Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

Voveraitės grietinėlės padaže
user posted image


Voveraitės
Svogūnas
Grietinėlė
Pipirai,druska,žalumynai
Sviestas

Apverdame voveraites keletą min.Į keptuvę dedame sviesto,apkepiname svogūną,sudedame voveraites ir užpilame grietinėle.Padruskiname,papipiriname,palaukiame,kol sutirštės ir suberiame žalumynus.Patiekiame su virtomis šviežiomis bulvėmis.Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 08 liepos 2013 - 20:49
Kiaušiniai, užkepti orkaitėje

Idėja imta iš čia, tik keista pagal save:
http://bajaliai.pepa...ptas-orkaiteje/

Įdarui dėjau (į vieną keksiuko formelę) po griežinėlį naminės rūkytos dešros smulkintos, mažą gabaliuką sūrio, kelis griežinėlius marinuoto agurko, gelsvės lapelį smulkintą. Įmušiau kiaušinį, pabarsčiau šiek tiek druskos ir česnakinių pipirų. Kepiau apie 20 min., sukepė labai kietai, kitą kartą bandysiu trumpiau, kad trynys minkštesnis liktų.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Geras Gaily kaip idomiai biggrin.gif smile.gif Ar skanu?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 09, 08:20)
Geras Gaily kaip idomiai biggrin.gif smile.gif Ar skanu?

Skanu! Tik jei dešrytė ar koks kumpelis sūresni dedami, reikia druskos nepadaugint ant viršaus smile.gif bandysiu tikrai ir su kitokiais įdarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 07 09, 09:12)
Kiaušiniai, užkepti orkaitėje


Super ideja 4u.gif O formeliu nereikia patepti aliejumi, lengvai issiima?
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 07 09, 10:19)
Super ideja  4u.gif    O formeliu nereikia patepti aliejumi, lengvai issiima?

Išsiėmė be problemų.
Atsakyti
Blynai pagal Beatą
user posted image



3 pakeliai varškės (9proc riebumo)
4-5 kiaušiniai
3-4 šaukštai cukraus
100ml kefyro arba 2 šaukštai grietinės
8/9 šaukštai miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
žiupsnelis druskos

Kiaušinius išplakti su cukrumi,tada ištrinti su varške,įpilti kefyro ar grietinės,druskos. Kepimo miltelius sumaišyti su miltais ir įmaišyti į tešlą.Kepti aliejuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 liepos 2013 - 07:07
Folijoje keptos šviežios bulvės

user posted image

Bulvės (šviežios)
Jūros druska, kmynai
Įdarui:
Memel Blue tepamas pelėsinis sūris su saulėje džiovintais pomidorais
Memel Blue tepamas pelėsinis sūris su prieskoniais
Tepama varškė "Rytas"

Bulves gerai nuplaukite ir pabarstykite jūros druska bei kmynais. Suvyniokite kiekvieną bulvę į folija ir kiškite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę (kepimas "viršus - apačia"). Vidutinio dydžio bulves aš kepiau 50 min.
Iškepusias bulves ištraukite iš orkaitės, išvyniokite ir kiekvieną pjaukite kryžmai. Į pjūvio vietą pridėkite pasirinkto įdaro ir gražinkite į orkaitę dar 5 min.
http://tingiojikiaul...ios-bulves.html
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 07 09, 10:19)
Super ideja  4u.gif    O formeliu nereikia patepti aliejumi, lengvai issiima?

QUOTE(gaily @ 2013 07 09, 11:58)
Išsiėmė be problemų.


niekuom tepti nereikia, jei formelės silikoninės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepti kiaušiniai kitaip
user posted image

Reikės:
2 kiaušiniai
Keletas gabalėlių virto žiedinio kopūsto
Tarkuotas fermentinis sūris
Pomidoras
Sviestas
Druska,pipirai,žolelės
Šiek tiek grietinėlės

Kepimo indelį patepame sviestu,dedame žiedinio kopūsto gabaliukus,tarkuoto sūrio,pjaustytus pomidorus,įmušame kiaušinius,įpilame šlakelį grietinėlės,pabarstome druska,pipirais ir kepame 180 C apie 15 min,o jei norite skystesnės konsistencijos trumpiau.Pabarstome šviežiais žalumynais.Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 12 liepos 2013 - 13:52
Žuvies blynai su įdaru

user posted image

6 blynams:
Lašišos faršas 700 gr.
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 4 valgomieji šaukštai (su kaupu)
Jūros druska, juodieji pipirai, kvapieji pipirai
Aliejaus kepimui
Įdarui
Tepamas pelėsinis sūris Memel Blue su saulėje džiovintais pomidorais

Lašišos faršą atsišildykite ir pabarstykite nurodytais prieskoniais. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tešla turėtų būti tiršta ir kabinama šaukštu.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite tešlos, formuodami blynus. Ant kiekvieno blyno viršaus dėkite po arbatinį šaukštelį tepamo pelėsinio sūrio. Tada ant sūrio viršaus užpilkite žuvies tešlos, taip, kad uždengtų sūrį (viską ruoškite Kėdainių blynų principu).
Kepkite ant mažiausios ugnies, uždengę dangčiu. Kai viena pusė apskrus, apverskite.
http://tingiojikiaul...i-su-idaru.html
Atsakyti
Vištiena su kukurūzų dribsniais
user posted image

Reikės:
8 vištienos blauzdelės
alyvuogių alieju
Druska,pipirai,šviežias čiobrelis,česnakas
Smulkinti kukurūzų dribsniai
Miltai
2 kiaušiniai(išplakti)

Vištieną pabarstome druska,pipirais,čiobreliu,tarkuotu česnaku,įpilame šiek tiek aliejaus,išmaišome ir paliekame pastovėti bent pusvalandį.Kiekvieną gabalėlį mirkome į miltus,kiaušinio plakinį ir galiausiai į smulkintus kukurūzų dribsnius.Dedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepame 180 C apie 40 min.

Salotos su feta:
Iceberg arba kitos salotos pasirinktinai
Pomidoras
Agurkas
Raudonasis svogūnas
Fetos sūris
Aliejus pasirinktinai(naudojau migdolų)
Balzamiko actas
Druska,pipirai,jei reikia

Salotos lapus suplėšome,pomidorą,agurką,svogūną supjaustome,užpilame aliejaus,šiek tiek balzamiko acto,jei reikia padruskiname,papiriname,viską išmaišome,uždedame fetos sūrio gabalėlius ir skanaujame.

user posted image

Atsakyti