Renata, malonu, kad pastebejai...
Užsakymas: magnetukai
Kad Jūsų metų tikslai Jums nuolatus badytų akis... geriausiai juos pakabinti ant šaldytuvo
4 magnetukai su metiniais tikslais: išlaikyti vairuotojo teises, pabaigti paveikslą, išvykti rugpjūčio mėn. į šiltuosius kraštus...
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 18:40)
Na pykite, nepykite, bet man šiandien ant tiesos pramušė Matosi, kad turite minčių, idėjų, na bet taaaip truksta kokybės. Kiekvienam darbelyje tiek raušlių, nelygumų, netikslumų. Mažiausiai užkliūvo raktinė su moteriškaitėm
boružiuks28...kiek jums metukų...nuo atsakymo priklausytų mano komentaras
AnAngel...už idėją
akwariuma...nu kažkaip ne mano skoniui darbukas
VasareV...man norisi kitaip užbaigt kraštus (stiklainiuko motyvo)nors tu ką
AnAngel...už idėją
akwariuma...nu kažkaip ne mano skoniui darbukas
VasareV...man norisi kitaip užbaigt kraštus (stiklainiuko motyvo)nors tu ką
[B]Boruziuks28 - na, manau šiuo atveju ir aš turiu teise pakritikuoti ... KOKYBES ir KRUOPŠTUMO labai truksta
Bet, žvakių papuošimai gražūs
Bet, žvakių papuošimai gražūs
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:47)
AnAngel...už idėją
Aciu, bet ideja ne mano o uzsakoves... t.y. ji uzsake magnetuku pagaminima, o apipavidalinima jau dariau as
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 24, 21:45)
Aciu, bet ideja ne mano o uzsakoves... t.y. ji uzsake magnetuku pagaminima, o apipavidalinima jau dariau as
...aš irgi noriu magnetukų...kur būtų galima panašių įsigyt, o gal tu parduodi ...truputi dekupažuot moku ...plikus turėjau omeny
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 23:26)
...aš irgi noriu magnetukų...kur būtų galima panašių įsigyt, o gal tu parduodi ...truputi dekupažuot moku ...plikus turėjau omeny
Tiesiog plikus magnetukus pirkau per skelbimus... Ir juos klijavau su karstai klijais ant medinio pagrindo, kuri dekoravau...
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:47)
boružiuks28...kiek jums metukų...nuo atsakymo priklausytų mano komentaras
Itariu, kad 28
Is visu darbu man patiko tik laikrodis... Neziurint i darbo kruopstuma ir kokybe, spalviskai viskas dera... Siaip tikrai dar reiketu pasimokyti, rauksles tikrai akis bado...
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 24, 22:51)
Tiesiog plikus magnetukus pirkau per skelbimus... Ir juos klijavau su karstai klijais ant medinio pagrindo, kuri dekoravau...
Mane jungia, jungia, bet...neprijungia....mažu ryt įleis į nuorodą. Turiu magnetinę lentą nusipirkusi...reikia juk pribombasiukų, šaldytuvas jau nukabinėtas suvenyrais iš pabuvotų šalių, o dabar noriu panaudot šalimais žaidimų...šachmatų , biliardo...reikės prispaust popierinius rezultatus
O man ir spalviškai nedera ...dėžė su bėgančiais žirgais ...na tik raktinė pritraukė labiau akis.
na cia mano pirmieji darbeliai, nesu profe ir darau tai savo malonumui.aplamai dekupazu nesenai susidomejau, nors ir stengiaus, bet tos rauksles isliko manau tik per praktika gausiu igudziu...o ir niekas negimsta viska mokedamas..o jus kai pradejot dekupaza daryt irgi viskas be priekaistu pavykdavo?nebuvo rauksliu, nieko?idealu?abejoju..
ikeliu dar viena darbeli, manau sis labiau pavykes
tapyba aliejiniais dazais
tapyba aliejiniais dazais
Sobieska, magnetukų gali pigiau susimedžioti Lyg Ermitaže ar Senukuose mačiau. Kitas variantas - parduotuvė po eurą Ten būna magnetukų plastikinių. Bet jie atšoka iš karto, taip, kad .... O komplekte gal 5
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 25, 00:47)
na cia mano pirmieji darbeliai, nesu profe ir darau tai savo malonumui.aplamai dekupazu nesenai susidomejau, nors ir stengiaus, bet tos rauksles isliko manau tik per praktika gausiu igudziu...o ir niekas negimsta viska mokedamas..o jus kai pradejot dekupaza daryt irgi viskas be priekaistu pavykdavo?nebuvo rauksliu, nieko?idealu?abejoju..
Tikrai visos per tai praejome, buvo ir rauksliu ir ne tais lakais sendontoja dengdavom ir ne tai ko reikia i skylinejima itrindavom... Bet pamazu tobulejam, ko ir Jums linkime... Tik gal reiketu pradeti nuo paprastesniu uzdaviniu, ne tokiu perkrautu ir viskas puikiai pavyks.
Tapyba - , kodel tada dekupazuot pradejot jeigu gerai sekasi piesti?
Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2013 01 25, 00:53)
Sobieska, magnetukų gali pigiau susimedžioti Lyg Ermitaže ar Senukuose mačiau. Kitas variantas - parduotuvė po eurą Ten būna magnetukų plastikinių. Bet jie atšoka iš karto, taip, kad .... O komplekte gal 5
As uz 10 sumokejau 4.50 Lt