Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Aprily @ 2013 01 03, 16:54)
Siauliuose Ermitazas yra bet tokiu suoleliu nera  verysad.gif  o gal ne ten ieskau...kuriame skyriuje ju buna? 4u.gif

Oi nzn kuriam wink.gif Vilniuje tai prie baldu lyg tais sukrauti buvo... 4u.gif
Atsakyti
c_ataner, Mmarisha Ačiū
Atsakyti
Gintan kalendorius wub.gif
Kiek suprantu jis pagamintas ant paprasto kalendoriaus ar ant specialios dekupažui/kt.rankdarbiams skirtos užrašinės?
---

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 12 26, 21:26)
Sveikos.
Patiko AnAngel šukytės ir raktinė. Apskritai, mėgstu šitos dailininkės kacus  wub.gif  Gal kiek pabodę, kaip Klimtas, bet nemirtingi  rolleyes.gif
Džiuga - veidrodis  thumbup.gif  4u.gif
O aš kadangi vėl pakibau ant dekupažo - vaidensiuos karts  ax.gif
Dovana arklių užkalbėtojai:

O man asmeniškai kaip tik tas arkliukas viršuj yra gražu, nes raktinė išsiskiria tuom iš kitų smile.gif pas kitas viršutinėj daly nėra jokių elementų tongue.gif
Atsakyti
Gintan, labai graži užrašinė. Gal gali pakomentuoti kaip darei? 4u.gif
Atsakyti
Visas su Naujais metais! Tegul jei bus kūrybingi!
Senai ką berodžiau, tad nedidelis darbelis:
user posted image
Ir dar su prašymu: gal kuri galit pagelbėti, reikia servetėlės su žemiau esančiu motyvu blush2.gif : Parašykite asmeniškai, ačiū.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 04 sausio 2013 - 16:37
Sig, Saulika Ačiū

Užrašinė ne speciali dekupažui, papraščiausias darbo kalendorius mėlynais viršeliais.
Daryta taip: dažiau kempinėle iš pradžių baltais dažais, po to maišytais kelių spalvų dažais. Tada klijuotas dekupažo popierius, apačia ir šonai pripiešti, tada lakuota, lakuota, lakuota daug kartų, švitrinta ir vėl lakuota... Lenkimo vietų nelakavau, kad vartant neskiltų.

Ačiū Nuotaikingai už patarimus.
Atsakyti
Gintan, dekui, kad pakomentavai. 4u.gif
Dar tada paklausiu, o paviršiaus nešveitei ir negruntavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulika: 07 sausio 2013 - 12:10
[quote=Aprily,2013 01 03, 02:18]
Sveikos, iskart atsiprasau kad ne vietoj paklausiu bet daugiau nezinau kur galeciau tai padaryti blush2.gif 4u.gif
gal kuri nors siauliete dekupazuotoja zino kur galetu siauliuose isigyti toki suoleli - kedute zinoma nedekupazinta?
labai aciu jei kas atrasys 4u.gif
atsiprasau uz skolinta foto.

Kaip tik toki suoleli maciau Maxi bum Maximos internetiniame lankstinuke mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

ARBATINĖ - vienas paskutiniu darbu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautepie: 07 sausio 2013 - 15:41
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 07, 17:40)

Man nepatinka jog yra 2 apkirpti arbatinukai... sad.gif As centruociau paveiksliuka ir pritapyciau sonus... Ir apacia man nesusijungia su virsumi... sad.gif Viduje ornamentas ne prie ko...
O siaip atlikimas kruopstus 4u.gif
Atsakyti
Saulika
Paviršių dažiau baltais dažais, kurie ir atliko grunto funkciją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vytautepie @ 2013 01 07, 23:40)

Man taip pat reikėtų paveiksliuko pratęsimo dangtelio šonuose, taip pat gal nereikėtų ornamento, arba vietoj jo kažko panašaus kaip dėžutės apačia, bet šiaip miela arbatinė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintan: 08 sausio 2013 - 10:05