Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

aciu uz issamius patarimus, bandysim pasinaudoti 4u.gif
Atsakyti
Ne visai tradicinis... bet dekupazas... smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos

kokiu graziu darbu uzderejo - AnAngel remelis su mazuoju princu wub.gif , Sobiesko musmires wub.gif , Vasares berods dviguba zvakide patiko labai-elegantiska ir skoninga.... 4u.gif

Merginos, gavau ispejima del paraso....Anksciau negaledavo galerijoj buti kainu ir kontaktu....O dabar kazkas pasikeite?
Nes niekada kainu nesu rasius, kontaktu irgi ne, o vistiek kazkas blogai..Paklausiau moderatores, kas neitiko, ziuresim, ar atrasys...
Nes tas pacitavimas taisykliu man nieko nesako.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 01 25, 12:40)
sveikos
kokiu graziu darbu uzderejo - AnAngel remelis su mazuoju princu wub.gif

Aciu 4u.gif
Negali buti kainu ir kontaktu... 4u.gif Facebook nuoroda irgi netinka nes galima parasyti zinute autorei... As irgi klausiau kai mano parasa 3 kartus tryne... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 25, 11:46)
Aciu  4u.gif
Negali buti kainu ir kontaktu... 4u.gif Facebook nuoroda irgi netinka nes galima parasyti zinute autorei... As irgi klausiau kai mano parasa 3 kartus tryne...  drinks_cheers.gif

nu tai kad ir nera nei kainu, nei kontaktu.... unsure.gif
aciu uz paaiskinima...Idomybes kazkokios...

faina dezute..Kaip darei?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 01 25, 12:58)

faina dezute..Kaip darei?

Niu kaip... rankomis thumbup.gif is tikruju tai eilinis dekupazas paprasciau nei darbas su dirbtine oda, nes si tempiasi ziauriai... doh.gif Pradzioj pasiuvau "maisa" ir ji uzmoviau ant dezes isteptos klijais, bet jeigu reiketu kazka panasaus pakartoti, tai jauciu daryciau kitaip jau... 4u.gif
Atsakyti
AnAngel - gražu!
Papildyta:
Boruziuks28 - tapai nuostabiai, labai grazu, saunuole!!!
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 25, 13:49)
AnAngel - gražu!

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 01 25, 11:40)
sveikos
kokiu graziu darbu uzderejo - AnAngel remelis su mazuoju princu wub.gif ,  Sobiesko musmires wub.gif , Vasares berods dviguba zvakide patiko labai-elegantiska ir skoninga.... 4u.gif
Merginos, gavau ispejima del paraso....Anksciau negaledavo galerijoj buti kainu ir kontaktu....O dabar kazkas pasikeite?
Nes niekada kainu nesu rasius, kontaktu irgi ne, o vistiek kazkas blogai..Paklausiau moderatores, kas neitiko, ziuresim, ar atrasys...
Nes tas pacitavimas taisykliu man nieko nesako.. doh.gif

Negali būti net žodžio "laisva" doh.gif Pas mane niekur niekada nebuvo kainų.
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 15:17)

temuteje pakvipo levandomis... laaabai skanu 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs paskutiniai darbai.. smile.gif 4u.gif

Klausimas: juoda pastelė kaip anglis? Ar galima paprastą anglį naudot? Ar nesipurvins po to prisilietus? smile.gif
Atsakyti