QUOTE(Ulė @ 2013 01 09, 17:01)
Greitai paruošiami cepelinai
Labai skaniai atrodo .Siandien bandysiu .Kiek mazdaug mesos reiktu idarui?
Papildyta:
Pagerinta kvietinė košė
3 - 4 žmonėms:
Kepta vištos krūtinėlė 1 vnt.
Šaldytų daržovių mišinys "Pavasaris" (žiediniai kopūstai, briuselio kopūstai, morkos, žirneliai, šparaginės pupelės) 1 pakuotė
Kvietinės kruopos 3 virimo maišeliai
Pomidorų padažas 3 - 4 valgomieji šaukštai
Baltojo vyno actas 1 valgomasis šaukštas
Jūros druska, juodieji pipirai
Aliejaus kepimui
Į pasūdytą, verdantį vandenį sudėkite kvietinių kruopų maišelius ir virkite 20 min. Kol kruopos verda - pasiruoškite košės "pagerinimą". Vištieną susmulkinkite ir berkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant vištienos sudėkite neatšildytą daržovių mišinį. Daržoves pabarstykite jūros druska, juodaisiais pipirais ir pašlakstykite baltojo vyno actu. Viską išmaišykite, sudėkite pomidorų padažą ir dar kartą permaišykite keptuvės turinį. Ugnį sumažinkite iki minimalios, uždenkite dangčiu ir troškinkite tol, kol išvirs kvietinės kruopos.
Kruopoms išvirus, suberkite jas į keptuvę su vištiena ir daržovėmis. Išmaišykite, išjunkite ugnį ir palikite košę dar 5 - 10 min. "pailsėti" ant viryklės.
http://tingiojikiaul...etine-kose.html