Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Ulė @ 2013 01 09, 17:01)
Greitai paruošiami cepelinai

Labai skaniai atrodo wub.gif .Siandien bandysiu biggrin.gif .Kiek mazdaug mesos reiktu idarui? ax.gif
Papildyta:

Pagerinta kvietinė košė

user posted image

3 - 4 žmonėms:
Kepta vištos krūtinėlė 1 vnt.
Šaldytų daržovių mišinys "Pavasaris" (žiediniai kopūstai, briuselio kopūstai, morkos, žirneliai, šparaginės pupelės) 1 pakuotė
Kvietinės kruopos 3 virimo maišeliai
Pomidorų padažas 3 - 4 valgomieji šaukštai
Baltojo vyno actas 1 valgomasis šaukštas
Jūros druska, juodieji pipirai
Aliejaus kepimui

Į pasūdytą, verdantį vandenį sudėkite kvietinių kruopų maišelius ir virkite 20 min. Kol kruopos verda - pasiruoškite košės "pagerinimą". Vištieną susmulkinkite ir berkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant vištienos sudėkite neatšildytą daržovių mišinį. Daržoves pabarstykite jūros druska, juodaisiais pipirais ir pašlakstykite baltojo vyno actu. Viską išmaišykite, sudėkite pomidorų padažą ir dar kartą permaišykite keptuvės turinį. Ugnį sumažinkite iki minimalios, uždenkite dangčiu ir troškinkite tol, kol išvirs kvietinės kruopos.
Kruopoms išvirus, suberkite jas į keptuvę su vištiena ir daržovėmis. Išmaišykite, išjunkite ugnį ir palikite košę dar 5 - 10 min. "pailsėti" ant viryklės.
http://tingiojikiaul...etine-kose.html
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2013 01 09, 17:51)
gaminote  nors vienus?
nereikia sunkti tarkio rankom kuris ir uzima didesne dali gamybos eigos smile.gif
o kur dar kiek susitaupo neisterliotu bliudu bigsmile.gif

Na as irgi nepavadinciau greitai pagaminamais.Asmeniskai as cepelinus gaminu sulciaspaudes pagalba.Nei sunkti nei ka tik isplauti masina tereikia po visko.Visas procesas iki virimo trunka nepilna valanda.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 01 10, 12:40)
Kiek isejo cepelinu is nurodytu produktu kiekio?

13 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 01 10, 15:48)
Na as irgi nepavadinciau greitai pagaminamais.Asmeniskai as cepelinus gaminu sulciaspaudes pagalba.Nei sunkti nei ka tik isplauti masina tereikia po visko.Visas procesas iki virimo trunka nepilna valanda.

Visiškai sutinku, užvakar gaminau tuos ale greita pagaminamus. Daugiau nedarysiu schmoll.gif , žymiai greičiau ir patogiau su sulčiaspaude.
Atsakyti

liuks thumbup.gif megstu,kas greit gaminama

QUOTE(due drops @ 2013 01 10, 13:51)

Pagerinta kvietinė košė

kose.html]http://tingiojikiaulyte.blogspot.com/2013/...etine-kose.html[/url]

bigsmile.gif kaip super paprasta,greita,ir turi buti skanu. susitaupo laikas,nereik virti atskirai darzoviu.saldytos nebrangu dar
visi jusu receptai nebrangus,ir labai greit gaminami,kas mums ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 01 10, 23:11)
Visiškai sutinku, užvakar gaminau tuos ale greita pagaminamus. Daugiau nedarysiu  schmoll.gif , žymiai greičiau ir patogiau su sulčiaspaude.

O as vakar gaminau ir ateinu padekoti Ulei 4u.gif .Labai skanus ir tikrai zymiai greiciau pagaminami nei iprastiniai. thumbup.gif
Ne visi namie turi "Zuravinkas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Orkaitėje užkepti lietiniai su sūriu ir kumpiu

Lietinius galite kepti pagal savo receptą.

Lietiniams:

4 kiaušinai
žiupsnelis druskos
pieno 1 litras
miltų (dėti tiek kad tešla pasidarytų vientisa,tirštumo turi būti skystesnė nei grietinė)
2 valg.šaukštai tirpinto sviesto

Kiaušinius išplakame, beriame druskos,supilam pieno pusę ir suplakame.Tada po biški dedame persijotus miltus ir pienu skiedžiame tešlą iki reikiamo tirštumo.
Keptuvę gerai įkaitiname ir kerpame lietinius blynus.

Įdarui:

kumpio
fermentinio sūrio

Kumpį supjaustome plonais šiaudeliais, sūrį sutarkuojame.

Užpilui:

kiaušiniai 2 vnt.
grietinė 2 valg.šaukštai
biški druskos
tarkuoto sūrio

Išplakame kiaušinius, sudedame grietinę,druska ir išmaišome.

Paimame lietinį blyną, dedame kumpio,beriame sūrio ir susukame kaip vyniotinį.
Imame apvalią kepimo formą ir ratu dedame lietinius.
Pilame užpilą, dedame ant viršaus tarkuotą sūrį.
Dedame į įkaitintą iki 200 C orkaitę ir kepame maždaug 20 min.

Skanaus 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 11 sausio 2013 - 10:19
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 01 10, 23:11)
Visiškai sutinku, užvakar gaminau tuos ale greita pagaminamus. Daugiau nedarysiu  schmoll.gif , žymiai greičiau ir patogiau su sulčiaspaude.

Ne nu tai doh.gif dar pasakykit, kad dar greiciau ir patogiau, kai mama padaro biggrin.gif su sulciaspaude tikiu, kad greiciau, o kas neturi jos tai tas receptas issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2013 01 09, 16:39)
Nu nepykit, bet nepavadinciau ju greitai pagaminamais  blush2.gif Eiliniai cepelinai 4u.gif

drinks_cheers.gif
Su varške tai taip, darau tuos netikrus, bet su virta mesa, bet su bulvėm.... nebent TIK iš tokio kiekio bulvių bus SĄLYGINAI greiai pagaminami biggrin.gif

Šiaip žaviuosi Ule ir esu jos gerbėja, bet š kartą ir man eiliniai cepelinai, o kai gaminu namie cepelinus tikrai ne iš 12 bulvių, tai man jie vienodai laiko užima smile.gif

QUOTE(Ulė @ 2013 01 10, 15:06)

nepykit bet negaliu patikėt g.gif įdomu kokio jie dydžio.... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2013 01 11, 14:51)
Ne nu tai  doh.gif dar pasakykit, kad dar greiciau ir patogiau, kai mama padaro biggrin.gif  su sulciaspaude tikiu, kad greiciau, o kas neturi jos tai tas receptas issigelbejimas  thumbup.gif

Ir aš vakar gaminau,tai to greitumai labai mažai...vyras namie būdamas išvirė bulves,paruošė ir sumalė faršą,o aš gryžus tik žalias pasidariau ,tai jeigu būtų reikėję pačiai viską gaminti tai nelabai greitai jie pasidaro sakyčiau.O su sulčiaspaude tai nebandžiau reiks pabandyti kitą kartą bigsmile.gif Šiaip aš gaminu iš virtų bulvių ir mėsos tai ir visai greitai pasigamina sakyčiau,o kas per daug tai į šaldiklį,o paskui kada norisi tik į puodą,kad ir 1 cepą rolleyes.gif
Atsakyti

Dariau ir aš šiuos cepelinus. Pasidaro greitai, bet nesuprantu kodėl man jie išsileido doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 11 sausio 2013 - 17:08
ir man išsileido doh.gif
Atsakyti