Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Nova @ 2013 10 15, 07:24)
Vištienos kepsniai sūriu
user posted image



labai skanus kepsniukai. laikas nuo laiko palepinu savo seima jais. kam patinka kmynai, tai galit i tesla truputi iberti. be galo gardu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 11, 09:59)
Yra aiškios ir paprastos šios temos taisyklės. Moderatorės labai griežtai vertina šios temos taisyklių pažeidimus ir žada ją iš vis blokuoti, nes nuolat tokios kaip jūs jas pažeidinėjate. Ar būtina daryti ką norite kitų sąskaita?


4u.gif Pazadu pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nova,2013 10 24, 12:38]
Kotletai turkiškai



Gaminau, bet nelikome sužavėti nei aš, nei mano šeimyna ax.gif
Atsakyti
Cia yra mano namie gamintas tadzhinas! 4u.gif Buvau kaip tik grizus is Maroko (tiesa, jau senokai), tai draugems gaminau pagal tikra ju recepta. Visai smagu ir skanu. Tiesa, prieskoniu reikia... smile.gif

user posted image

Beje, Maroke valgem tik rankom, tai namie irgi valgem "rankom" - pagal visas vietines taisykles!

user posted image

smile.gif

Atsakyti
o kur receptas? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Banza,2013 11 13, 14:34]
Cia yra mano namie gamintas tadzhinas! 4u.gif Buvau kaip tik grizus is Maroko (tiesa, jau senokai), tai draugems gaminau pagal tikra ju recepta. Visai smagu ir skanu. Tiesa, prieskoniu reikia... smile.gif

O kur receptas ?
Atsakyti
Kremine pievagrybiu sriuba

Reikes:

400 g pievagrybiu
1 svoguno
4 saukstu sviesto
petrazoliu
1/2 litro sultinio
2 saukstu miltu
100 ml grietineles
pelesinio surio
duonos skrebuciu (nebutinai)
druskos, pipiru

Istirpiname 2 saukstus sviesto, apkepame svoguna ir pievagrybius. Sudedame smulkintas petrazoles.

Puode, kuriame virs sriuba, istirpiname likusius 2 saukstus sviesto, suberiame miltus ir kaitiname, kol mase ims ruduoti.

I miltu mase puode pilame karsta sultini, suberiame apkeptus grybus ir nuolat maisant uzverdame. Pagardiname druska, pipirais ir dar siek tiek paverdame.

Blenderiu sutriname viska iki vientisos mases, supilame grietinele, jei sriuba atveso, pakaitiname.

Pries valgant pabarstome pelesiniu suriu ir duonos skrebuciais (as si karta nebarsciau, nes valgeme su cesnakiniu batonu).

Skanaus!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 13 lapkričio 2013 - 18:30
QUOTE(Banza @ 2013 11 13, 14:34)
Cia yra mano namie gamintas tadzhinas!  4u.gif  Buvau kaip tik grizus is Maroko (tiesa, jau senokai), tai draugems gaminau pagal tikra ju recepta. Visai smagu ir skanu. Tiesa, prieskoniu reikia...  smile.gif

tikiuosi čia SM ir šitame puslapyje tadžinas pateiktos nuotraukos yra tos pačios autorės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 13, 20:02)
tikiuosi čia SM ir šitame puslapyje tadžinas pateiktos nuotraukos yra tos pačios autorės smile.gif


nu man tai jis labai panašus,kaip mes gaminam činakus,tik be grietinės ir kečiupo,bet vistiek eilinis troškinys rolleyes.gif Ten tikriausiai tik puodas pagrindinis dalykas(kuriame gali troškinti) ,ir aišku prieskoniai nemūsiški duoda kitą skonį.
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 13, 20:02)
tikiuosi čia SM ir šitame puslapyje tadžinas pateiktos nuotraukos yra tos pačios autorės smile.gif
Gerai pastebėta. thumbup.gif thumbup.gif
Blogo autorės vardas Laura, narės SM vardas Ilona... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Įdaryti cukinijų griežinėliai

Tradiciškai per pusę pjautą įdarytą cukiniją esu gaminus ne kartą, šį kartą pabandžiau kiek kitaip.

Pirmiausia susipjausčiau cukiniją griežinėliais, išpjoviau sėklas (liko tušti viduriukai), nupjoviau žieveles. Pabarsčiau džiovintų prieskonių mišiniu, sojos padažu ir palikau kelias valandas pasimarinuoti.

Pasiruošiau įdarą - sumaišiau apie 200 g virtų ryžių, 300 g kiaulienos/jautienos faršo, supjaustytą raudonąjį svogūną, šaukštelį grietinės, druską, pipirus.

Dėjau įdarą į griežinėlių vidų ir kepiau apie 45 min 180 laipsnių orkaitėję. Kepimo pabaigoje pabarsčiau tarkuotu sūriu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 10 11, 08:40)
[b]Moliūgų blyneliai

Puikus! drinks_cheers.gif
Atsakyti