Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2012 12 17, 20:12)
aciu labai visoms uz grazius zodzius 4u.gif
Bent as teksta perkeliu ant pavirsiaus su kalke, o paskui parasau su dazais 4u.gif Tam naudoju dantu krapstuka

aciu 4u.gif
vakar panasiai ir dariau blush2.gif rasiau paprastu piestuku paskui krapstuku ir dazais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Taupyklė PASAKA

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visos pusės skirtingos.
Atsakyti
Faina taupyklele, tik man strukturines daugoka... 4u.gif

Mano arbatine... Uzsimaniau padaryti kazka murzino smile.gif

"Arbata Paryziuje"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
AnAngel, labai grazu... wub.gif

Sniegelis slepia brokus. biggrin.gif
Atsakyti
Dekupažas man asmeniškai tai neapsakomai daug nuostabių emocijų. Na ne visai. Bandžiau klijuot pirmąją servetėle tai visą poką sugadinau, kol gavosi kažkas.. Raukšlėjasi rupuže.. Bet iveikiau ir tokia patenkinta savim blush2.gif

Labai nuostabus visi darbai. Grazu ziuret smile.gif
Atsakyti
aciukas uz grazius zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o cia buvo, ir kol prisiruosiau tai jau spejo beveik suduzti, tai uzrasem data kada paskutinioji kiaulytes laukia biggrin.gif ir punktyrai paslepe suskilimus biggrin.gif paveikslelis iskilnotas su strukturine, visas reljefinis toks tongue.gif
user posted image

user posted image

AnAngel grazus murziukas, ir eifelis apsigyvenes ant jos thumbup.gif as norejau buteliuka melyna daryti, toki porcialianini, ale gavosi visai ne i ta puse, melynos nulis , tai pamacius tavo melynuma grazu ziureti thumbup.gif o atvirute irgi pacios darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 18 gruodžio 2012 - 15:15
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 12 18, 17:14)

AnAngel grazus murziukas, ir eifelis apsigyvenes ant jos  thumbup.gif as norejau buteliuka melyna daryti, toki porcialianini, ale gavosi visai ne i ta puse, melynos nulis , tai pamacius tavo melynuma grazu ziureti thumbup.gif  o atvirute irgi pacios darbelis  bigsmile.gif

Aciu, man tavo nuomone labai svarbi, nes cia mano pirmasis toks darbelis su strukturine... smile.gif
Atvirute ranku darbu gavau is Paryziaus Kaledu proga... smile.gif Labai ispudingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2012 12 18, 12:59)
Taupyklė PASAKA

Paveiksliukas nuotaikingas, linksmas. Cia spausdintas paveiksliukas?
Na nemėgstu aš tų ''tortų'', nors tu ka schmoll.gif Manau sniegelio užtektu tik ten, kur pingviniukai čiuožia nuo kalniuko...Netikiu, kad tiek buvo broko, kad tiek daug teko slepti smile.gif

QUOTE(AnAngel @ 2012 12 18, 13:44)
"Arbata Paryziuje"

mmmm...provance wub.gif Gražu, išlaikyta, net strukturinė čia šauniai įsipaišo. Liuks!
Atsakyti
user posted image

Kanarėlė. Bus padovanota kalėdoms.

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2012 12 19, 11:38)
Kanarėlė. Bus padovanota kalėdoms.

Dėžutės viršus man labai patinka wub.gif Skilimas labai dailus. O kodėl nusprendėte tokį šaltą vidų daryti? ax.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad tikrosios spalvos nepersiteikė per nuotraukas. Dėžės apačia - baklažano, čia gavosi - ruda (tamsi), vidus (pilkas) - jo atspalvio yra dangčio šonuose.

Na, bet idėja liko nors įamžinta.
Atsakyti
c_ataner, ačiū už komentarą, smagu, kad pastebėjai. 4u.gif Draugė pamačius foto, sakė : "Galvojau, čia tortas..." biggrin.gif
Čia servėtėlė, iskirpau paveiksliukus, pakankamai daug darbo buvo, nes smulkūs jie.
Dabar žiūriu aš į ją ir galvoju, gal tikrai sniegelio per daug... g.gif

Sig, labai gražus paveiklėlis, čia iš interneto, spausdintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulika: 19 gruodžio 2012 - 12:08