Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 06, 16:34)
Kaip suprasti, 2 cm plocio...  sakyciau storio, bet irgi per storai... atrodo laabai skaniai..

aha ne taip parasiau soriuks 4u.gif
iki 2cm storio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2013 02 04, 12:50)
negarantuoju, ar tikrai taip, gal parašys pati recepto savininkė, bet aš  darau taip su krakmolu, tai gal esmė ta pati  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as tik su krakmolu darau smile.gif plius didzkukuliams pilu slakeli vandens, o jei kepu zemaicius tai kiausini ax.gif nieko nedalinu, dedu is akies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 02 01, 22:44)


truputį ne į temą paklausiu- o jūs ne žaliavalgė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 02 07, 13:38)
truputį ne į temą paklausiu- o jūs ne žaliavalgė?  g.gif


o kumpis čia prie kurių žolių priskiriamas? bigsmile.gif

žinoma, neskaitant to, kad viskas virta/kepta smile.gif žaliavalgiai gi max iki 42 laipsnių "šildo" maistą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriz: 07 vasario 2013 - 15:09
QUOTE(rytorasa @ 2013 02 07, 14:38)
truputį ne į temą paklausiu- o jūs ne žaliavalgė?  g.gif


žaliavalgiai nevalgo termiškai apdoroto maisto
bet kad Irmulia valgo sveikai ir gurmaniškais patiekalais maitina artimuosius, tai faktas thumbup.gif
Atsakyti
Varškės lietiniai be miltų

user posted image


Reikės:

4 v. š. pieno
2 v. š. varškės (naudojau trintą varškę)
2 kiaušinių L dydžio
2 v. š. bulvių krakmolo
0.5 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. cukraus
1 v. š. verdančio vandens

Iš šio kiekio iškepa 7 18 cm skersmens lietiniai.

Visus produktus, išskyrus karštą vandenį, gerai išplakite. Tada supilkite vandenį, išmaišykite ir kepkite blynus. Tešla gaunasi pieno skystumo.

Keptuvę patepkite trupučiu aliejaus, su nedideliu samteliu pilkite tešlą, kai apkeps viena pusė, atsargiai apverskite. Blynai gaunasi ploni, bet verčiasi tikrai gerai, neplyšo nei vienas blynas.

user posted image

Patiekite su jogurtu, grietine, mėgstama uogiene ar sirupu.
Atsakyti
Dievulėliau, pamačiau irmulios kokosinį varškės apkepą wub.gif wub.gif thumbup.gif miegot negalėsiu, reikia kuo greičiau išbandyti essen.gif essen.gif
Atsakyti
daiva,blyneliai taip ir prasosi suvalgomi,skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 07 vasario 2013 - 17:57
Kukurūzų miltų blyneliai

user posted image
Reikės:

50 g kukurūzų miltų
50 g kvietinių miltų
40 g kukurūzų krakmolo
100 ml kefyro (natūralaus jogurto, rūgpienio)
1 a. š. cukraus
1 kiaušinio L dydžio
žiupsnelio druskos
šiek tiek mažiau nei 0.5 a. š. sodos

Iš šios normos iškepsite 13 nedidelių blynelių.

Į dubenį berkite miltus ir krakmolą, pilkite kefyrą, kiaušinį , cukrų ir druską, viską gerai išplakite ir palikite pastovėti 30 min. Suberkite į tešlą sodą (gesinti jos nereikia) gerai išmaišykite ir kepkite nedidelius blynelius.

Tešla gaunasi tiršta kaip grietinė.

Aliejaus į keptuvę pilkite labai nedaug ir ant mažos ugnies kepkite, kol iškeps.

user posted image

Valgykite su jogurtu, sirupu, uogiene.


JOLKA999, ačiū 4u.gif blynai labai skanūs buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Makaronai su šonine ir džiugo sūriu.

user posted image


Reikės:

250 gr. makaronų
200 gr. karštai rūkytos šoninės
česnako, petražolių, krapų
prieskonių
aliejaus
Džiugo sūrio

Išvirti makaronus kaip nurodyta ant pakuotės pasūdytame vandenyje. Keptuvėje ant aliejaus pakepinti traiškytą česnaką, sušildyti šoninę, dėti išvirtus makaronus, pagardinti prieskoniais, permaišyti, kol sušils ir dėti į lėkštes, užbarstyti žalumynais ir sūriu.

Skanaus!!!
Atsakyti
Ulė,klausimas del cebureku:kokio skersmens blyneli is tu 84 g iskociojate?
Labai jau dailiai ploni ceburekai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2013 02 08, 23:48)
Ulė,klausimas del cebureku:kokio skersmens blyneli is tu 84 g iskociojate?
Labai jau dailiai ploni ceburekai thumbup.gif

mazdaug 26 cm skersmens 4u.gif

Ažūriniai blyneliai

user posted image


200 ml. pieno
2 kiaušinių
100 gr. miltų
2 šaukštų aliejaus
žiupsnelio druskos
cukraus pagal skonį

Visus produktus suplakite mikseriu. Tešlą supilkite į indelį su skylute. Sausoje keptuvėje formuokite širdelės, gėlytes ar pan.

user posted image

Kai blynelio viršus apdžius, atsargiai apverskite.

user posted image
Atsakyti