Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Nova @ 2013 10 24, 12:38)
Kotletai turkiškai


Ačiū už receptuką, labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2013 10 24, 12:38)
Kotletai turkiškai

Dekui uz recepta 4u.gif Man ir mano sios dienos sveciams irgi patiko smile.gif
Atsakyti
[quote=*Voque*,2013 09 21, 14:34]
[color=red]Vištiena su obuoliais ir šonine [/col atrodo labai skaniai wub.gif
Atsakyti
Gal turit kokių skanių ir gražių idėjų patiekalui iš grybų?
Ačiū.
Atsakyti
Jei grybai nedžiovinti smile.gif galima kepti sluoksniuotos tešlos pyragą su grubų įdaru. Įdaras: pakepinti svogūniukai, šoninė, pjaustyti grubukai, pipiriukų juodų, šaukštas pomidorų padažo, na gal druskytės, čiajau pagal sonį.

Galima šiaip grybus smulkiai pjaustyti, maišyti su faršu ir pekti kotlietukus.

Galima grybus troškinti su šonine, svogūnais ir grietinėle, paskui patiekti su bulvėmis.
Atsakyti
Sterkas su sūrio ir krapų plutele

user posted image

Reikės:
4 sterko filė (arba savo pasirinktos žuvies)
1/3 stiklinės pieno
2/3 stiklinės "Džiugo" ar kito kietojo sūrio
4 v.š. džiuvesėlių
4 v.š. smulkintų krapų
2 v. š. lydyto sviesto
ketvirtadalis citrinos

Sterko filė supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir šiek tiek padruskinti, bei papipirinti. Pasiruoštus gabalėlius pamerkti į pieną. Dubenyje sumaišyti sūrį, džiuvesėlius ir krapus. Kepimo indą šiek tiek patepti sviestu, ištraukti po vieną žuvies gabalėlį iš pieno ir gerai apvolioti sūrio/džiuvesėlių mišinyje, kad apliptų. Dėti į kepimo indą ir tą patį pakartoti su likusiais gabalėliais. Ant žuvies išspausti citrinos sulčių ir pašlakstyti lydytu sviestu. Kepti 180C orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
Skanaus!
Atsakyti
Ačiū, lile 4u.gif
Atsakyti
Vistienos kukuliukai kario padaze

2 Sauksteliai tarkuoto imbiero
4 sauksteliai spausto cesnako
1 saukstelis cinamono
8 saukstai smulkintos sviezios kalendros lapeliu
750g vistienos farso
3 saukstai aliejaus
1 svogunas (smulkintas)
2 saukstai kario pastos ( neturint manau tiktu ir kario prieskoniu misinys)
400g konservuotu pjaustytu pomidoru is skardines
200ml vistienos sultinio

Imbiera, cesnaka, cinamona ir kalendra sumaisyti su farsu ir padarius mazdaug kasnio dydzio kukuliukus palikti saldytuve 1-2 valandoms.
Pakepinti kukuliukus keptuveje, tada atskirai pasikepinti svoguna, po keliu minuciu ideti kario pasta, pakepinti pora minuciu, sudeti pomidorus ir ipilti vistienos sultini. pavirti apie 15 minuciu ir sudeti vistienos kukuliukus. Viska pavirti dar apie 10-15 minuciu.
Patiekti su ryziais, papuosti sviezios kalendros lapeliais...

Skanaus wub.gif
(atleiskit, nemoku ideti nuotraukos)

Atsakyti
QUOTE(Miss_Daiwa @ 2013 11 10, 20:55)
(atleiskit, nemoku ideti nuotraukos)

Nemokat dėt nuotraukos, tai ir nedėkit recepto!!!
P.S. Negi taip sunku perskaityti instrukciją ar paprašyti pas kažką pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 10, 22:16)
Nemokat dėt nuotraukos, tai ir nedėkit recepto!!!
P.S. Negi taip sunku perskaityti instrukciją ar paprašyti pas kažką pagalbos.


Oho....Na atsiprasau, bet ne pirma idejau recepta, be nuotraukos...
Atsakyti
QUOTE(Miss_Daiwa @ 2013 11 10, 23:25)
Oho....Na atsiprasau, bet ne pirma idejau recepta, be nuotraukos...

reiksia, tolerancija turi ribas ax.gif
yra juk temu- ka siandien valgiau...mano firminis...
Atsakyti
QUOTE(Miss_Daiwa @ 2013 11 10, 21:25)
Oho....Na atsiprasau, bet ne pirma idejau recepta, be nuotraukos...

Yra aiškios ir paprastos šios temos taisyklės. Moderatorės labai griežtai vertina šios temos taisyklių pažeidimus ir žada ją iš vis blokuoti, nes nuolat tokios kaip jūs jas pažeidinėjate. Ar būtina daryti ką norite kitų sąskaita?

Temos taisyklės:

* čia keliami tik antrųjų patiekų receptai ir TIK su savomis nuotraukomis.

* patiekalų nuotraukų dydis neturi viršyti 500-640 pixelių, kitu atveju nuotraukos bus pašalintos be išankstinio perspėjimo.

* komentarai, nesusiję su tema, bus trinami be asmeninio perspėjimo.

* nuotraukos necituojamos.

* receptų paieškai/užklausai yra atskirta tam skirta tema:
Receptų paieška

*tolerancija visada džiugina aciuks.gif

* jei Forume rašote/skelbiate ne savo sukurtą receptą/informaciją 8. Jei Forume rašote/skelbiate ne savo sukurtą receptą/informaciją ar patiekalo nuotrauką, tai būtina nurodyti jo šaltinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 11 lapkričio 2013 - 09:01