Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Mažos smulkmenos:
...kad dovanojama dėžutė nebūtų tuščia, jai į kompaniją atsirado auskarai blush2.gif
user posted image
...o čia vaikiškos arbatos dėžutės 'antras gyvenimas' smile.gif
user posted image
Labai patiko paskutiniai darbeliai: c_ataner, Gaske, Sobieska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 15 vasario 2013 - 20:42
Sobieska - kaip visada lieku be amo, geraja prasme 4u.gif
Mano "angeliuku" dezute su paauksavimais, kurie nesimato nuotraukoje... greiciausiai nemoku fotografuoti ax.gif
NeLina - grazi arbatos dezute 4u.gif
Atsakyti
Uoi, ačiū merginos. Tokia maža dėžutė, o tiek daug gražių atsiliepimų wub.gif
Sobieska rėmas tiesiog fantastiškai vasariškas, labai man gražus ir išbaigtas. O ir ideja su servetelių įrėminimų įdomi. Toks jausmas, kad voratinklis iš bobų vasaros įdėtas smile.gif pamenu, kai mokyklos laikais megzdavau tokias bigsmile.gif
NeLina liuks auskariukai (dėžutė jau matyta, ar klystu?) ax.gif Ir arbatos indelis gražiai pasikeitęs naujam gyvenimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 02 15, 22:23)
NeLina liuks auskariukai (dėžutė jau matyta, ar klystu?)  ax.gif Ir arbatos indelis gražiai pasikeitęs naujam gyvenimui  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
taip, dėžutė ta pati, bet dovanoti tuščios draugei nenoriu biggrin.gif , tad atsirado auskariukai blush2.gif (nors kol susitiksim mudvi, tikimybė, kad ir apyrankė spės atsirasti lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 15, 21:27)
NeLina - grazi arbatos dezute  4u.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Su Nepriklausomybės diena, mielos kūrėjos lithuania.gif
Po 4u.gif visoms už paskutinius darbus, o aš atsinešu žieminius paukštukus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Crazy Daisy man gražu, tikrai dvelkia žiema ir šaltuku wub.gif
Atsakyti
Crazy, man irgi grazu smile.gif
Atsakyti
gal ne i tema, bet gal kuri turi parduoti pora tokiu serveteliu
user posted image
Atsakyti
Crazy Daise...nu tikrai nesitikėjau, kad šis motyvas su paukšteliu taip gražiai išsiskleis ant dėžutės, servetėlė TIK servetėlė ji ne tokia išraiškinga...o vat ant medinuko wub.gif ...tik man tie ornamentai schmoll.gif

Mano rėmeliukas....AnAngel, boružės vis dar laukia savo eilės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Graži dėžutė Crazy Daisy. Tik man ir tas ornamentas, kaip nuo kitos dėžutės.
Sobieska, gražu. Bet jau tas angeliukas prie rėmelio wub.gif
Nepamenu ar rodžiau, mano skirtukas su paukštukais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 17, 13:55)

Mano rėmeliukas....AnAngel, boružės vis dar laukia savo eilės biggrin.gif

Niu tai laukiam... 4u.gif
Angeliukai grazus, tik as trupuciuka apkirpciau pati lapeli... Pati virsu tikrai reiketu apkirpti, kad nesimatytu plesimo linijos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 17, 13:19)
Niu tai laukiam...  4u.gif
Angeliukai grazus, tik as trupuciuka apkirpciau pati lapeli... Pati virsu tikrai reiketu apkirpti, kad nesimatytu plesimo linijos... 4u.gif

Nea...aš net specialiai palikau, kad būtų labiau autentiška iš kokio šaltinio išimtas lapelis...ir visus taip darysiu...kirpt ir iš šono nekirpsiu, tik rėmelio dydį koreguosiu biggrin.gif ...

AnAngel, pastebėjai...net skaičiukas tam rėmeliui ale buvo derintas biggrin.gif ...šiaip visi juodi juk būna, tik šventės kitokios spalvos žymimos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 vasario 2013 - 12:40