltasis
QUOTE(Ri Art @ 2012 12 22, 16:28)
Na papuošaliukai kaip papuošaliukai - gražu ir tiek, bet jau modeliuuukas Tokia faina burbuliukas
Aciu
QUOTE(zydrem @ 2012 12 22, 18:18)
pritariu del modeliuko labai daili mergyte
Aciu dezutes jau niekas ir nepastebi, visi i mazyle ziuri...
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 22, 19:24)
AnAngel grazi dezute
Aciu
Likau maloniai nustebinta darbais
Mano dekupažas šiemet jau užrištas, reiškiuosi kitais frontais , lieku tik stebėtoja ir balionėlių dalintoja...va kiek palieku
Mano dekupažas šiemet jau užrištas, reiškiuosi kitais frontais , lieku tik stebėtoja ir balionėlių dalintoja...va kiek palieku
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 22, 17:24)
aciu man ir baltasis nors kas mate abu, juodas labiau
jetau, tik dabar pamaciau Sieloneses ir c_ataner darbelius...Jie be galo grazus
As siandien atidaviau 2 raktines ir arbatine...
Raktines parodysiu kita karta
Papildyta:
na, skoniai skirtingi Man juodas toks truputi "piktas"
AnAngel, pamirsau pagirti tavo plaukuciu papuosalus....Tie, kur dauges mergaitei - ypatingai dailus...Tavo dukriuko irgi zavus Tik man truputuka mazesniu noretusi..Bet velgi pasikartosiu - visi mes skirtingi Sveikinu atradus dar viena veikla
As siandien atidaviau 2 raktines ir arbatine...
Raktines parodysiu kita karta
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2012 12 22, 21:18)
aciu man ir baltasis nors kas mate abu, juodas labiau
na, skoniai skirtingi Man juodas toks truputi "piktas"
AnAngel, pamirsau pagirti tavo plaukuciu papuosalus....Tie, kur dauges mergaitei - ypatingai dailus...Tavo dukriuko irgi zavus Tik man truputuka mazesniu noretusi..Bet velgi pasikartosiu - visi mes skirtingi Sveikinu atradus dar viena veikla
An Angel, gražus komplektukas ir plaukučiams papuošimai mieli. Taip pat modeliukui.
Zydrem, aš taip pat už baltąjį šepetėlį.
Whatever?, arbatinė labai patiko.
Zydrem, aš taip pat už baltąjį šepetėlį.
Whatever?, arbatinė labai patiko.
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 23, 01:13)
Tai drauges mergaitei papuosaliukus derinau prie dezutes, kad butu komplektukas ir aisku prie vardo... Tesiant jurine tematika... O savo grazuolei dar spesiu ka nors minimalistinio susukti, norisi dabar ka nors tokio, didelio, sudetingo isbandyt Bet kuriuo atveju, aciu uz grazius zodzius...
Arbatine grazi Gerai, kad atradai laiko dekupazui Lauksim raktiniu... As beje dabar irgi raktine ir arbatine darau...
Saulika, dekui
Saulika, Whatever ačiū, kad pastebėjote mano darbelį
zydrem aš irgi už balatąjį šepetį
Whatever arbatinė laaaabai patiko
AnAngel komplektukas tikrai gražus ir tema pasirinkta super...vardą iliustruojanti
zydrem aš irgi už balatąjį šepetį
Whatever arbatinė laaaabai patiko
AnAngel komplektukas tikrai gražus ir tema pasirinkta super...vardą iliustruojanti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 23, 15:49)
Aciu
VasareV...raktinė...dūšia dainuoja bežiūrint