Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

borziuks28...dekupažas ne jums...juk taip šauniai piešiat bigsmile.gif ...dabar lauksiu pačių piešinių ant ...dėžučių 4u.gif

Tiesa sakant, man ...niekada nebuvo raukšlių...gerą pradžios mokytoją turėjau...bite wub.gif ...o jei ir buvo menka, tai mokėjau iškart ją retušuot ax.gif

Parašiau laišką...po 1 lt. prašė, bet juk galiu ir nepirkt iškart...gerai, kad mane apšvietėt mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip jau sakiau, dekupazas savo malonumui, o ir smalsu isbandyt:) pasigaminti kazka sau, originalaus, ko kiti neturi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 00:04)
borziuks28...dekupažas ne jums...juk taip šauniai piešiat bigsmile.gif ...dabar lauksiu pačių piešinių ant ...dėžučių 4u.gif

Tiesa sakant, man ...niekada nebuvo raukšlių...gerą pradžios mokytoją turėjau...bite wub.gif ...o jei ir buvo menka, tai mokėjau iškart ją retušuot ax.gif

Parašiau laišką...po 1 lt. prašė, bet juk galiu ir nepirkt iškart...gerai, kad mane apšvietėt mirksiukas.gif

na as jokiu mokytoju neturejau..ka pasiskaiciau knygoj, ka internete..tiek to ir mokslo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 25, 00:09)
originalaus, ko kiti neturi   smile.gif

...tai jūsų piešiniai 4u.gif ...nu žiaurios mes dekupažistės, bet mums kai kurioms jau po 3 metus ir<...tai vertinam jau iš savo prizmės..tik supykt tikrai neverta mirksiukas.gif...žinom ką kalbam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 sausio 2013 - 23:12
aciu uz pagyras ir priekaistus.. thumbup.gif o priekaistai juk vercia pasitempti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 25, 00:15)
o priekaistai juk vercia pasitempti  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif labai teisingas požiūris
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2013 01 25, 00:20)
drinks_cheers.gif labai teisingas požiūris

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 01:04)

po lita pas ji tie blizgantys bet jie ir labai stiptus, paskui su saldytuvo durelemis tik atplesi biggrin.gif o jie juodi, paorasti po 0.45 Lt diametras ~1 cm.
Atsakyti
kadangi jau senai dekupazu uzsiiminejat, sakykit, raukslejasi gal del to, kad per daug kliju imu sepeteliu?ta prasme per greit servetele sudreksta? ir kokius klijus naudojat?ar tinka lipalas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziuks28: 24 sausio 2013 - 23:51
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 25, 00:45)
po lita pas ji tie blizgantys bet jie ir labai stiptus, paskui su saldytuvo durelemis tik atplesi biggrin.gif o jie juodi, paorasti po 0.45 Lt diametras ~1 cm.

Sulauksiu laiško ir būsiu protinga biggrin.gif ...ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 01:48)
Sulauksiu laiško ir būsiu protinga biggrin.gif ...ačiū 4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 25, 00:48)
kadangi jau senai dekupazu uzsiiminejat, sakykit, raukslejasi gal del to, kad per daug kliju imu sepeteliu?ta prasme per greit servetele sudreksta? ir kokius klijus naudojat?ar tinka lipalas? blush2.gif

Va cia pasiskaityk. Yra ir kitu budu kaip graziai uzklijuoti servetele. O siaip saunuole, kad isdrysai pasirodyti. Dabar zinosi kur reikia labiau pasitempti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 23:48)

jei norit galiu persiusti nuskanuota dekupazo pradžiamoksli blush2.gif parasykit man tik savo el.p
Atsakyti