Sveikos.
Patiko AnAngel šukytės ir raktinė. Apskritai, mėgstu šitos dailininkės kacus Gal kiek pabodę, kaip Klimtas, bet nemirtingi
Džiuga - veidrodis
O aš kadangi vėl pakibau ant dekupažo - vaidensiuos karts
Dovana arklių užkalbėtojai:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 12 26, 22:26)
Puiki, virsuje gal nebuciau tos galvos dejusi, bet visa kita super
Ir siaip daugbe puikiu darbu, kiek uzeinu i tema, tiek nauju darbu pilna, nera net kurio isskirti, visi savaip grazus.
Patiko An Angel arbatine, Dziugos veidrodis ir Crazy Daisy raktine
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 26, 22:53)
sepetys fainas, visas komplektas super
Arbatine ant ribos prie ne mano skonio, bet siaip priderinus - gali gerai ziuretis..
Siaip esu strukturines pastos nemegeja Cia jau mano beda...Bet kam patinka, tai turetu dziaugtis
Raktine - gerule
Aciu
As matai treniruojosi dirbti su strukturine, tai bandau visaip kaip ja...
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 12 26, 23:26)
Sveikos.
Patiko AnAngel šukytės ir raktinė. Apskritai, mėgstu šitos dailininkės kacus Gal kiek pabodę, kaip Klimtas, bet nemirtingi
Aciu Wachtmeister katulius as kolekciuonuoju... Tai kad MB paprase raktines, sakau darysiu bet tik su sitais katinais
Arkliai - superiniai
QUOTE(Gomerta @ 2012 12 27, 00:20)
Patiko An Angel arbatine...
Aciu
Whatever abi raktinės puikios, bet pamačius tą su levandomis net aiktelejau žiauriai graži Katulio tema man skaudoka kolkas, tad objektyviai negaliu pasisakyt
Crazy Daisy raktinė irgi labai vykusi
Saule26 linkiu pabandyti kažką be skilimo...dekupažas - tai ne tik sendinimas
Nors pati paskutinį darbą padariau su vienkomponenčiu...Visus metus kaupiausi su juo ''padraugauti'', vėliau įmesiu foto, pakomentuosite.
Crazy Daisy raktinė irgi labai vykusi
Saule26 linkiu pabandyti kažką be skilimo...dekupažas - tai ne tik sendinimas
Nors pati paskutinį darbą padariau su vienkomponenčiu...Visus metus kaupiausi su juo ''padraugauti'', vėliau įmesiu foto, pakomentuosite.
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 27, 12:03)
O cia mano raktines
Levandine labai grazi, su katinu... nzn man kazko truksta, net nzn ko... As dabar irgi levandini darbeli baigineju...
Arkliai ir aš sakom AČIŪ visoms pastebėjusioms
Patiko Whatever? katininė raktinė O ten viduj kabliukų nėr ar tik taip atrodo? Aš neradau, kuo tuos šlykščius plastmasinius kablius pakeist... Nu jau taip jie man nepatinka
Patiko Whatever? katininė raktinė O ten viduj kabliukų nėr ar tik taip atrodo? Aš neradau, kuo tuos šlykščius plastmasinius kablius pakeist... Nu jau taip jie man nepatinka
Sveikos, kokiu groziu esate prideja...
AnAngel, Dziuga, VasareV, Rug gele, Whatever? Visoms po
QUOTE(Saulika @ 2012 12 27, 15:16)
Sveikos, kokiu groziu esate prideja...
Aciu
[quote=AnAngel,2012 12 18, 12:44]
"Arbata Paryziuje"
Labai graži arbatinė .
Pirkau iš Drewlandijos trafaretą, bet jis labai plonas ir su juo tokie iškilūs ornamentai nesigauna
Sobieska rašė, kad naudoja tą patį trafaretą ...
"Arbata Paryziuje"
Labai graži arbatinė .
Pirkau iš Drewlandijos trafaretą, bet jis labai plonas ir su juo tokie iškilūs ornamentai nesigauna
Sobieska rašė, kad naudoja tą patį trafaretą ...