Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Edičiuks @ 2013 02 09, 19:51)
Ažūriniai blyneliai


Vau...koks pasakiškas grožis, lenkiuosi tokiam talentui....O jau skonis.....įsivaizduoju  thumbup.gif


O tai koks jau ten tas skonis stebuklingas gali buti g.gif blynai kaip blynai tik patiekti graziai
Atsakyti
LONDONO SUKTINUKAI

user posted image

Krūtinėlę perpjauti išilgai per pusę ir išmušti, tada į vidų sudeti pakepintus grybus (apie 8vnt.) su fermentiniu sūriu. Susukt į maistinę plėvelę ir dar apvynioti folga. Kept apie 45min 180C

Nebandžiau, bet gal pabaigoj išvyniojus dar būtu galima pakepti, kad nebutu tokia balta spalva g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 13 vasario 2013 - 16:08
QUOTE(Tigris @ 2013 02 12, 22:19)
O tai koks jau ten tas skonis stebuklingas gali buti  g.gif  blynai kaip blynai tik patiekti graziai
thumbup.gif drinks_cheers.gif Iš viso abejoju, ar labai skanu - skonis turėtų būti, kaip tų "pagramdukų", kurių savaime išsikepa, kai į keptuvę formuojant blynukus, koks pavienis lašas nutyška ir iškepa.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2013 02 12, 22:19)
O tai koks jau ten tas skonis stebuklingas gali buti  g.gif  blynai kaip blynai tik patiekti graziai



QUOTE(mititėja @ 2013 02 13, 20:52)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Iš viso abejoju, ar labai skanu - skonis turėtų būti, kaip tų "pagramdukų", kurių savaime išsikepa, kai į keptuvę formuojant blynukus, koks pavienis lašas nutyška ir iškepa.


drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O ideja tai elenos is cia http://tangosuhelena...valentinui.html
Atsakyti

Šonkauliukai orkaitėje

Jums reiks:

šonkauliukų
imbiero šaknies
česnako
druskos pagal skonį
rūkytų paprikų miltelių
pomidorų padažo

Šonkauliukus gerai įtriname druska ir rūkytos paprikos milteliais.
Į pomidorų padažą įspaudžiame česnako,įtarkuojame imbiero šaknies,dedame medų ir išmaišome.
Ragaujame, jei reikia pagal skonį pridedame reikalingų prieskonių.
Užpilame padažą ant šonkauliukų ir paliekame marinuotis, mažiausiai porai valandų, galima nakčiai.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temperatūros.
Šonkauliukus sudedame į skardą išklota folija ir uždengiame su folija.
Kepame maždaug apie valandą.Prieš kepimo pabaigą nuimame foliją.

Garnyrui bulvės (apvirtos po to sudėtos prie šonkaliukų).


user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 15 vasario 2013 - 11:15
QUOTE(daivaP @ 2013 02 07, 15:25)
Varškės lietiniai be miltų



nuostabaus skonio wub.gif
Atsakyti

 ! 
Merginos, kas čia per rietenos? Pamiršote taisykles? Nuomonių nesutapimus, kitokius nepasitenkinimus, ginčus ir pan. aiškinkitės už Forumo ribų. O čia lai būna receptai su nuotraukomis. Neterškite temos bereikalingai.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi vakarienė, puikus receptas 4u.gif
Keptas ančiukas su vyšnių padažu

Antis smile.gif
Prieskonių: čiobrelių, druskos, pipirų

Padažui
Vyšnių kompoto su vyšniomis
2 šaukštai cukraus
1/2 citrinos sulčių
puodelis vyšnių vyno
šaukštas sviesto
šaukštas miltų

Įtrinam antį prieskoniais ir druska, palaikiau puse dienos kambario temperatūroje. Įkaitinam orkaitę iki 220C. Dedame antį ant skardos ir kišame į orkaitę, krūtinėle į viršų. 15 minučių, kad apskrustų ir pradėtų varvėti taukai. Tuomet sumažiname ugnį iki 180C ir verčiame ją ant vieno šono, po 15min. verčiame ant kito šono, apskrudinam. Nupyliau išbėgusius taukus, užpyliau vynu ir uždengiau dangčiu (kepiau stikliniame inde su dangčiu). Kepiau (troškinosi) dar 45min.

Vyšnias pasaldinau cukrumi, išspaudžiau citrinų sultis ir užpyliau puodeliu vyšnių vyno. Keptuvėje ištirpo sviestas, pakepinau šaukštą miltų ir supyliau paruoštas vyšnias su vynu. Pamaišiau, pakaitinau kol sutirštėjo ir alkoholis nusigaravo. Paskaninau turimais žalumynais: krapai, petražolės, raudonėlis.

Išviriau bulves ir apskrudinau orkaitėje ant išbėgusių anties taukų.
Buvo labai skanu, labai sultinga antis ir padažas superinis smile.gif thumbup.gif

Daryta pagal Giedriaus receptą

user posted image

user posted image

user posted image

..iš tiesų buvo skaniau, nei atrodo.. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 17 vasario 2013 - 22:24
QUOTE(JJ_M @ 2013 02 17, 21:24)
..iš tiesų buvo skaniau, nei atrodo..  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai kad atrodo fantastiskai! thumbup.gif 4u.gif Kaip noreciau.. essen.gif
Atsakyti
Kiaulienos sprandinės vyniotinis su džiovintais saulėje pomidorais


Produktai:
sprandinės gabaliukas maždaug 400 gr.
džiovinti saulėje pomidorai
druska,pipirai,prieskoninės žolelės
plonai supjaustyta s karšto rūkymo šoninė

Sprandinė supjaustome gabaliukais kaip karbonadui.
Pas mane gavosi 4 gabaliukai.
Juos plonai išmušame,apibarstome su pipirais,druska,žolelėmis ir paliekame pasimarinuoti.
Po to imame mėsą ir dedame visus keturis gabaliukus vienas prie kito,kraštus biški uždedam.
Išdėliojame šoninę, sudedame pomidorus ir susukame kaip vyniotinį gerai suspausdami.
Imame foliją,ištepame ją su aliejumi ir dedame savo vyniotinį.Gerai užsukame,dedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje 220 l t maždaug 1 val.Priklauso nuo vyniotinio dydžio.

Pateikiame su padažais ir ananasų salsa.

Ananasų salsai:
konservuoti ananasai (galima ir šviežius naudoti)
raudonas svogūnas
salotų lapai
baltieji pipirai,druska pagal skonį
citrinos sulčių,alyvuogių aliejaus
Ananasus,salotų lapus,svogūnai supjaustome labai smulkiai.
Paskaninam druska,pipirais.
Pagal skonį pilame citrinų sulčių, įpilame aliejus ir išmaišome.

Manau kad dar labai čia tiktų čili pipiras aštrumui.



user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Vištienos traškučiai

user posted image

Vištos krūtinėlė (maža) 1 vnt.
Fermentinis sūris 50 gr.
Grietinė 4 valgomieji šaukštai
Kiaušinis 1 vnt.
Avižiniai dribsniai 100 gr.
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji (saldžioji) paprika, malti čili pipirai
Aliejaus kepimui

Vištos krūtinėlę susmulkinkite nedideliais gabaliukais, pabarstykite nurodytais prieskoniais ir palikite pasimarinuoti bent valandai.
Ant pasimarinavusios vištienos nedideliais kubeliais supjaustykite fermentinį sūrį, sudėkite grietinę ir suberkite avižinius dribsnius. Viską išmaišykite ir palikite pusvalandžiui ramybėje.
Praėjus nurodytam laikui, keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu dėkite vištienos masę į keptuvę. Stenkitės kepti nedidelius "blynukus", nes vartant didesnius - jie gali subyrėti. Kepkite ant vidutinės ugnies, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Siūlau valgyti su aštriais padažais.
http://tingiojikiaul...traskuciai.html
Atsakyti
due drops, jau zinai ka darysiu savaitgali arba penktadienio vakarui, labai skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti