Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Ulė @ 2013 01 09, 17:01)
Greitai paruošiami cepelinai


Šimtą metų neviriau cepelynų dėl ilgos terlionės. Bet šie "pramušė ledus" thumbup.gif
(Kadangi neturiu sulčiaspaudės, nesuprantu, kam jos reik, kodėl reikia sugadint vaisių jį sumalant, prarandant vitaminus ir ląstelieną. Nebent - cepelynams. Tai mano požiūris, prašau nereplikuoti ir nekomentuoti mirksiukas.gif ).
Išėjo tikrai 13 bigsmile.gif Nors maniau, kad bus mažiau, nes dariau "vyriškus". Niekas nė nemanė iširti. Visos nusidejavusios, kad nepavyko, pagalvokit, ką ne taip padarėt.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 01 18, 17:07)


Pritrenkiančiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2013 01 18, 19:35)
uoj kaip gundanciai attrodo  wub.gif ax.gif  thumbup.gif



QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 18, 20:30)
Pritrenkiančiai atrodo


didesniam spalvų kontrastui išgauti į tešlą įberkite žiupsnelį ciberžolės thumbup.gif - tada bus ryškus geltonas fonas su ryškiai žaliu brokolio medeliu ( aš šiandien per tą skubėjimą pamiršau doh.gif , nors šiai ji nėra būtina) biggrin.gif
Atsakyti
Višta pagal Beatą.
user posted image

user posted image

Labai skanu wub.gif i vidu dejau apelsino puse ir svoguna thumbup.gif
receptas
Atsakyti
Sultingi šonkauliukai

user posted image
1 kg. šonkaulių
4 skiltelės česnako
kmynų, druskos, pipirų, kalendros, rozmarino, čiobrelių
3 šaukštai medaus
3 šaukštai grūdėtų garstyčių
100 ml. ryžių acto

Supjaustytus šonkauliukus apverdame 20 min.
Keptuvėje pakepiname smulkintą svogūną, česnaką, sudedame kitus likusius produktus ir sušildome.
Apvirtus šonkauliukus įtriname padažu. Kepame orkaitėje 180 C. 40 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 19 sausio 2013 - 20:08
Ule, labai skaniai atrodo. Būtinai pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 18, 18:59)
Šimtą metų neviriau cepelynų dėl ilgos terlionės. Bet šie "pramušė ledus"  thumbup.gif
(Kadangi neturiu sulčiaspaudės, nesuprantu, kam jos reik, kodėl reikia sugadint vaisių jį sumalant, prarandant vitaminus ir ląstelieną. Nebent - cepelynams.  Tai mano požiūris, prašau nereplikuoti ir nekomentuoti  mirksiukas.gif ).
Išėjo tikrai 13  bigsmile.gif Nors maniau, kad bus mažiau, nes dariau "vyriškus".  Niekas nė nemanė iširti. Visos nusidejavusios, kad nepavyko, pagalvokit, ką ne taip padarėt.

Sveikos, tikiuosi neapmetisite manes cepelinais, kad apie juos vel prabilau. Bet negalejau nepasyti, nes cepelinus verdu gana daznai, tradiciniu budu, bet labai jau sugunde jusu debatai gausis ar nesigaus..., tad ir as pabandziau. Mano cepelinai gavosi puikiai, nesukrito , nesuvire, labai skanus, o ir seima isgyre. Pastebejimai- siek tiek pasigamina greiciau, sueina maziau bulviu, nes nereikia sunkti, tuomet ir skusti maziau reikia, gavosi sviesesni, pastoveje net rytojaus diena buvo baltuciai kaip ka tik isvirti. Galiu pasakyti, kad virsiu ir ne karta, didelis aciu uz receptuka.
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 01 20, 13:02)
Sveikos, tikiuosi neapmetisite manes cepelinais...

O aš nesupykčiau hihihi.gif
Mes jau trečia diena tik jais ir maitinamės rolleyes.gif
Vieną puodą vos sudorojom, tuoj išviriau kitą doh.gif
Antras jau taip greit nesibaiginėja, bet nors šeimyna atsivalgys hihihi.gif
Atsakyti
Atėjau žemai nusilenkti Ulei už greitai paruošiamus cepelinus 4u.gif . Fantastika 4u.gif .
Gavosi 12. Dabar priraitę ilsimės biggrin.gif .
Atsakyti
Žieminis vieno puodo troškinys (su vištiena)

user posted image

Patiekalo receptą nusižiūrėjau vienoje iš TV1 kulinarinių laidų.

5 žmonėms:
Vištų krūtinėlės (didelės) 2 vnt.
Karšto rukymo šoninė 200 gr.
Bulvės (į didesnę pusę) 2 vnt.
Kopūstas 600 - 700 gr.
Pomidorai (dideli) 2 vnt.
Sviestas 25 gr.
Sultinys 0,5 litro
Grūdėtosios garstyčios 1 valgomasis šaukštas (su kaupu)
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji (saldžioji) paprika

Vištų krūtinėles susipjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite nurodytais prieskoniais ir pamarinuokite bent valandą.
Šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite į puodą kuriame troškinsite. Po puodu įjunkite mažiausią ugnį ir kai tik šoninė pradės leisti riebalus - suberkite pasimarinavusią vištieną. Apkepkite vištieną šoninės riebaluose, nuolat maišydami. Kai tik vištos gabaliukai apkeps, supilkite į puodą verdantį sultinį. Ten pat suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir nedideliais gabaliukais pjaustytą sviestą.
Uždenkite puodą ir troškinkite viską 10 min. Tada įdėkite gerą šaukštą grūdėtųjų garstyčių ir suberkite stambiai pjaustytą kopūstą. Vėl uždenkite puodą ir toliau troškinkite dar 30 min. Nepamirškite kartais prieiti ir pamaišyti. Praėjus nurodytam laikui, į puodą įpjaustykite pomidorus, įberkite juodųjų pipirų, išmaišykite ir troškinkite dar 10 min.
Nuo troškinimo pradžios praėjus 50 min. - išjunkite puodą ir palikite jį ant viryklės dar 10 - 15 min. "susistovėti".
http://tingiojikiaul...oskinys-su.html
Atsakyti
Na ir valio, jei jau gaunasi, dziaugiates ir viskas pavyksta, tuomet nereiks niekam kaltinti prasto recepto smile.gif

drue drops, tikiu,kad skanu smile.gif
Atsakyti
Bulves su voveraičiu ir beikono padažu :
Beikona supjausčiau plonom juostelem . Apkepinau gerai ikaitintoje keptuveje , sudejau voveraites su svogunais . Pakepinau 15-20 min , prieš gala ipyliau grietinelės . Uzpyliau ant bulviu ir užbarsčiau krapais smile.gif!!

user posted image




 i 
Jūsų nuotrauka sumažinta iki reikiamo dydžio. Kitą kartą dėkite nuotraukas ne didesnes nei 500-640 pixelių


moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 sausio 2013 - 12:43