Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Vėjų Laumė @ 2012 12 20, 21:05)
Whatever? kaip gražuuu ...  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Meškiukai - mano tema. Labai juos megstu. Šilta ir jauki daktadėžė gavosi. Šaunuolė Whatever thumbup.gif
O jau arbatinės grožis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Whatever?, labai labai abu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nieko naujo čia neišmastysi, bet aptariam juk ne motyvą, o technika, atlikimą...ar ne taip? ax.gif Man gavosi štai toks šepetys dukterėčiai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 21, 11:51)
Nieko naujo čia neišmastysi, bet aptariam juk ne motyvą, o technika, atlikimą...ar ne taip?  ax.gif Man gavosi štai toks šepetys dukterėčiai.

Grazu.... 4u.gif
As ne viena karta si motyva buvau pridejusi prie sepecio, bet nedariau su juo... Tik man noretusi, kad ta mergaite matytusi, o ant sepecio ji nelabai telpa, per didele... verysad.gif

P.S. Idomiai cia... Tik mano parasas uzkliuvo moderatorei... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 21 gruodžio 2012 - 10:24
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 21, 11:16)

Ne ti ktavo. Negalima savo puslapiu det, mano ir rakino kai dejau, tik galerijos tipo. Nes negali buti kontaktu, kainu... Kontaktai gi yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 21, 11:16)
Grazu....  4u.gif
As ne viena karta si motyva buvau pridejusi prie sepecio, bet nedariau su juo... Tik man noretusi, kad ta mergaite matytusi, o ant sepecio ji nelabai telpa, per didele...  verysad.gif

Ačiū, aš irgi ilgai dvėjojau daryt-nedaryt...pabandžiau, man visai neblogai žiūrisi, aikšku gaila, kad netelpa visa mergytė.
Ne į temą klausimas dar, kur dingo laisvų darbų tema gal kas žinote?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 21, 12:33)
Ne ti ktavo. Negalima savo puslapiu det, mano ir rakino kai dejau, tik galerijos tipo. Nes negali buti kontaktu, kainu... Kontaktai gi yra smile.gif

Pas mane tik FB galerija yra niu ir tinklapyje... verysad.gif
Atsakyti
AnAngel - vis viena cia kaip reklama gaunasi, todel ir neleidziama, nes SM tu tik siaip gali darbu foto rodyti, visi kontaktai per AZ. Kainas galima rodyti itik savo temoje, albume ne biggrin.gif

Kaledinis uzsakymukas draugei lekste patobulinti. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 21, 10:51)
Nieko naujo čia neišmastysi, bet aptariam juk ne motyvą, o technika, atlikimą...ar ne taip?  ax.gif Man gavosi štai toks šepetys dukterėčiai.

Dailus mergaitiskas sepetys 4u.gif Man gal kiek per ryskiai ruzavas, bet mergytei tikrai turetu patikti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 21, 13:49)
AnAngel - vis viena cia kaip reklama gaunasi, todel ir neleidziama, nes SM tu tik siaip gali darbu foto rodyti, visi kontaktai per AZ. Kainas galima rodyti itik savo temoje, albume ne biggrin.gif

Kaledinis uzsakymukas draugei lekste patobulinti.  ax.gif

Ogo! Labai grazu! 4u.gif
Del reklamos tai visur tie kontaktai yra ir picasoje, ir flick, ir FB, tai kaip tada elgtis? Savo atskira tema SM kurti ir deti nuoroda ir ja, bet ir cia reklama... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 21, 13:00)
Dailus mergaitiskas sepetys 4u.gif Man gal kiek per ryskiai ruzavas, bet mergytei tikrai turetu patikti 4u.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif Tyčia dariau tokį ružava, nes busimoji savininkė yra rožinės spalvos fanė lotuliukas.gif
Atsakyti