Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Renata, malonu, kad pastebejai... smile.gif

Užsakymas: magnetukai smile.gif

Kad Jūsų metų tikslai Jums nuolatus badytų akis... geriausiai juos pakabinti ant šaldytuvo smile.gif
4 magnetukai su metiniais tikslais: išlaikyti vairuotojo teises, pabaigti paveikslą, išvykti rugpjūčio mėn. į šiltuosius kraštus... smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rodaus ir as su savo darbeliais cool.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 18:40)

Na pykite, nepykite, bet man šiandien ant tiesos pramušė devil.gif Matosi, kad turite minčių, idėjų, na bet taaaip truksta kokybės. Kiekvienam darbelyje tiek raušlių, nelygumų, netikslumų. Mažiausiai užkliūvo raktinė su moteriškaitėm 4u.gif
Atsakyti
boružiuks28...kiek jums metukų...nuo atsakymo priklausytų mano komentaras smile.gif

AnAngel...už idėją 4u.gif

akwariuma...nu kažkaip ne mano skoniui darbukas rolleyes.gif

VasareV...man norisi kitaip užbaigt kraštus (stiklainiuko motyvo)nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 sausio 2013 - 19:49
[B]Boruziuks28 - na, manau šiuo atveju ir aš turiu teise pakritikuoti 4u.gif ... KOKYBES ir KRUOPŠTUMO labai truksta mirksiukas.gif
Bet, žvakių papuošimai gražūs 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:47)

AnAngel...už idėją 4u.gif 

Aciu, bet ideja ne mano o uzsakoves... t.y. ji uzsake magnetuku pagaminima, o apipavidalinima jau dariau as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 24, 21:45)
Aciu, bet ideja ne mano o uzsakoves... t.y. ji uzsake magnetuku pagaminima, o apipavidalinima jau dariau as smile.gif

...aš irgi noriu magnetukų...kur būtų galima panašių įsigyt, o gal tu parduodi bigsmile.gif ...truputi dekupažuot moku blush2.gif ...plikus turėjau omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 23:26)
...aš irgi noriu magnetukų...kur būtų galima panašių įsigyt, o gal tu parduodi bigsmile.gif ...truputi dekupažuot moku blush2.gif ...plikus turėjau omeny mirksiukas.gif

Tiesiog plikus magnetukus pirkau per skelbimus... 4u.gif Ir juos klijavau su karstai klijais ant medinio pagrindo, kuri dekoravau... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:47)
boružiuks28...kiek jums metukų...nuo atsakymo priklausytų mano komentaras smile.gif

Itariu, kad 28 smile.gif
Is visu darbu man patiko tik laikrodis... Neziurint i darbo kruopstuma ir kokybe, spalviskai viskas dera... 4u.gif Siaip tikrai dar reiketu pasimokyti, rauksles tikrai akis bado... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 24 sausio 2013 - 21:52
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 24, 22:51)
Tiesiog plikus magnetukus pirkau per skelbimus... 4u.gif Ir juos klijavau su karstai klijais ant medinio pagrindo, kuri dekoravau...  4u.gif

Mane jungia, jungia, bet...neprijungia....mažu ryt įleis į nuorodą. Turiu magnetinę lentą nusipirkusi...reikia juk pribombasiukų, šaldytuvas jau nukabinėtas suvenyrais iš pabuvotų šalių, o dabar noriu panaudot šalimais žaidimų...šachmatų , biliardo...reikės prispaust popierinius rezultatus smile.gif

O man ir spalviškai nedera schmoll.gif ...dėžė su bėgančiais žirgais doh.gif ...na tik raktinė pritraukė labiau akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 sausio 2013 - 22:06
na cia mano pirmieji darbeliai, nesu profe ir darau tai savo malonumui.aplamai dekupazu nesenai susidomejau, nors ir stengiaus, bet tos rauksles isliko blush2.gif blush2.gif manau tik per praktika gausiu igudziu...o ir niekas negimsta viska mokedamas..o jus kai pradejot dekupaza daryt irgi viskas be priekaistu pavykdavo?nebuvo rauksliu, nieko?idealu?abejoju.. ax.gif
ikeliu dar viena darbeli, manau sis labiau pavykes 4u.gif 4u.gif

user posted image
tapyba aliejiniais dazais smile.gif
Atsakyti
Sobieska, magnetukų gali pigiau susimedžioti wink.gif Lyg Ermitaže ar Senukuose mačiau. Kitas variantas - parduotuvė po eurą wink.gif Ten būna magnetukų plastikinių. Bet jie atšoka iš karto, taip, kad .... O komplekte gal 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 25, 00:47)
na cia mano pirmieji darbeliai, nesu profe ir darau tai savo malonumui.aplamai dekupazu nesenai susidomejau, nors ir stengiaus, bet tos rauksles isliko  blush2.gif  blush2.gif  manau tik per praktika gausiu igudziu...o ir niekas negimsta viska mokedamas..o jus kai pradejot dekupaza daryt irgi viskas be priekaistu pavykdavo?nebuvo rauksliu, nieko?idealu?abejoju.. ax.gif
ikeliu dar viena darbeli, manau sis labiau pavykes  4u.gif  4u.gif

Tikrai visos per tai praejome, buvo ir rauksliu ir ne tais lakais sendontoja dengdavom ir ne tai ko reikia i skylinejima itrindavom... lotuliukas.gif Bet pamazu tobulejam, ko ir Jums linkime... Tik gal reiketu pradeti nuo paprastesniu uzdaviniu, ne tokiu perkrautu ir viskas puikiai pavyks. 4u.gif
Tapyba - thumbup.gif, kodel tada dekupazuot pradejot jeigu gerai sekasi piesti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2013 01 25, 00:53)
Sobieska, magnetukų gali pigiau susimedžioti wink.gif Lyg Ermitaže ar Senukuose mačiau. Kitas variantas - parduotuvė po eurą wink.gif Ten būna magnetukų plastikinių. Bet jie atšoka iš karto, taip, kad .... O komplekte gal 5  g.gif

As uz 10 sumokejau 4.50 Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 24 sausio 2013 - 22:55