Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sveikos.
Patiko AnAngel šukytės ir raktinė. Apskritai, mėgstu šitos dailininkės kacus wub.gif Gal kiek pabodę, kaip Klimtas, bet nemirtingi rolleyes.gif
Džiuga - veidrodis thumbup.gif 4u.gif
O aš kadangi vėl pakibau ant dekupažo - vaidensiuos karts ax.gif
Dovana arklių užkalbėtojai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 12 26, 22:26)

Puiki, virsuje gal nebuciau tos galvos dejusi, bet visa kita super 4u.gif

Ir siaip daugbe puikiu darbu, kiek uzeinu i tema, tiek nauju darbu pilna, nera net kurio isskirti, visi savaip grazus.
Atsakyti
Patiko An Angel arbatine, Dziugos veidrodis ir Crazy Daisy raktine wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 26, 22:53)

sepetys fainas, visas komplektas super
Arbatine ant ribos prie ne mano skonio, bet siaip priderinus - gali gerai ziuretis..
Siaip esu strukturines pastos nemegeja blush2.gif Cia jau mano beda...Bet kam patinka, tai turetu dziaugtis 4u.gif

Raktine - gerule 4u.gif

Aciu 4u.gif
As matai treniruojosi dirbti su strukturine, tai bandau visaip kaip ja... blush2.gif

QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 12 26, 23:26)
Sveikos.
Patiko AnAngel šukytės ir raktinė. Apskritai, mėgstu šitos dailininkės kacus  wub.gif  Gal kiek pabodę, kaip Klimtas, bet nemirtingi  rolleyes.gif

Dovana arklių užkalbėtojai:

Aciu smile.gif Wachtmeister katulius as kolekciuonuoju... 4u.gif Tai kad MB paprase raktines, sakau darysiu bet tik su sitais katinais smile.gif

Arkliai - superiniai drinks_cheers.gif

QUOTE(Gomerta @ 2012 12 27, 00:20)
Patiko An Angel arbatine...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Grazi raktine su arkliais 4u.gif ....Tik man arklys virsuje irgi galetu nebuti ax.gif

O cia mano raktines smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 27 gruodžio 2012 - 10:04
Whatever abi raktinės puikios, bet pamačius tą su levandomis net aiktelejau rolleyes.gif žiauriai graži wub.gif wub.gif wub.gif Katulio tema man skaudoka kolkas, tad objektyviai negaliu pasisakyt ax.gif
Crazy Daisy raktinė irgi labai vykusi thumbup.gif
Saule26 linkiu pabandyti kažką be skilimo...dekupažas - tai ne tik sendinimas mirksiukas.gif
Nors pati paskutinį darbą padariau su vienkomponenčiu...Visus metus kaupiausi su juo ''padraugauti'', vėliau įmesiu foto, pakomentuosite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 27 gruodžio 2012 - 10:37
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 27, 12:03)

O cia mano raktines smile.gif

Levandine labai grazi, su katinu... nzn man kazko truksta, net nzn ko... 4u.gif As dabar irgi levandini darbeli baigineju...
Atsakyti
Arkliai ir aš sakom AČIŪ visoms pastebėjusioms 4u.gif
Patiko Whatever? katininė raktinė 4u.gif O ten viduj kabliukų nėr ar tik taip atrodo? Aš neradau, kuo tuos šlykščius plastmasinius kablius pakeist... Nu jau taip jie man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 27 gruodžio 2012 - 13:05
Sveikos, kokiu groziu esate prideja... smile.gif
AnAngel, Dziuga, VasareV, Rug gele, Whatever? Visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2012 12 27, 15:16)
Sveikos, kokiu groziu esate prideja... smile.gif
AnAngel, Dziuga, VasareV, Rug gele, Whatever? Visoms po  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

visi darbai gražūs, bet labiausiai patiko Whatever?, VasareV, AnAngel, Crazy Daisy raktinės. Giriu visas auksarankes 4u.gif

Dėkoju, kam patiko mano papuošalų dėžutė 4u.gif

Rodau vieną iš kalėdinių užsakymų - arbatinė:

user posted image

Didesnės nuotraukos čia.

Atsakyti
[quote=AnAngel,2012 12 18, 12:44]

"Arbata Paryziuje"

Labai graži arbatinė wub.gif 4u.gif .
Pirkau iš Drewlandijos trafaretą, bet jis labai plonas ir su juo tokie iškilūs ornamentai nesigauna schmoll.gif doh.gif
Sobieska rašė, kad naudoja tą patį trafaretą g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 27 gruodžio 2012 - 15:55