Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

AnAngel, thumbup.gif ir ideja, ir atlikimas wub.gif
Sobieskos arkliai tobuli wub.gif 4u.gif
Sig, faina buteliu deze 4u.gif

O cia prie vyno ir tauriu ne visai i tema, bet tebunie rolleyes.gif

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gomertos mielos dėžutės, patiko: marmuro imitacija ir antros dėžutės fonas, tiek išorinis, tiek vidinis

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 28, 16:25)

O cia taurių laikykliai, idėja, igyvendinimas ir aisku dekoravimas mano pačios:

Niu vis ateinu, pasiziuriu i grozybes, sirdis uzdainuoja ir begu lauk nieko nepasakius blush2.gif Bet dabar negaliu nepagirt, nu nuostabi ideja, man labai labai labai... patiko thumbup.gif atrodo net vyno kvapas sklinda is foto (nu cia gal nestumo hormonai siaucia biggrin.gif ) o ir sis sendinimo budas man pats pats paciausias wub.gif Niu niekaip negaliu atsigrozet mirksiukas.gif
Atsakyti
Gomerta, aciu smile.gif
Dezutes labai labai fainos smile.gif
Atsakyti
Dovana draugei gimtadienio proga 000552.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 01 29, 15:22)

Man labai, labai wub.gif ... originalu, savita su mintimi...spalvų koloritas wub.gif
Atsakyti
c_ataner, man irgi labai labai grazu biggrin.gif
Atsakyti
AnAngel, Sobieska ačiū. Pasigirsiu dar ir tuo, kad lapeliai ir žvakidės irgi mano darbas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 01 29, 15:22)

po velniu..kodel as neturiu TOKIU draugiu, kur TOKIAS dovanas dovanoja?... schmoll.gif thumbup.gif grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2013 01 29, 17:14)
po velniu..kodel as neturiu TOKIU draugiu, kur TOKIAS dovanas dovanoja?... schmoll.gif  thumbup.gif  grazu wub.gif

lotuliukas.gif kaip prajuokinai
ačiū už pagyrimą 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai paskutiniai darbai thumbup.gif
Gomerta - abi gražios dėžutės, bet antroji, kiek pamenu, tai iš 2 servetkų derinta, ane?
AnAngel - puiki idėja, norėčiau tokių, bet taip ir matau, kaip mano katės jais lipa, vaikas vandeniuko pilasi ar dulkės sėda biggrin.gif Čia reikia tvarkingų namų biggrin.gif 4u.gif
c_ataner - gražu - ir stiliumi, ir atlikimu labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 01 29, 18:46)

AnAngel - puiki idėja, norėčiau tokių, bet taip ir matau, kaip mano katės jais lipa, vaikas vandeniuko pilasi ar dulkės sėda  biggrin.gif  Čia reikia tvarkingų namų  biggrin.gif  4u.gif

Tvarkingu namu sakai?! Nu cia ne mano atvejis, pas pacia 2 katinai ir 2.4 m. dukra lotuliukas.gif Kol kas viskas kaba savo vietoje... Kates nesidomi, dukra kol kas nepasiekia... 4u.gif
Atsakyti