Mažos smulkmenos:
...kad dovanojama dėžutė nebūtų tuščia, jai į kompaniją atsirado auskarai
...o čia vaikiškos arbatos dėžutės 'antras gyvenimas'
Labai patiko paskutiniai darbeliai: c_ataner, Gaske, Sobieska
Sobieska - kaip visada lieku be amo, geraja prasme
Mano "angeliuku" dezute su paauksavimais, kurie nesimato nuotraukoje... greiciausiai nemoku fotografuoti
NeLina - grazi arbatos dezute
Mano "angeliuku" dezute su paauksavimais, kurie nesimato nuotraukoje... greiciausiai nemoku fotografuoti
Uoi, ačiū merginos. Tokia maža dėžutė, o tiek daug gražių atsiliepimų
Sobieska rėmas tiesiog fantastiškai vasariškas, labai man gražus ir išbaigtas. O ir ideja su servetelių įrėminimų įdomi. Toks jausmas, kad voratinklis iš bobų vasaros įdėtas pamenu, kai mokyklos laikais megzdavau tokias
NeLina liuks auskariukai (dėžutė jau matyta, ar klystu?) Ir arbatos indelis gražiai pasikeitęs naujam gyvenimui
Sobieska rėmas tiesiog fantastiškai vasariškas, labai man gražus ir išbaigtas. O ir ideja su servetelių įrėminimų įdomi. Toks jausmas, kad voratinklis iš bobų vasaros įdėtas pamenu, kai mokyklos laikais megzdavau tokias
NeLina liuks auskariukai (dėžutė jau matyta, ar klystu?) Ir arbatos indelis gražiai pasikeitęs naujam gyvenimui
QUOTE(c_ataner @ 2013 02 15, 22:23)
ačiū
taip, dėžutė ta pati, bet dovanoti tuščios draugei nenoriu , tad atsirado auskariukai (nors kol susitiksim mudvi, tikimybė, kad ir apyrankė spės atsirasti )
Papildyta:
QUOTE(vytautepie @ 2013 02 15, 21:27)
ačiū
Su Nepriklausomybės diena, mielos kūrėjos
Po visoms už paskutinius darbus, o aš atsinešu žieminius paukštukus
Po visoms už paskutinius darbus, o aš atsinešu žieminius paukštukus
Crazy Daisy man gražu, tikrai dvelkia žiema ir šaltuku
Crazy, man irgi grazu
gal ne i tema, bet gal kuri turi parduoti pora tokiu serveteliu
QUOTE(sobieska @ 2013 02 17, 13:55)
Mano rėmeliukas....AnAngel, boružės vis dar laukia savo eilės
Niu tai laukiam...
Angeliukai grazus, tik as trupuciuka apkirpciau pati lapeli... Pati virsu tikrai reiketu apkirpti, kad nesimatytu plesimo linijos...
QUOTE(AnAngel @ 2013 02 17, 13:19)
Niu tai laukiam...
Angeliukai grazus, tik as trupuciuka apkirpciau pati lapeli... Pati virsu tikrai reiketu apkirpti, kad nesimatytu plesimo linijos...
Nea...aš net specialiai palikau, kad būtų labiau autentiška iš kokio šaltinio išimtas lapelis...ir visus taip darysiu...kirpt ir iš šono nekirpsiu, tik rėmelio dydį koreguosiu ...
AnAngel, pastebėjai...net skaičiukas tam rėmeliui ale buvo derintas ...šiaip visi juodi juk būna, tik šventės kitokios spalvos žymimos