Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Gomerta @ 2012 12 27, 22:30)
Grazu... wub.gif  Kaip tuos juodus taskelius padaret? ax.gif

Dėkoju smile.gif Taškelius su konturiuku dariau.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 27, 21:11)
O pirmas sepetukas berniukui?  Iziuriu ten varda Lukas...  unsure.gif 4u.gif

thumbup.gif kad ten "O" smile.gif
Vat galvoju vis, pamiršau AnAngel katinišką raktinę pagirt wink.gif Man ji prieš miegą vis akyse iškyla.
Beje, apie mano šepečius, man tai antrasis labiau patinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 12 28, 00:03)

Vat galvoju vis, pamiršau AnAngel katinišką raktinę pagirt wink.gif Man ji prieš miegą vis akyse iškyla.

Ooo! Net gi taip?! Malonu biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vajei visi paskutiniai labai dailus. Patiko laikikliu akmeniniu ideja, visos arbatines, kurios buvo parodytos - superines wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 28, 00:21)
Vajei visi paskutiniai labai dailus. Patiko laikikliu akmeniniu ideja, visos arbatines, kurios buvo parodytos - superines  wub.gif

Dziuga, viskas grazu 4u.gif
Kur levandine servetele pirkai, kuria remeliui naudojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 27, 23:21)

Labai, labai man patiko visi gaminukai wub.gif wub.gif wub.gif Tie rėmeliai su rožėm - švelnumas...
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 27, 18:12)
Niu ka as zinau... Man tai grazi si dezute su eglute, todel ir nesuprantu kaip ja galima ismesti ar perdarineti...  4u.gif
Bet kuriuo atveju, Jums reikes nuimti esamus dazus, uzglastyti eglute, nes ji kaip suprantu isgraviruota, tada dazyti ruzavai, kazka klijuoti ant virsaus...  ir t.t....
Bet kadangi Jus neuzsiimat dekupazu tai bus nelengvas darbas, o be to dar ir brangus, nes vienai dezutei supirkti visas reikalingas priemones tikrai kainuos... Todel patarciau kreiptis pas kuria nors dekupazo meistre, kad ji pagal uzsakyma perdarytu Jums sia dezute... 4u.gif

Aišku.. smile.gif ačiū. O gal galite pasiūlyti kokią neblogą ir nebrangią meistrę? smile.gif Nors kai pažiūriu darbus čia visos labai gražiai dekupažuoa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2012 12 28, 08:46)
Aišku.. smile.gif ačiū. O gal galite pasiūlyti kokią neblogą ir nebrangią meistrę? smile.gif Nors kai pažiūriu darbus čia visos labai gražiai dekupažuoa smile.gif

cia savo norus parašykit mirksiukas.gif http://www.supermama...;#entry59980594
Atsakyti
Whatever?, AnAngel, c_ataner, VasareV, Crazy Daisy, Džiuga+, ačiū 4u.gif
Arbatinė dekoruota su servetėle smile.gif

AnAngel, staltiesės laikikliai labai dailūs.
c_ataner, tiek arbatinė, tiek rėmeliai labai patiko.
VasareV, man antras plaukų šepetys gražesnis.
Džiuga+, rėmeliai traukiantys akį, gražūs.

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 27, 11:03)
O cia mano raktines smile.gif

Levandos patiko 4u.gif Abiejų arbatinių padažymai gražiai žiūrisi. Su katinu tokiais tarsi šuorais, o su levandomis kaip dažyta? rolleyes.gif

Visoms kitoms darbštuolėms 4u.gif Linkiu ir ateinančių metų kūrybingų ir sėkmingų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2012 12 28, 10:46)

Tai ir kreipkites pas ta kurios darbai graziausi Jums... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 28, 00:09)
Dziuga, viskas grazu  4u.gif
Kur levandine servetele pirkai, kuria remeliui naudojai? 4u.gif

Dekui, kad as nepamenu, pas mane dezem ju stovi, renku laikau tas, kurios man tinka darbams, tai siu nepamenu kur isigijau, seniau cia jau.
Atsakyti