QUOTE(Tigris @ 2013 04 09, 22:28)
O man nesigavo
2 kartus kepiau ir abu kartai nekokie
tesla net nesiruose kilti ir burbuliuotis, kaip kad foto...isejo blynas, kas ir turetu logiskai iseiti is blynu teslos
be to dar labai prilipo prie skardos, nors skarta ir patepiau aliejumi... vos nurandziau.
Pasiduodu - geriau jau lietiniu su darzovem issikepsiu
o gaila, nes receptas viliojantis
man gavosi, visų pirma, aš į skardą tiesiau kepimo popierių todėl man niekas neprikepė, neprisvilo, mane žinoma labai suviliojo šis receptas nes prieš tai kepiau
šituos skanumynus ir labai, labai
bet plikyto daržovių pyrago receptas man kaip ne itin gerai gaspadinei pasirodė neišsamus nes nenurodytas pieno kiekis jokiais matais nei gramais, nei mililitrais
o man tai svarbu ir pasakymas " iki skystos lietinių blynų tešlos" man mažai ką sako nes lietinų kiek esu kepus pagal įvairius receptus jie man nesigauna todėl mano lietinių tešla šiek tiek skystesnė už paprastų blynų tešlą
todėl aš tiesiog tešlą dariau pagal
Lietinių pyragėliai - kaip plikytinukai receptą nes jis man išsamesnis pasirodė (tik visų produktų kiekius dvigubinau) ir pyragas gavos tiesiog puikus ir labai skanus ir tikrai kepsiu dar kartą ir tai patiekalas, kurį vis norisi kartot, todėl dėkoju
irmuliai už puikius savaitgalio pietus nes valgėm ir šiltą ir šaltą
QUOTE(geliuke @ 2013 04 10, 10:36)
Butinai gazuotame
As dar minkstumui mesos svogunus smulkinu, tik ju nemazai reikia ir pamasazuot mesyte drauge
ačiū