Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

erbu ir aš mėginau, keletą lėkštelių ... pilni buteliukai stovi, kažkaip nelabai mane jie veža smile.gif ...o pažiūrėt kitur tai gražu
user posted image

vytautepie, ryškesni šešėliukai aplink puodelius tikrai pagyvintų vidų. Šiaip gražu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 01 26, 22:46)

Man graziausi, padekliukai po puodeliai su aguonom ...
Papildyta:

vytautepie, ryškesni šešėliukai aplink puodelius tikrai pagyvintų vidų. Šiaip gražu 4u.gif
[/quote]

Aciu, sobieska smile.gif ... kt karta atkreipsiu demesi ...
Atsakyti
vytautepie labai graži arbatinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 01 27, 02:18)
vytautepie labai graži arbatinė  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Jus jau man atleiskit, mielosios, bet negaliu nepakomentuoti, kad esat labai netolerantiskos naujokems dekupaze. Karts nuo karto ilendu pasigrozeti jusu darbeliais. Nu tikrai, kad dirbat tobulai wub.gif bet kai kuriu komentarai, tai nei bek, nei rek...
Man atrodo "pagyru puodas" skirtas visoms, kurios nori pasirodyt. tame tarpe ir katik pradejusios dekupazint. o jus iskart uzpuolat, iskoneveikiat, skoni "islazdavojat"... taip mergaitems gali nusvirti rankos bandyti kurti. o galbut isvejat dar viena talenta wink.gif pvz boruziuks28 darbeliai kaip naujokes man yra labai grazus :m reiketu patarti, ka daro blogai, o ne konstatuoti fakta, kad "dekupazas ne tau". Pvz as paskaicius jusu komentarus irgi nusprendziau, kad dekupazas ne man verysad.gif o labai noreciau ismokti dirbti taip graziai kaip jus... Gal kada nors, jei pasieksiu jusu aukstaji pilotaza, ir as pasirodysiu biggrin.gif jei nedings upas mokytis blink.gif
Ir labai noreciau pamatyti ir katik pradejusiuju darbelius wink.gif idomu kokios idejos kyla katik naujokems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 00:04)
borziuks28...dekupažas ne jums...juk taip šauniai piešiat bigsmile.gif ...dabar lauksiu pačių piešinių ant ...dėžučių 4u.gif

Užtenka verkšlent, ko čia užsikibot už žodžių...potekstę skaitykit...jei bus negražu, tai ir sakysiu, kad negražu, jei patiks-pagirsiu...o patarinėt...žinot kiek aš patarimų esu davusi, knygą galima būt parašyt biggrin.gif ...dabar laiko gaila
Atsakyti
Pritariu Krista J.
Aš irgi užsuku čia pasigrožėti darbiais, pasisemti idėjų. Bet savų darbų neįkeliu, nes pastebėjau naujokų netoleravimą.
Atsakyti
QUOTE(Luizamama @ 2013 01 26, 23:21)
Pritariu Krista J.
Aš irgi užsuku čia pasigrožėti darbiais, pasisemti idėjų.

Oi kokios jūs gudrios...o nors karto už tas idėjas AČIŪ pasakėt
Atsakyti
nesibarkit, panos, gyvenkime taikiai 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
ir man noro "neatmuse", vistiek dekupazuosiu, nes man tai patinka thumbup.gif o kad truksta igudziu ir kruopstumo, buvo teisingai pastebeta blush2.gif blush2.gif su laiku situacija pasikeis 4u.gif
Papildyta:
p.s kitu nuomone isklausau, bet elgiuosi kaip man yra paciai geriau rolleyes.gif
linkiu ir jums visoms to-siekti savu tikslu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad reikėtų atidaryti "Pirmųjų blynų" temukę smile.gif Prisimenu save. Į "Pagyrų puodą" ankstoka, kitur - tyluma.
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 01 27, 07:06)
Aš tai galvoju, kad reikėtų atidaryti "Pirmųjų blynų" temukę smile.gif Prisimenu save. Į "Pagyrų puodą" ankstoka, kitur - tyluma.

4u.gif už naujos temos ideja!!!!

Papildyta:
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 27, 08:10)
4u.gif  už naujos temos ideja!!!!

Jei tokia tema būtų buvusi, greičiausiai šioje manes dar nebutu biggrin.gif
Kai kuriu forumieciu patarimu as labai laukiu, nes pasako tiesiai sviesiai kur ir kas blogai... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 27, 01:49)
4u.gif  už naujos temos ideja!!!!
Papildyta:
Jei tokia tema būtų buvusi, greičiausiai šioje manes dar nebutu  biggrin.gif
Kai kuriu forumieciu patarimu as labai laukiu, nes pasako tiesiai sviesiai kur ir kas blogai...  blush2.gif

Tai dar vienas irodymas, kad kas nori mokytis ir tobuleti, neverkslena, o iskaluso pastabas ir daro isvadas mirksiukas.gif
Nesutikciau su ''pirmu blynu'' tema. Koks jos tikslas? Naujokes patarinetu naujokems? As cia pradejau rodyti savo darbus tik todel, kad gauciau viena kita patarima ar pastaba is pazengusiu dekupazuotoju. Tik taip gali judeti pirmyn. Tad moterys/merginos nosis auksciau, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti