c_ataner, labai gražus šepetys ir mergaitė užtektinai tilpusi.
Pristatau:
Pieštukinė
Šepetys "PAVASARIS"
Saulika, daili labai piestukine
Sepetys tai man spalviskai kazkaip nesiziuri..
Sepetys tai man spalviskai kazkaip nesiziuri..
Sveikos,
giriu AnAngel arbatinę, Sig dėžutę, VasareV gražiai suderino dekupažą su sutažu, Whatever? darbus, ypač krikšto komplektuką (pagalvojau, kad raides pati tapei, kol nepadidinau nuotraukos ), c_ataner šepetys toks saldžiai mergaitiškas, Džiugos lėkštė kruopščiai padaryta, Saulikos daili peištukinė. Visoms
rodau vieną iš kalėdinių dovanų
Daugiau nuotraukų galite rasti čia.
giriu AnAngel arbatinę, Sig dėžutę, VasareV gražiai suderino dekupažą su sutažu, Whatever? darbus, ypač krikšto komplektuką (pagalvojau, kad raides pati tapei, kol nepadidinau nuotraukos ), c_ataner šepetys toks saldžiai mergaitiškas, Džiugos lėkštė kruopščiai padaryta, Saulikos daili peištukinė. Visoms
rodau vieną iš kalėdinių dovanų
Daugiau nuotraukų galite rasti čia.
Whatever?, Sieloneše, ačiū už pagyras pieštukinei.
Dėl šepečio, tai servetėlės fonas buvo geltonas, todėl per daug negalvojusi, visą šepetį nudažiau geltonai, tiesiog, norėjau pasibandyti dekoruoti šepetį.
Džiuga, labai įdomu.
Sieloneše, kokia nuostabi dėžutė, niekaip nesuprantu, kaip jūs randat tokių įdomių paveikslėlių?..
Dėl šepečio, tai servetėlės fonas buvo geltonas, todėl per daug negalvojusi, visą šepetį nudažiau geltonai, tiesiog, norėjau pasibandyti dekoruoti šepetį.
Džiuga, labai įdomu.
Sieloneše, kokia nuostabi dėžutė, niekaip nesuprantu, kaip jūs randat tokių įdomių paveikslėlių?..
Sielonešė, kaip visada 100 balų
Saulika pieštukinė labai vykusi Šepetį dar bandyčiau kažkaip užbaigti, man jis nebaigtas atrodo. Gal daugiau tu gėlyčių reiktu? Bet ta vieta, kur pereina iš gėlės į šepečio šeriukus fainai žiūrisi.
Džiugos lekštės liuks, net nepasakytum, kad rankų darbas. Labai kruopštu
Saulika pieštukinė labai vykusi Šepetį dar bandyčiau kažkaip užbaigti, man jis nebaigtas atrodo. Gal daugiau tu gėlyčių reiktu? Bet ta vieta, kur pereina iš gėlės į šepečio šeriukus fainai žiūrisi.
Džiugos lekštės liuks, net nepasakytum, kad rankų darbas. Labai kruopštu
QUOTE(Sielonešė @ 2012 12 21, 15:06)
Sveikos,
giriu AnAngel arbatinę...
giriu AnAngel arbatinę...
Aciu, tavo irgi nuostabi...
Oho kiek grožių !!! Visoms darbštuolėms po
c_ataner, ačiū.
Kol kas šepetį paliksiu ramybėje, gal gims kokia idėja ateity...
Labai gražus rinkinys Dominykui.
Vėjų Laume, dėkui.
Kol kas šepetį paliksiu ramybėje, gal gims kokia idėja ateity...
Labai gražus rinkinys Dominykui.
Vėjų Laume, dėkui.
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 22, 13:06)
mergaitiskus papuosaliukus plaukuciams... Dukra ikvepe, stai jai vakar kokius padariau...
Na papuošaliukai kaip papuošaliukai - gražu ir tiek, bet jau modeliuuukas Tokia faina burbuliukas
pritariu del modeliuko labai daili mergyte
noriu parodyti plauku sepecius be raidziu, be klaidu, bet, labai grazus net man paciai gal ir kitos ta servetele panaudos juos darydamos
noriu parodyti plauku sepecius be raidziu, be klaidu, bet, labai grazus net man paciai gal ir kitos ta servetele panaudos juos darydamos