Sveikos. Patiko AnAngel šukytės ir raktinė. Apskritai, mėgstu šitos dailininkės kacus Gal kiek pabodę, kaip Klimtas, bet nemirtingi Džiuga - veidrodis O aš kadangi vėl pakibau ant dekupažo - vaidensiuos karts Dovana arklių užkalbėtojai:
O man asmeniškai kaip tik tas arkliukas viršuj yra gražu, nes raktinė išsiskiria tuom iš kitų pas kitas viršutinėj daly nėra jokių elementų
Visas su Naujais metais! Tegul jei bus kūrybingi! Senai ką berodžiau, tad nedidelis darbelis: Ir dar su prašymu: gal kuri galit pagelbėti, reikia servetėlės su žemiau esančiu motyvu : Parašykite asmeniškai, ačiū.
Užrašinė ne speciali dekupažui, papraščiausias darbo kalendorius mėlynais viršeliais. Daryta taip: dažiau kempinėle iš pradžių baltais dažais, po to maišytais kelių spalvų dažais. Tada klijuotas dekupažo popierius, apačia ir šonai pripiešti, tada lakuota, lakuota, lakuota daug kartų, švitrinta ir vėl lakuota... Lenkimo vietų nelakavau, kad vartant neskiltų.
[quote=Aprily,2013 01 03, 02:18]
Sveikos, iskart atsiprasau kad ne vietoj paklausiu bet daugiau nezinau kur galeciau tai padaryti
gal kuri nors siauliete dekupazuotoja zino kur galetu siauliuose isigyti toki suoleli - kedute zinoma nedekupazinta?
labai aciu jei kas atrasys
atsiprasau uz skolinta foto.
Kaip tik toki suoleli maciau Maxi bum Maximos internetiniame lankstinuke
Man nepatinka jog yra 2 apkirpti arbatinukai... As centruociau paveiksliuka ir pritapyciau sonus... Ir apacia man nesusijungia su virsumi... Viduje ornamentas ne prie ko...
O siaip atlikimas kruopstus
Saulika Paviršių dažiau baltais dažais, kurie ir atliko grunto funkciją Papildyta:
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 07, 23:40)
ARBATINĖ - vienas paskutiniu darbu ...
Man taip pat reikėtų paveiksliuko pratęsimo dangtelio šonuose, taip pat gal nereikėtų ornamento, arba vietoj jo kažko panašaus kaip dėžutės apačia, bet šiaip miela arbatinė