Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Krista J. @ 2013 01 27, 23:10)
...svarstau, gal dekupazas ne man  lotuliukas.gif

Labiausiai patikęs sakinys...pamutinai vandenį, išsisakei, nusiraminai...liux...stebėk toliau thumbup.gif...nu ne...kiekvienoj dekupažo temoj turi būt kažkas TOOOOOKIO doh.gif ...nusibodo...jau ir toleruot nemoku, o gal ir nenoriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 sausio 2013 - 22:24
QUOTE(sobieska @ 2013 01 28, 00:18)
Labiausiai patikęs sakinys...pamutinai vandenį, išsisakei, nusiraminai...liux...stebėk toliau thumbup.gif...nu ne...kiekvienoj dekupažo temoj turi būt kažkas TOOOOOKIO  doh.gif ...nusibodo...jau ir toleruot nemoku, o gal ir nenoriu...

Uoj, tikrai ne taip supratot. Cia be ironijos. Pati is saves juokiuos, kad nesuprantu kur pasiduot. Ir megzt noriu, ir nert, ir siuvinet, ir dekupazint noriu... biggrin.gif ir nesuprantu kas labiausiai prie sirdies doh.gif
Atsakyti
Tema 'Pagyrų puodas', tad gal sutilpkim čia visos: tos, kurios tikrai kuria stebuklus, kurios dar tik mokosi dekupažo subtilybių ir tos, kurios šiandien užklijavo pirmą, tegul ir susiraukšlėjusią, servetėlę 4u.gif
Gyvenkime draugiškai wub.gif

Kad tema nenukryptų nuo pavadinimo, giriuosi 'Bučiniu' biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 27 sausio 2013 - 22:57
NeLina žavu 4u.gif
Atsakyti
[quote=NeLina,2013 01 28, 06:19]
Tema 'Pagyrų puodas', tad gal sutilpkim čia visos: tos, kurios tikrai kuria stebuklus, kurios dar tik mokosi dekupažo subtilybių ir tos, kurios šiandien užklijavo pirmą, tegul ir susiraukšlėjusią, servetėlę 4u.gif
Gyvenkime draugiškai wub.gif

[

Labai, labai thumbup.gif ir be jokiu "vikruntasų" ... I tema su artejancia meiles diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano senai darytas laikrodis. Tiesiog nudazytas, klijuotos rozes ir roziu viduriukuose klijuoti svarovsky kristaliukai.

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos.
Patiko vytautepie ir arbatinė, ir pakabos 4u.gif

NeLina - širdutė - tvarkingai ir kruopščiai, bet man toks įspūdis, jog dėžutė per maža šitam motyvui blush2.gif
O kur tokią dėžutę pirkote, jeigu ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 01 28, 21:27)
Sveikos.
Patiko vytautepie ir arbatinė, ir pakabos  4u.gif

NeLina - širdutė - tvarkingai ir kruopščiai, bet man toks įspūdis, jog dėžutė per maža šitam motyvui  blush2.gif
O kur tokią dėžutę pirkote, jeigu ne paslaptis?  4u.gif

Aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2013 01 27, 22:49)

labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Vėjų Laumė, vytautepie, Crazy Daisy, _geisha_ ačiū už gerą žodį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 01 28, 13:57)
NeLina - širdutė - tvarkingai ir kruopščiai, bet man toks įspūdis, jog dėžutė per maža šitam motyvui   blush2.gif
O kur tokią dėžutę pirkote, jeigu ne paslaptis?  4u.gif

4u.gif Šis motyvas servetėlėje yra didelis ir mažas. Mano akiai, mažasis visiškai nesižiūrėjo ant dangtelio, užpildė vos trečdalį jo, dėl to pasirinkau didesnįjį blush2.gif
...dėžutę radau atsitiktinai ne kokioj parduotuvėj, o Bagažinių turguje blush2.gif Labai patiko, kad yra įdėti magnetukai - puikiai susiveria dangtelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 28 sausio 2013 - 14:44
Dinulyte...trūkumai: nenušlifuotas medis, dažai ant stiklo, užtepti vyriai... užsimerkus prieš tai- visai nieko

NeLina, gražu, ir man motyvas tai dėžutei visai tinka, tvarkingai suleistas raštas, nesusiskersavęs.

Dėžučių tokių yra Dekostudijoj, tik...jos nėra iš tų labai kokybiškų, baltos nepatariu daryt, margai tiks.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 sausio 2013 - 14:45
QUOTE(Dinulyte @ 2013 01 28, 12:57)
Mano senai darytas laikrodis. Tiesiog nudazytas, klijuotos rozes ir roziu viduriukuose klijuoti svarovsky kristaliukai.

Simpatiškas 4u.gif
Tik, regis matosi teptuko 'ruožai', lygiau būtų nusidažę tapšnojant.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 01 28, 14:45)
NeLina, gražu, ir man motyvas tai dėžutei visai tinka, tvarkingai suleistas raštas, nesusiskersavęs.

ačiū. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 28 sausio 2013 - 14:51