! | Komentarai, neatitinkantys temos, pašalinti. Primenu, kad ši tema skirta tik receptams su nuotraukomis. |
Vistienos šaslykas :
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .
QUOTE(**sea** @ 2013 05 27, 12:40)
Vistienos šaslykas :
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .
situo repetu pasidalinkite skyrelyje Visi i gamtai, saslykai ir t.t. Aciu
QUOTE(**sea** @ 2013 05 27, 12:40)
Vistienos šaslykas :
receptas super, ačiū , tik nedėkite tokių didelių nuotraukų, nes visą puslapį sudarkė .
QUOTE(Agrefa @ 2013 05 27, 12:15)
receptas super, ačiū , tik nedėkite tokių didelių nuotraukų, nes visą puslapį sudarkė .
Bandžiau kelis kartus sumazinti , bet nesigauna , o be foto žinau , kad gausiu velniu . Daugiau nedesiu , kol neišsiaiskinsiu kaip sumažinti !!
Atsiprašau
Kepta vista
Noriu pasidalinti receptu kuri radau Kaip isskepti sultinga vista
Labai skani , sultinga vista iskepe. Aisku i skarda tiek daug druskos neberiau, nes pilnai uztenka ir mazo kiekio. Beto vista ipjoviau per krutine ir ispjoviau per vidury esanti kaula kad ji butu praskesta.
Noriu pasidalinti receptu kuri radau Kaip isskepti sultinga vista
Labai skani , sultinga vista iskepe. Aisku i skarda tiek daug druskos neberiau, nes pilnai uztenka ir mazo kiekio. Beto vista ipjoviau per krutine ir ispjoviau per vidury esanti kaula kad ji butu praskesta.
Šparagai su naminiu česnakiniu padažu
Reikės:
pundelio šparagų
padažui:
šaukštelio garstyčių
2 saujų anakardžių riešutų,
2 skiltelių česnako,
a.š druskos,
a.š. citrinos sulčių,
a.š.ciberžolės
čili pipiro drožlių
svogūno laiškų arba krapų papuošimui
Šparagus 5 min apverdame pasūdytame vandenyje. Padažo ingridientus sublenderiuojame iki vientisos masės. Šparagus išdėliojame lėkštėje, pilame mūsų padažo, pabarstome čili pipiro drožlėmis, papuošiame pjaustytais svogūno laiškais arba krapais
Skanaus!
Reikės:
pundelio šparagų
padažui:
šaukštelio garstyčių
2 saujų anakardžių riešutų,
2 skiltelių česnako,
a.š druskos,
a.š. citrinos sulčių,
a.š.ciberžolės
čili pipiro drožlių
svogūno laiškų arba krapų papuošimui
Šparagus 5 min apverdame pasūdytame vandenyje. Padažo ingridientus sublenderiuojame iki vientisos masės. Šparagus išdėliojame lėkštėje, pilame mūsų padažo, pabarstome čili pipiro drožlėmis, papuošiame pjaustytais svogūno laiškais arba krapais
Skanaus!
Pažandės troškinys
Miniai žmonių:
Kiaulienos pažandė 600 gr.
Kopūstas ("senas", kietas) 500 gr.
Bulvės 1,5 kg.
Pievagrybiai (dideli) 10 vnt.
Sultinys 0,5 litro
Lečo 1 stiklainis
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji ("saldžioji") paprika, malti lauro lapai.
Aliejaus kepimui
Pažandę susipjaustykite "guliašiniais" gabaliukais, ištrinkite nurodytais prieskoniais ir palikite pasimarinuoti bent valandai.
Kol kiauliena marinuojasi, susipjaustykite kopūstą ir bulves. Bulves pjaustykite stambiais gabalais. Rankomis sulaužykite pievagrybius į keletą dalių.
Pasimarinavusią kiaulieną, kartu su pievagrybiais, trumpai apkepkite ant vidutinės ugnies. Kai tik mėsos paviršius apskrus, perdėkite viską į puodą, kuriame troškinsite.
Ant pažandės ir pievagrybių berkite pajaustytus kopūstus bei bulves ir viską užpilkite verdančiu sultiniu. Įberkite juodųjų pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite viską, ant mažiausios ugnies, valandą.
Praėjus nurodytam laikui, į puodą supilkite stiklainį lečo, gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį. Palikite puodą 10 - 15 -ai minučių "susistovėti".
http://tingiojikiaul...-troskinys.html
Miniai žmonių:
Kiaulienos pažandė 600 gr.
Kopūstas ("senas", kietas) 500 gr.
Bulvės 1,5 kg.
Pievagrybiai (dideli) 10 vnt.
Sultinys 0,5 litro
Lečo 1 stiklainis
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji ("saldžioji") paprika, malti lauro lapai.
Aliejaus kepimui
Pažandę susipjaustykite "guliašiniais" gabaliukais, ištrinkite nurodytais prieskoniais ir palikite pasimarinuoti bent valandai.
Kol kiauliena marinuojasi, susipjaustykite kopūstą ir bulves. Bulves pjaustykite stambiais gabalais. Rankomis sulaužykite pievagrybius į keletą dalių.
Pasimarinavusią kiaulieną, kartu su pievagrybiais, trumpai apkepkite ant vidutinės ugnies. Kai tik mėsos paviršius apskrus, perdėkite viską į puodą, kuriame troškinsite.
Ant pažandės ir pievagrybių berkite pajaustytus kopūstus bei bulves ir viską užpilkite verdančiu sultiniu. Įberkite juodųjų pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite viską, ant mažiausios ugnies, valandą.
Praėjus nurodytam laikui, į puodą supilkite stiklainį lečo, gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį. Palikite puodą 10 - 15 -ai minučių "susistovėti".
http://tingiojikiaul...-troskinys.html
Endži, o kokios garstycios juk ju yra daug rusiu
QUOTE(aukselisr @ 2013 05 29, 11:19)
Endži, o kokios garstycios juk ju yra daug rusiu
as dejau Dizono
Papildyta:
Speltos makaronai su šparagais
Reikės:
speltos makaronų (galima keisti įvairiais)
šparagų
sviesto ghi (arba aliejaus)
mėgstamų prieskonių (aš naudojau aštroką prieskonių mišinį)
2 skiltelių česnako
0,5 citrinos sulčių
druskos
pipirų
smulkiai tarkuoto sūrio Džiūgo
Speltos makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Ant sviesto ghi apkepiname supjaustytus šparagus (galima juos nulupti), beriame smulkiai kapotą česnaką, pašlakstome citrinos sultimis ir 5 min. viską apkepame. Kiekvieną makaronįų porciją pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu Džiūgas.
Skanaus!
Endzi zaliu sparagu nereikia lupti, tik baltus ir violetinius.
QUOTE(Endži @ 2013 05 11, 18:32)
Šiandien bandžiau kepti Doradą, galiu pasakyt pasakiškai skani žuvis, neriebi, kaulu lb lb mazai. Vakar ją užmarinavau: pritriniau druska, viduržemio prieskoniais ir prieskoniais žuvies kepsniams ir palikau marinuotis pernakt. Padariau kelis įpjovimus, ten įdėju citrinos skiltelių puseles, pridėjau daržovių, jas pabarsčiau druskyte ir pipirais ir kepiau 45 min.
tikrai labai skani žuvis! išsiverčiau su druska, žuvies priekoniais ir citrina