erbu ir aš mėginau, keletą lėkštelių ... pilni buteliukai stovi, kažkaip nelabai mane jie veža ...o pažiūrėt kitur tai gražu
vytautepie, ryškesni šešėliukai aplink puodelius tikrai pagyvintų vidų. Šiaip gražu
QUOTE(panelė J @ 2013 01 26, 22:46)
Man graziausi, padekliukai po puodeliai su aguonom ...
Papildyta:
vytautepie, ryškesni šešėliukai aplink puodelius tikrai pagyvintų vidų. Šiaip gražu
[/quote]
Aciu, sobieska ... kt karta atkreipsiu demesi ...
vytautepie labai graži arbatinė
Jus jau man atleiskit, mielosios, bet negaliu nepakomentuoti, kad esat labai netolerantiskos naujokems dekupaze. Karts nuo karto ilendu pasigrozeti jusu darbeliais. Nu tikrai, kad dirbat tobulai bet kai kuriu komentarai, tai nei bek, nei rek...
Man atrodo "pagyru puodas" skirtas visoms, kurios nori pasirodyt. tame tarpe ir katik pradejusios dekupazint. o jus iskart uzpuolat, iskoneveikiat, skoni "islazdavojat"... taip mergaitems gali nusvirti rankos bandyti kurti. o galbut isvejat dar viena talenta pvz boruziuks28 darbeliai kaip naujokes man yra labai grazus :m reiketu patarti, ka daro blogai, o ne konstatuoti fakta, kad "dekupazas ne tau". Pvz as paskaicius jusu komentarus irgi nusprendziau, kad dekupazas ne man o labai noreciau ismokti dirbti taip graziai kaip jus... Gal kada nors, jei pasieksiu jusu aukstaji pilotaza, ir as pasirodysiu jei nedings upas mokytis
Ir labai noreciau pamatyti ir katik pradejusiuju darbelius idomu kokios idejos kyla katik naujokems
Man atrodo "pagyru puodas" skirtas visoms, kurios nori pasirodyt. tame tarpe ir katik pradejusios dekupazint. o jus iskart uzpuolat, iskoneveikiat, skoni "islazdavojat"... taip mergaitems gali nusvirti rankos bandyti kurti. o galbut isvejat dar viena talenta pvz boruziuks28 darbeliai kaip naujokes man yra labai grazus :m reiketu patarti, ka daro blogai, o ne konstatuoti fakta, kad "dekupazas ne tau". Pvz as paskaicius jusu komentarus irgi nusprendziau, kad dekupazas ne man o labai noreciau ismokti dirbti taip graziai kaip jus... Gal kada nors, jei pasieksiu jusu aukstaji pilotaza, ir as pasirodysiu jei nedings upas mokytis
Ir labai noreciau pamatyti ir katik pradejusiuju darbelius idomu kokios idejos kyla katik naujokems
QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 00:04)
borziuks28...dekupažas ne jums...juk taip šauniai piešiat ...dabar lauksiu pačių piešinių ant ...dėžučių
Užtenka verkšlent, ko čia užsikibot už žodžių...potekstę skaitykit...jei bus negražu, tai ir sakysiu, kad negražu, jei patiks-pagirsiu...o patarinėt...žinot kiek aš patarimų esu davusi, knygą galima būt parašyt ...dabar laiko gaila
Pritariu Krista J.
Aš irgi užsuku čia pasigrožėti darbiais, pasisemti idėjų. Bet savų darbų neįkeliu, nes pastebėjau naujokų netoleravimą.
Aš irgi užsuku čia pasigrožėti darbiais, pasisemti idėjų. Bet savų darbų neįkeliu, nes pastebėjau naujokų netoleravimą.
QUOTE(Luizamama @ 2013 01 26, 23:21)
Oi kokios jūs gudrios...o nors karto už tas idėjas AČIŪ pasakėt
nesibarkit, panos, gyvenkime taikiai
Papildyta:
ir man noro "neatmuse", vistiek dekupazuosiu, nes man tai patinka o kad truksta igudziu ir kruopstumo, buvo teisingai pastebeta su laiku situacija pasikeis
Papildyta:
p.s kitu nuomone isklausau, bet elgiuosi kaip man yra paciai geriau
linkiu ir jums visoms to-siekti savu tikslu
Papildyta:
ir man noro "neatmuse", vistiek dekupazuosiu, nes man tai patinka o kad truksta igudziu ir kruopstumo, buvo teisingai pastebeta su laiku situacija pasikeis
Papildyta:
p.s kitu nuomone isklausau, bet elgiuosi kaip man yra paciai geriau
linkiu ir jums visoms to-siekti savu tikslu
Aš tai galvoju, kad reikėtų atidaryti "Pirmųjų blynų" temukę Prisimenu save. Į "Pagyrų puodą" ankstoka, kitur - tyluma.
QUOTE(VasareV @ 2013 01 27, 07:06)
Aš tai galvoju, kad reikėtų atidaryti "Pirmųjų blynų" temukę Prisimenu save. Į "Pagyrų puodą" ankstoka, kitur - tyluma.
už naujos temos ideja!!!!
Papildyta:
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 27, 08:10)
Jei tokia tema būtų buvusi, greičiausiai šioje manes dar nebutu
Kai kuriu forumieciu patarimu as labai laukiu, nes pasako tiesiai sviesiai kur ir kas blogai...
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 27, 01:49)
Papildyta:
Kai kuriu forumieciu patarimu as labai laukiu, nes pasako tiesiai sviesiai kur ir kas blogai...
Papildyta:
Tai dar vienas irodymas, kad kas nori mokytis ir tobuleti, neverkslena, o iskaluso pastabas ir daro isvadas
Nesutikciau su ''pirmu blynu'' tema. Koks jos tikslas? Naujokes patarinetu naujokems? As cia pradejau rodyti savo darbus tik todel, kad gauciau viena kita patarima ar pastaba is pazengusiu dekupazuotoju. Tik taip gali judeti pirmyn. Tad moterys/merginos nosis auksciau, viskas bus gerai