Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Ingule111 @ 2013 02 05, 10:39)
Na bandysiu dar kart smile.gif
Po pirmo blyno aš išvaliau keptuvę, bet man vis tiek pritraukė. Tai pabaigiau truputį kitaip kept. Na bet dabar bandysiu glajų pakaitint šiek tiek.

Aš po pirmo blyno labai susinervinau ir norėjau viską mesti....bet kai paragavau...nusprendžiau nepasiduoti blush2.gif Aišku biški terlionės su tais blynais...
Atsakyti
Gaminau vakar svilpikus, tai pasikankinau gerokai su tesla...Man ji skystoka gal gavos, nezinau, lipo prie ranku, daryt virvutes ir pjaustyt jas gabaliukais tai buvo be sansu. As kaskart mirkiau rankas i vandeni ir po viena svilpikiuka lipdziau, tada dar miltuos voliojau unsure.gif

O siaip tikrai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 05, 12:21)
Gaminau vakar svilpikus, tai pasikankinau gerokai su tesla...Man ji skystoka gal gavos, nezinau, lipo prie ranku, daryt virvutes ir pjaustyt jas gabaliukais tai buvo be sansu. As kaskart mirkiau rankas i vandeni ir po viena svilpikiuka lipdziau, tada dar miltuos voliojau  unsure.gif

o kaip bulves smulkinot?

Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 05, 12:21)
Gaminau vakar svilpikus, tai pasikankinau gerokai su tesla...Man ji skystoka gal gavos, nezinau, lipo prie ranku, daryt virvutes ir pjaustyt jas gabaliukais tai buvo be sansu. As kaskart mirkiau rankas i vandeni ir po viena svilpikiuka lipdziau, tada dar miltuos voliojau  unsure.gif

gal dar karstas bulves malet? as visad isvirus atvesinu ir tada smulkinu smile.gif
Atsakyti
keistuole, Zmonyte, taip, karstas unsure.gif Tryniau su tuo įrankiu, kuriuo daro bulvių košę, nežinau, kaip jis vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Orkaitėje keptas karpis

karpis 1 vnt.
druskos
pipirų
česnako
citrinos sulčių
3 didelės morkos
1 didelis poras
majonezo
krapų

Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname česnakais , pabarstome pipirais, druska,apšlakstome citrinų sultimis. Paliekame valandai marinuotis.

Morkas nuvalome ir sutarkuojame.
Porą supjaustome.
Dedame krapus ir viską sumaišome su majonezu.
Imame foliją, dedame pusę morkų/porų masės.
Ant jos dedame karpį o ant viršaus sudedame likusiais daržovės.Foliją susukame.
Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 30-45 minutes.Prieš kepimo pabaigą foliją atidarome.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2013 02 04, 14:49)
[color=darkviolet]Blynai  su cinamonu

o patys blynai nera riebus labai g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 06, 11:22)
o patys blynai nera riebus labai  g.gif  blush2.gif

Nepasakysi kad jie labai riebus...aliejaus nepyliau į keptuvę...o ta sviesto cukraus masė gaunasi tokia paskrudusi...
Atsakyti

i 
Merginos, prašau nenukrypti nuo temos. Čia tema apie receptus su nuotraukomis - lai tokia ir lieka. O kitiems pasikalbėjimams yra Bendraminčių forumas.  
Atsakyti
Taški plonapadė pica

user posted image

Standartinei orkaites kepimo formai reikės:

280 ml. vandens
30 ml. (2 v.š.) aliejaus
450 gr. miltų
1,5 a.š druskos
0,5 a.š cukraus
1 v.š. sausų mielių

Šiltame vandenyje ištirpinti mieles su cukrumi ir leisti pastovėti, kol mielės sureaguos. Sumaišyti su likusiais produktais, užminkyti minkštą tešlą ir pastatyti šiltai valandai, kad pakiltų.
Susipjaustyti produktus kuriuos naudosite picai. Aš šį kartą naudojau mėlyną svogūną, pomidorą, pievagrybius, vištienos file, rūkytos dešros kubelius, maltą jautieną žalią, čiobrelį,sūrį, druska ir pipirus.

user posted image

Tešlą iškočioti 2 cm. pločio, tiesti į skardą ištepti pomidorų padažu bei alyvuogių aliejumi.
Dėti produktus ant viršaus, pagardinti prieskoniais ir užberti tarkuoto sūrio.
Kepti įkaitintoje 220 C. orkaitėje apie 15 min.

Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 06, 10:05)
keistuole, Zmonyte, taip, karstas  unsure.gif  Tryniau su tuo įrankiu, kuriuo daro bulvių košę, nežinau, kaip jis vadinasi biggrin.gif

kažkur skaičiau, kad bulves reikia gerai nugarint, kai jos išverda. tada mažiau lipnios būna. nors man tešla irgi gan minkšta buvo, bet neskysta tikrai.
Atsakyti
Kaip suprasti, 2 cm plocio... sakyciau storio, bet irgi per storai... atrodo laabai skaniai..
Atsakyti