Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(zivile.simona @ 2013 01 11, 18:02)
ir man išsileido

Cepelinai (visokie) neišsileis, jei juos dėsime po vieną į verdantį vandenį. T.y. į verdantį vandenį dedam vieną, uždengiam dangčiu (greičiau užvirs), kitą dedam tik vėl užvirus ir t.t. Ir NEPERVIRTI ! Man niekada dar neišsileido.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 01 11, 15:08)
nepykit bet negaliu patikėt  g.gif įdomu kokio jie dydžio....  bigsmile.gif

Man isejo nemazu lygiai 13 (farso 400 gr.).Niekas neišsileido...Viriau kaip paprastus cepelinus.Dejau po viena i verdanti vandeni.Viriau be dangcio.
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 01 11, 18:06)
Dariau ir aš šiuos cepelinus. Pasidaro  greitai, bet nesuprantu kodėl man jie išsileido  doh.gif  doh.gif

Manau ir nuo bulvių priklauso, aš dėjau daugiau krakmolo, tik ne visi jį mėgsta
Atsakyti
Elena, aciu uz lietiniu recepta, labai skanu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Secrets: 11 sausio 2013 - 21:05
Greiti cepelinai issileido tik ka viriau, dejau po viena ir viska kas recepte, ech kaip gaila ir liudna nezinau kur deti taa g.gif mase
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 01 12, 15:41)
Greiti cepelinai issileido tik ka viriau, dejau po viena ir viska kas recepte, ech kaip gaila ir liudna nezinau kur deti taa  g.gif mase

Aš,kad tikra būčiau,jog nepasileis-apvolioju krakmole. Ir dar,jei sutarkavus bulves renkasi sultys-jas nupilu.
Pilk spirgių ir išsivirsi tarkę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plonuke: 12 sausio 2013 - 15:12
QUOTE(georgiana @ 2013 01 12, 14:41)
Greiti cepelinai issileido tik ka viriau, dejau po viena ir viska kas recepte, ech kaip gaila ir liudna nezinau kur deti taa  g.gif mase

Man ir issileido bet tik patys pirmi doh.gif Dabar verdu 15 min ne 20 ir neissileidzia ax.gif O kas del greitumo ir lengvumo tai nesamoniu nesamone, kad jie greiti ir lengvi, darbo ir laiko tas pats jei gamintum bet kokius kitus cepelinus ax.gif Na nebent darai max 10 cepelinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Secrets: 12 sausio 2013 - 15:31
QUOTE(georgiana @ 2013 01 12, 15:41)

QUOTE(Secrets @ 2013 01 12, 16:30)
Man ir issileido bet tik patys pirmi  doh.gif Dabar verdu 15 min ne 20 ir neissileidzia  ax.gif O kas del greitumo ir lengvumo tai nesamoniu nesamone, kad jie greiti ir lengvi, darbo ir laiko tas pats jei gamintum bet kokius kitus  cepelinus  ax.gif Na nebent darai max 10 cepelinu  lotuliukas.gif

Ne man vienai reiškias doh.gif Galvojau, kad aš kažko nemoku blush2.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kaip jums pasileidzia g.gif .Krakmolo daugiau nedejau,papildomai nevoliojau.Viriau 25 min.Va maniskiai pagal Ule.

user posted image

http://tingiojikiaul...-cepelinai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 12 sausio 2013 - 16:43
QUOTE(sivita @ 2013 01 11, 19:12)
Cepelinai (visokie) neišsileis, jei juos dėsime po vieną į verdantį vandenį. T.y. į verdantį vandenį dedam vieną, uždengiam dangčiu (greičiau užvirs), kitą dedam tik vėl užvirus ir t.t.  Ir NEPERVIRTI ! Man niekada dar neišsileido.
niekada taip nezaidziu ir viska ok buna, verdu neuzdegus dangcio bet dedu i gerai verdanti o ne ka tik uzvirusi vandeni smile.gif
Atsakyti
šios dienos pietūs vėlyvi smile.gif
pagal aguonėlę:
http://aguonele.blog...su-chorizo.html

user posted image

user posted image

naudojau blauzdeles nukaulintas ir be odelių, labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 01 12, 17:43)
Niekaip nesuprantu kaip jums pasileidzia g.gif .Krakmolo daugiau nedejau,papildomai nevoliojau.Viriau 25 min.Va maniskiai pagal Ule.

Aš galvoju, kad jūsiškiai tokie storoki, na tarkių sluoksnis storas. Viriau ir aš šiandien, bet pagal save, kai pastebėjau, jog jau pradeda irti, tuoj išgriebiau, maždaug po 17 virimo minučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 sausio 2013 - 10:50