Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(vytautepie @ 2013 01 26, 14:32)

Dar viena arbatine Jūsų teismui  smile.gif

grazi, tik man vidus irgi per sviesus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 01 27, 17:29)
Tai dar vienas irodymas, kad kas nori mokytis ir tobuleti, neverkslena, o iskaluso pastabas ir daro isvadas  mirksiukas.gif
Nesutikciau su ''pirmu blynu'' tema. Koks jos tikslas? Naujokes patarinetu naujokems? As cia pradejau rodyti savo darbus tik todel, kad gauciau viena kita patarima ar pastaba is pazengusiu dekupazuotoju. Tik taip gali judeti pirmyn. Tad moterys/merginos nosis auksciau, viskas bus gerai  thumbup.gif

Na, manau jos tikslas ir butu nevaržomai rodyti darbelius pradedanciosioms, manau ne visoms reikia "profiu" patarimu, joms patinka tai, ka jos daro, ir nesvarbu ka mano kiti smile.gif O jei ir atsirastu tokiu, korioms butu aktualios pastabos ju darbams, tai ir pasiteirautu "kas ir kaip?"

Mano atveju, as noriu, kad "mane pataisytu" mano darbuose, o kitoms galbut to nereikia, daro sau ir tiek, bet nori, pasirodyti ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 27, 14:53)
Na, manau jos tikslas ir butu nevaržomai rodyti darbelius pradedanciosioms, manau ne visoms reikia "profiu" patarimu, joms patinka tai, ka jos daro, ir nesvarbu ka mano kiti  smile.gif  O jei ir atsirastu tokiu, korioms butu aktualios pastabos ju darbams, tai ir pasiteirautu "kas ir kaip?"

Mano atveju, as noriu, kad "mane pataisytu" mano darbuose, o kitoms galbut to nereikia, daro sau ir tiek, bet nori, pasirodyti ir kitoms  4u.gif

tai jeigu del pasirodymo tada reiketu rodyti tiems kas pasakys jog grazu, o ne profem kurios mato minusus ir aisku viska issako... 4u.gif
Atsakyti
Ta kita tema, pirmam blynui turėtų prasmę, jei joje apsilankytų ir patyrusios smile.gif
Atsakyti
Matot, as pastebejau, kad pvz mezgimo "pagyru puode" naujokes padrasina, pataria ka reiketu padaryti kitaip arba tiesiog ignoruoja. Bet jos nera diskriminuojamos ir joms nesiulo atskiru "nemoksu pagyru puodu" kurtis. O cia iskart pasipila komentarai - "nemano skonio", "dekupazas ne jums" ir t.t. Tikrai nenoriu nieko izeisti, bet manau, kad truputi savanaudiskai elgiates nepriimdamos naujokiu. Na jus jau taip nepykit ant manes ax.gif atleiskit, kad kaip kokia sena bambekle ikisau savo trigrasi biggrin.gif tik norejau pasidalinti savo pastebijimais mirksiukas.gif
Zaviuosi jusu talentu ir nemanau, kad nuo pat pirmu darbu viska atlikot svariai ir idealiai. Reikia matyti ir naujokiu darbelius, kad butu galima palyginti pradedanciuju ir jau pazengusiuju darbus. Taip kils noras tobuleti ir siekti jusu lygio mirksiukas.gif
Kaip bebutu, linkiu visoms ir toliau kurti tokius grozius, kuriais taip smagu pasigozeti 4u.gif
Tik nebukit tokios piktos, nes uz tokiu mielu darbeliu atrodo turi slypeti ir mielos asmenybes biggrin.gif

P.S. o dekoti neturiu uz ka, nes dar nei karto neteko pasinaudoti jusu idejomis, bet jeigu jums nuo to pasidarys geriau - dekoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2013 01 27, 18:29)
Matot, as pastebejau, kad pvz mezgimo "pagyru puode" naujokes padrasina, pataria ka reiketu padaryti kitaip arba tiesiog ignoruoja.

Man tai blogiau už bet kokią pastabą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2013 01 27, 18:29)
Matot, as pastebejau, kad pvz mezgimo "pagyru puode" naujokes padrasina, pataria ka reiketu padaryti kitaip arba tiesiog ignoruoja. Bet jos nera diskriminuojamos ir joms nesiulo atskiru "nemoksu pagyru puodu" kurtis. O cia iskart pasipila komentarai - "nemano skonio", "dekupazas ne jums" ir t.t. Tikrai nenoriu nieko izeisti, bet manau, kad truputi savanaudiskai elgiates nepriimdamos naujokiu. Na jus jau taip nepykit ant manes  ax.gif  atleiskit, kad kaip kokia sena bambekle ikisau savo trigrasi  biggrin.gif tik norejau pasidalinti savo pastebijimais  mirksiukas.gif
Zaviuosi jusu talentu ir nemanau, kad nuo pat pirmu darbu viska atlikot svariai ir idealiai. Reikia matyti ir naujokiu darbelius, kad butu galima palyginti pradedanciuju ir jau pazengusiuju darbus. Taip kils noras tobuleti ir siekti jusu lygio  mirksiukas.gif
Kaip bebutu, linkiu visoms ir toliau kurti tokius grozius, kuriais taip smagu pasigozeti  4u.gif
Tik nebukit tokios piktos, nes uz tokiu mielu darbeliu atrodo turi slypeti ir mielos asmenybes  biggrin.gif
P.S. o dekoti neturiu uz ka, nes dar nei karto neteko pasinaudoti jusu idejomis, bet jeigu jums nuo to pasidarys geriau - dekoju  lotuliukas.gif

blink.gif "nemokšų pagyrų puodas" apakau. Sakot diskriminacija? O tas išgalvotas nemokšų puodas čia kas??? Tai jūs įvardijat pradedančiasias kaip nemokšas. Labai neetiška ir netolerantiška tuomet.
O paie norą tobulėti... Jis yra vidinis reikalas. Normaliam žmogui jo niekas nei pakels, nei "užmuš" to noro. Jei jau aš užsimanysiu kažką daryti ir tobulėti, man kitų komentarai to noro nepareguliuos.
Atsakyti
Mergaites, skaitom atidziai... Pagyru puodas - mano manymu postinami tokie darbai kai yra KUOM GIRTIS, kai bent jau kokybiskai viskas atlikta, o ne taip, kad ziuri i darbeli ir tik rauksles ir nelygimus matai... Is savo pacios patirties sakau, as cia naujoke, t.y. sioje temoje, nors daugiau ar maziau, intentyviau ar pasyviau dekupazuoju jau kokius 4-5 metus, bet savo pirmaji darbeli CIA ikeliau gal pries metus. O Jus tik paemet teptuka i rankas, nepabijosiu siu zodziu, bet sugadinot pirmasias dezutes ir serveteles, bet jau norite, kad Jus pagirtu ir neduok Dieve nepastebi Jusu darbu, arba pasako tiesa, kad tai ka padarete yra negrazu ir neskoninga... Bukime teisingos visu pirma sau, o jau paskui reikalaukime to is kitu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 27, 20:02)
Mergaites, skaitom atidziai... Pagyru puodas - mano manymu postinami tokie darbai kai yra KUOM GIRTIS, kai bent jau kokybiskai viskas atlikta, o ne taip, kad ziuri i darbeli ir tik rauksles ir nelygimus matai... Is savo pacios patirties sakau, as cia naujoke, t.y. sioje temoje, nors daugiau ar maziau, intentyviau ar pasyviau dekupazuoju jau kokius 4-5 metus, bet savo pirmaji darbeli CIA ikeliau gal pries metus. O Jus tik paemet teptuka i rankas, nepabijosiu siu zodziu, bet sugadinot pirmasias dezutes ir serveteles, bet jau norite, kad Jus pagirtu ir neduok Dieve nepastebi Jusu darbu, arba pasako tiesa, kad tai ka padarete yra negrazu ir neskoninga... Bukime teisingos visu pirma sau, o jau paskui reikalaukime to is kitu...  4u.gif

Ir varnai jos vaikas gražus. Ir kiekvienai pradėjusiai jos darbelis gražus. Save pamenu, kai pirmą servėtėlę paklijavau. Žiūrėjau ir gėrėjaausi. Dabar juokas ima. Bet , pritariu AnAngel. Jei jau girtis, tai girtis. O tai įdeda darbelį, kur per blykstę nieko nematyt, o fone bumbuluotas adijalas. Foto reikia mokėti padaryti, reikia gražaus pateikimo... reikia daug įdėti, kad būtų kuo girtis.... Bjauri aš, bet šiandien tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 01 28, 03:58)
Ir varnai jos vaikas gražus. Ir kiekvienai pradėjusiai jos darbelis gražus. Save pamenu, kai pirmą servėtėlę paklijavau. Žiūrėjau ir gėrėjaausi. Dabar juokas ima. Bet , pritariu AnAngel. Jei jau girtis, tai girtis. O tai įdeda darbelį, kur per blykstę nieko nematyt, o fone bumbuluotas adijalas. Foto reikia mokėti padaryti, reikia gražaus pateikimo... reikia daug įdėti, kad būtų kuo girtis.... Bjauri aš, bet šiandien tokia mano nuomonė.

"...bumbuluotas adijalas ..." prisijuokiau iki ašaru iš tokio išsireiškimo lotuliukas.gif
O vat, kai aš užklijavau pirma servetele ant dežutės... doh.gif paslepiau ja ir niekam jos nerodziau ir pati neziuriu biggrin.gif Uzsispyriau, daryti taip, kad visu pirma negeda butu paciai ziureti smile.gif , o paskui ir kitiems parodyti...

P.S. Bet, kad piktos visos, tai tikrai... mirksiukas.gif gal del to, kad salta LT
Atsakyti
Nei cia piktos, nei cia ka...Man atrodo labai smagu, kad kiekviena ar beveik kiekviena, turi savo nuomone ir matyma. Jei visos cia tik aikciotu is susizavejimo (ir juo labaiu nenuosirdziai) ar noretumete cia uzsukti? As ne.
P.S. o kad salta, tai tikrai wink_3.gif
Atsakyti
Tikrai jums pritariu- reikia stengtis, tobuleti, moketi pateikti ir t.t. Viska suprantu. Ir pati kol neismoksiu, jeigu apskritai ismoksiu taip dirbti kaip jus, tol tikrai nedemonstruosiu ir nejuokinsiu zmoniu savo darbais biggrin.gif bet... Yra tokiu, kurios vis delto isdrysta pasirodyti, o gal tiesiog zmogus mano, kad jo darbas jau yra geras, idomus... Tai neuzpulkit sitaip. Man tiesiog lb nepatiko kai kuriu komentaru potekstes. Suprask, as cia tobula, o jus net nepradekit sito amato. Ir tipo - nusibodo patarineti ir t.t. Tai geriau td jau isvis patylet. Kiekvienam savo, bet mano nuomone tokia ax.gif

Baikim tas diskusijas, susitaikykim ir bukim tolerantiskesnes viena kitai wink.gif juk nei viena negimem mokedamos wink.gif sekmes jums 4u.gif ir lauksim nauju groziu mirksiukas.gif
Nebijokit, nenusiziurineju jusu darbu biggrin.gif kol kas net bijau pradet "gadint" priemones lotuliukas.gif dvi dezutes su sesem beveik sugadinom, tai db pertrauka padariau ir kibau megzti biggrin.gif svarstau, gal dekupazas ne man lotuliukas.gif
Atsakyti