Patiko visi paskutiniai darbai:
vytautepie,daili arbatinė. Yra tam tikrų "kabliukų", bet iš klaidų ir mokomes. Viskas ateina su patirtimi.
c_ataner, graži dėžutė.
akwariuma, indeliai nuo širnelių atrodo super.
Džiuga+, knygų skirtukai visi tokie dailūs.
Visoms
Na, o aš rodau dar praeitų metų darbus
[quote=Sielonešė,2013 01 11, 00:16]
Aciu
Jusu darbai nerealiai nuostabus
Aciu
Jusu darbai nerealiai nuostabus
Džiuga, nerealūs!!!
Dar viena arbatinė ...
Tuo pačiu, norėčiau Jūsų paklausti, gan asmeniško klausimo.
Manau, ne viena parduodate savo kūrinius... Ar galėtumėt atskleisti kiek "uzsidedat" prie medinuko kainos už savo paslaugas + sunaudotas medžiagas. Būciau labai dėkinga, jei atrasytumet i AŽ. Konfidencialuma garantuoju. Gyvenu, ne Lietuvoj .
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 10, 19:48)
Dar viena arbatinė ...
Sita beveik tobula - nedeciau paveiksliuko i vidu, arba deciau ji taip, kad jis nebutu toks tamsus, t.y, klijuociau ant sviesaus fono...
Šepetys ...
Skirtukas ...
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 11, 01:20)
Sita beveik tobula - nedeciau paveiksliuko i vidu, arba deciau ji taip, kad jis nebutu toks tamsus, t.y, klijuociau ant sviesaus fono...
Aciu
Toks ir buvo planas, del vidaus .... Bet sviesus vidus labai neiziurejo... todel klijavau ant tamsaus, paskui "spalvinau" paveikleli
Zodziu ....
Vytautepie, labai graži ši paskutinė arbatinė ir knygos skirtukas patiko.
Patiko c_ataner arbatinė
Dideliausias balionas akwariumai už žirnelų indelius - nu super motyvas parinktas - toks išbaigtas rustic stiliukas
Sielonešės rėmelis su dobilais -
Labai graži vytautepie arbatinė. Spalvos Tik man viršelio motyvą kažkodėl kilstelt norėtųsi
Visoms, ko nepaminėjau -
Dideliausias balionas akwariumai už žirnelų indelius - nu super motyvas parinktas - toks išbaigtas rustic stiliukas
Sielonešės rėmelis su dobilais -
Labai graži vytautepie arbatinė. Spalvos Tik man viršelio motyvą kažkodėl kilstelt norėtųsi
Visoms, ko nepaminėjau -
Aciu [B]Saulika
Aciu ir Crazy Daisy, taip jau gavosi su tuo piesineliu
Aciu ir Crazy Daisy, taip jau gavosi su tuo piesineliu
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 10, 20:46)
Bandykit ir dar karta bandykit... Niekas negime mokedamas
QUOTE(AnAngel @ 2013 01 11, 03:36)
Bandykit ir dar karta bandykit... Niekas negime mokedamas
Dekui, bandysiu