Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(R's... @ 2013 04 05, 17:53)
ačiū už puikų receptą 4u.gif
katik skaniai pavakarieniavom thumbup.gif  pyragas labai skanus,šeima įvertino labai labai thumbup.gif  thumbup.gif  valgėme šiltą,su šviežių daržovių salotomis  essen.gif
paskui ragausim ir šaltą,nes dar pyrago liko smile.gif

Dziaugiuosi,kad patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2013 04 05, 15:52)
thumbup.gif  labai patiko. Mano vyras tokiu patiekalu (kas be mesos) nevertina, bet mudvi su dukra valgem apsiputodamos biggrin.gif. Aciu uz recepta, kartosiu ne karta wink.gif


smagumėlis thumbup.gif kas dėl pačio įdaro, tai tik pavyzdys, o jį pagerinti mėsa ar daryti su savo sumąstytu įdaru visada galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkite, kaip elgiatės, ką "dedate", kad kiaulienos kumpis greičiau suminkštėtų, t.y.kad mėsytė būtų minkštensė. AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 31, 02:08)


O man nesigavo unsure.gif 2 kartus kepiau ir abu kartai nekokie unsure.gif tesla net nesiruose kilti ir burbuliuotis, kaip kad foto...isejo blynas, kas ir turetu logiskai iseiti is blynu teslos smile.gif be to dar labai prilipo prie skardos, nors skarta ir patepiau aliejumi... vos nurandziau.

Pasiduodu - geriau jau lietiniu su darzovem issikepsiu smile.gif o gaila, nes receptas viliojantis
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2013 04 09, 22:28)
O man nesigavo  unsure.gif  2 kartus kepiau ir abu kartai nekokie  unsure.gif  tesla net nesiruose kilti ir burbuliuotis, kaip kad foto...isejo blynas, kas ir turetu logiskai iseiti is blynu teslos  smile.gif be to dar labai prilipo prie skardos, nors skarta ir patepiau aliejumi... vos nurandziau.

Pasiduodu - geriau jau lietiniu su darzovem issikepsiu smile.gif  o gaila, nes receptas viliojantis

kaip keista, kad jums neiskilo g.gif as du kartus dariau ir viskas gerai gavosi, nors as viska plaku mikseriu, taip James Oliveris dare, sake turi buti burbulu, kad mase kiltu nuo kiausiniu, sitas receptas, kaip anglisko Yorkshire Pudding
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 04 08, 09:01)
Patarkite, kaip elgiatės, ką "dedate", kad kiaulienos kumpis greičiau suminkštėtų, t.y.kad mėsytė būtų minkštensė. AČIŪ.

Tokia mesyte palaikykit mineraliniam vandenyje. Gerokai minkstina 4u.gif As kita karta saslykus marinuoju su mineraliniu, tokie minkstuciai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuožmioji_uoga: 09 balandžio 2013 - 23:01
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2013 04 10, 00:00)
Tokia mesyte palaikykit mineraliniam vandenyje. Gerokai minkstina  4u.gif  As kita karta saslykus marinuoju su mineraliniu, tokie minkstuciai gaunasi  thumbup.gif


gazuotame?
Atsakyti
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2013 04 10, 00:00)
Tokia mesyte palaikykit mineraliniam vandenyje. Gerokai minkstina  4u.gif  As kita karta saslykus marinuoju su mineraliniu, tokie minkstuciai gaunasi  thumbup.gif

Super mintis. AČIŪ drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dirty Diana @ 2013 04 09, 23:18)
kaip keista, kad jums neiskilo g.gif as du kartus dariau ir viskas gerai gavosi, nors as viska plaku mikseriu, taip James Oliveris dare, sake turi buti burbulu, kad mase kiltu nuo kiausiniu, sitas receptas, kaip anglisko Yorkshire Pudding


Aha, suprantu, kad cia Yorkshire principas, bet tiems pudingams dedama daaaaug kiausiniu, kurie ir iskelia tesla. O cia tik 2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadruvė @ 2013 04 10, 06:26)
gazuotame?

Butinai gazuotame smile.gif As dar minkstumui mesos svogunus smulkinu, tik ju nemazai reikia ir pamasazuot mesyte drauge ax.gif
Atsakyti
Nesupykite,kad rasau ne i tema,bet niekaip nesulaukiu atsakymo sriubu temoje,tad klausiu cia.Gal kuri is mamyciu turite originalios Harcio sriubos receptuka (isbandyta),su pilna gaminimo eiga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2013 04 09, 22:28)
O man nesigavo  unsure.gif  2 kartus kepiau ir abu kartai nekokie  unsure.gif  tesla net nesiruose kilti ir burbuliuotis, kaip kad foto...isejo blynas, kas ir turetu logiskai iseiti is blynu teslos  smile.gif be to dar labai prilipo prie skardos, nors skarta ir patepiau aliejumi... vos nurandziau.

Pasiduodu - geriau jau lietiniu su darzovem issikepsiu smile.gif  o gaila, nes receptas viliojantis


man gavosi, visų pirma, aš į skardą tiesiau kepimo popierių todėl man niekas neprikepė, neprisvilo, mane žinoma labai suviliojo šis receptas nes prieš tai kepiau šituos skanumynus ir labai, labai wub.gif wub.gif wub.gif bet plikyto daržovių pyrago receptas man kaip ne itin gerai gaspadinei pasirodė neišsamus nes nenurodytas pieno kiekis jokiais matais nei gramais, nei mililitrais rolleyes.gif o man tai svarbu ir pasakymas " iki skystos lietinių blynų tešlos" man mažai ką sako nes lietinų kiek esu kepus pagal įvairius receptus jie man nesigauna todėl mano lietinių tešla šiek tiek skystesnė už paprastų blynų tešlą rolleyes.gif blush2.gif todėl aš tiesiog tešlą dariau pagal Lietinių pyragėliai - kaip plikytinukai receptą nes jis man išsamesnis pasirodė (tik visų produktų kiekius dvigubinau) ir pyragas gavos tiesiog puikus ir labai skanus ir tikrai kepsiu dar kartą ir tai patiekalas, kurį vis norisi kartot, todėl dėkoju irmuliai už puikius savaitgalio pietus nes valgėm ir šiltą ir šaltą bigsmile.gif




QUOTE(geliuke @ 2013 04 10, 10:36)
Butinai gazuotame  smile.gif  As dar minkstumui mesos svogunus smulkinu, tik ju nemazai reikia ir pamasazuot mesyte drauge  ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti