AnAngel, ir ideja, ir atlikimas
Sobieskos arkliai tobuli
Sig, faina buteliu deze
O cia prie vyno ir tauriu ne visai i tema, bet tebunie
Gomertos mielos dėžutės, patiko: marmuro imitacija ir antros dėžutės fonas, tiek išorinis, tiek vidinis
Ačiū
Ačiū
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 28, 16:25)
O cia taurių laikykliai, idėja, igyvendinimas ir aisku dekoravimas mano pačios:
Niu vis ateinu, pasiziuriu i grozybes, sirdis uzdainuoja ir begu lauk nieko nepasakius Bet dabar negaliu nepagirt, nu nuostabi ideja, man labai labai labai... patiko atrodo net vyno kvapas sklinda is foto (nu cia gal nestumo hormonai siaucia ) o ir sis sendinimo budas man pats pats paciausias Niu niekaip negaliu atsigrozet
Gomerta, aciu
Dezutes labai labai fainos
Dezutes labai labai fainos
QUOTE(c_ataner @ 2013 01 29, 15:22)
Man labai, labai ... originalu, savita su mintimi...spalvų koloritas
c_ataner, man irgi labai labai grazu
AnAngel, Sobieska ačiū. Pasigirsiu dar ir tuo, kad lapeliai ir žvakidės irgi mano darbas
QUOTE(c_ataner @ 2013 01 29, 15:22)
Dovana draugei gimtadienio proga
po velniu..kodel as neturiu TOKIU draugiu, kur TOKIAS dovanas dovanoja?... grazu
QUOTE(agnelaM @ 2013 01 29, 17:14)
po velniu..kodel as neturiu TOKIU draugiu, kur TOKIAS dovanas dovanoja?... grazu
kaip prajuokinai
ačiū už pagyrimą
Nu tikrai paskutiniai darbai
Gomerta - abi gražios dėžutės, bet antroji, kiek pamenu, tai iš 2 servetkų derinta, ane?
AnAngel - puiki idėja, norėčiau tokių, bet taip ir matau, kaip mano katės jais lipa, vaikas vandeniuko pilasi ar dulkės sėda Čia reikia tvarkingų namų
c_ataner - gražu - ir stiliumi, ir atlikimu labai patiko
Gomerta - abi gražios dėžutės, bet antroji, kiek pamenu, tai iš 2 servetkų derinta, ane?
AnAngel - puiki idėja, norėčiau tokių, bet taip ir matau, kaip mano katės jais lipa, vaikas vandeniuko pilasi ar dulkės sėda Čia reikia tvarkingų namų
c_ataner - gražu - ir stiliumi, ir atlikimu labai patiko
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 01 29, 18:46)
Tvarkingu namu sakai?! Nu cia ne mano atvejis, pas pacia 2 katinai ir 2.4 m. dukra Kol kas viskas kaba savo vietoje... Kates nesidomi, dukra kol kas nepasiekia...