Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(**sea** @ 2013 01 20, 19:18)
Beikona supjausčiau plonom juostelem .

kas tas beikonas ? blush2.gif
googlė kažkokią asmenybę išmeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 20, 20:22)
kas tas beikonas ?  blush2.gif
googlė kažkokią asmenybę išmeta  g.gif

bekonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 20, 18:22)
kas tas beikonas ?  blush2.gif
googlė kažkokią asmenybę išmeta  g.gif

Su rūyta šonine smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2013 01 20, 19:56)
drue drops, tikiu,kad skanu smile.gif

Aciu,Ule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2013 01 20, 20:18)
Bulves su voveraičiu ir beikono padažu :
Beikona supjausčiau plonom juostelem . Apkepinau gerai ikaitintoje keptuveje , sudejau voveraites su svogunais . Pakepinau 15-20 min , prieš gala ipyliau grietinelės . Uzpyliau ant bulviu ir užbarsčiau krapais smile.gif!!

jėtau kaip užsimaniau voveraičių dabar, kaip skaniai atrodo nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Cukinijų tagliatelles su morkų/porų/chia troškiniu

user posted image

user posted image


2 porcijoms reikės:

* 2 jaunų žalių cukinijų
* 3 vid. dydžio morkų
* 1/2 poro
* 1 valg. š. maltų chia sėklų
* 2 valg. natūralios pomidorų tyrės
* saujelės saulėgrąžų
* šlakelis kokoso aliejaus
* malto muskato riešuto
* druskos, pipirų



Gaminimo eiga:

Morkas nuplauti po vandeniu, nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka. Porą susmulkinti ir lengvai apkepti su kokoso aliejumi įkaitintoje keptuvėje. Vėliau sudėti sutarkuotas morkas, keletą minučių troškinti, vis pavartant. Suberti sumaltas chia sėklas, pagardinti maltu muskato riešutu, druska bei maltais pipirais. Išmaišyti. Įdėti porą šaukštų natūralios pomidorų tyrės -išmaišyti, palikti kelioms min. troškintis.
Cukinijas nuplauti vandeniu, nupjauti galus ( odelės nelupti) ir skustuko (judančiais ašmeninis) pagalba išilgai supjaustyti itin plonomis juostelėmis (tagliatelles). paruoštas cukinijų juosteles atidėti į šoną. Puode užvirti vandenį, pasūdyti.

Į verdantį vandenį sudėti paruoštus cukinijų makaronus ir apvirti max 3-4 min.

Ištraukti iš puodo, gerai nuvarvinti vandenį, sudėti į lėkštes, ant viršaus sudėti paruoštą morkų troškinį, paviršių pabarstyti saulėgrąžomis.
Patiekti nedelsiant.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 01 21, 19:37)


niu kaip visada seile nutyso blush2.gif
Atsakyti
kebabai



[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

lavašui.

600g miltų
200ml vandens šilto
10v.š aliejaus
2v.š cukraus
1a.š druskos
2v.š sausų mielių
2 a.š džiovinto baziliko,arba kitų mėgstamų prieskonių

įdarui.

1nedidelis kinietiškas kopūstas
1 agurkas
3 pomidorai
keptos arba rūkytos vištienos pjaustytos juostelėm,svogūnų laiškų,juodujų pipirų.

padažui.

lygiom dalim sumaišyti pomidorų padažą ir majonezą,įspausti česnako 2-4 skilteles ir išmaišyti.

Pirmiausia pasidarome tešlą lavašui.Mieles sumaišome su cukrumi, supilame į šiltą vandenį ir paliekame kol pakils. Tada miltus sumaišome su druska, supilame aliejų, mieles ir viską gerai išmynkome. Tešlą padedame šiltai ,kad pakiltų ir padvigubėtų.Pakilusią tešlą padaliname į 12-14 vienodų rutuliukų.Kiekvieną rutuliuką iškočiojame plonai į apvalų blynelį kurį kepame sausoje keptuvėje iš kiekvienos pusės kol truputį pagelsta.Vienos pusės nekepti ilgiau nei 1minutę.Iškepusius lavašus dėti į maišelį,kad nesudžiūtų.
Pasiruošiame įdarą,.
Daržoves supjaustome smulkiai,pabarstome pipirais,druska[galima įspausti truputį citrinos sulčių]ir išmaišome.
Ant lavašo dėti kelis šaukštus daržovių,uždėti mėsos ir užpilti padažo.Viską susukame ir apkepame sausoje keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 01 24, 19:56)

Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Papildyta:

Sultinio blyneliai

user posted image

Labai skanu šiuos blynelius valgyti su sultiniu.

3 valgytojams:
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas didelis puodelis (250ml.)
Miltai didelis puodelis (250ml.)
Šaldyti (apvirti) grybai 3 saujos
Tarkuotas fermentinis sūris 100 gr.
Cukrus 0,5 arbatinio šaukštelio
Jūros druska, juodieji pipirai
Aliejaus kepimui

Atsišildykite šaldytus grybus. Kiaušinius išplakite šluotele. Plakdami suberkite cukrų, druską ir juoduosius pipirus. Supilkite pieną ir dar paplakite. Tada, palengva, suberkite miltus. Išmaišykite tešlą ir suberkite grybus bei tarkuotą sūrį (siūlau naudoti ryškesnio skonio sūrį pvz. Džiugo).
Palikite tešlą pastovėti kokiai valandai. Tada, keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu pilkite tešlą (aliejaus reikia labai nedaug). Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
http://tingiojikiaul...-blyneliai.html
Atsakyti
kebaba dabar iskart suvalgyviau bigsmile.gif
Atsakyti
Idbandziau irmules brokoliu keksa , labai gardus!! Mes valgem dar karsta su pomidoru padazu
Atsakyti
Kibinai

Reikia įdarui:
600g kiaulienos kumpio;
150g svogūnų;
Druskos;
Pipirų;
1/3 puodelio vandens.

Reikia tešlai:
2 kiaušinių;
150g sviesto;
150g grietinės;
Druskos;
Cukraus;
Pipirų;
3 stiklinių miltų (+-, kol tešla nebelips prie rankų).

Eiga:
Smulkiai supjaustyti kiaulieną, svogūnus, suberti druską, pipirus, supilti vandenį, gerai išmaišyti viską.
Kiaušinius sumaišyti su grietine, sudėti kambario temperatūros sviestą ir gerai išsukti. Mišinys gali gerai neišsisukti, bet nieko tokio, beriant miltus, viskas susitvarkys. Suberti prieskonius ir miltus. Miltus berti po truputį, labai gerai išmaišant tešlą. Miltų dėti tol, kol nebelips tešla prie rankų. Iškočioti plonus lakštus, su didesniu puodeliu išspausti apskritimus, dėti įdarą, užlankstyti kraštus.
Kepti apie 40 min. 190 laipsnių orkaitėje, kol kibinai taps auksinės spalvos, prieš pabaigą aptepti kiaušinio plakiniu. Skanaus!

http://ritute.lt/ima...as/maist106.JPG
http://ritute.lt/ima...as/maist110.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 sausio 2013 - 15:58