Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 11, 19:50)
as tai ir duociau, bet negalvociau, jei man, kaip ir tai mazai mergaitei pasakytu, jog "nieko nebijok, kol as salia" wub.gif  cool.gif

Nu, kol šalia, o paskui, kai dings tongue.gif

Gundot su ta Zaiceva g.gif g.gif Pirmą dali su malonumu žiūrėjau...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 11, 18:18)
Aš būdama 17-oj serijoj irgi už Davydovą lotuliukas.gif  Maksas neatleistinai pasišiukšlino su Zaičichos pastojimu biggrin.gif

Tai ji pastos ,as kazkur 14 serijoj ,tiksliai nezinau vakar nusmigau blush2.gif
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 11, 19:17)
Gundot su ta Zaiceva g.gif  g.gif Pirmą dali su malonumu žiūrėjau...

Antroi daug daugiau intrigos ,isprotejes Maksas ,grazuolis Davidas wub.gif Ir labai sukudus Zaicevai tik jai ant veido tai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Nu pasiulykit koki gera filma, kad butu galima onlaine ziureti. Tinka viskas, tik kad nebutau labai jau seiletas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 11, 20:52)
Nu pasiulykit koki gera filma, kad butu galima onlaine ziureti. Tinka viskas, tik kad nebutau labai jau seiletas  smile.gif

Zaiceva. Nežinau, ar yr onlaine, bet neseilėtas tai tikrai biggrin.gif Maksas tikrai ne seilėtas A ne, mačiusios? ax.gif

iowa, jei 14-oj, tai tikrai nepastojus dar schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 11, 22:58)
Zaiceva. Nežinau, ar yr onlaine, bet neseilėtas tai tikrai biggrin.gif  Maksas tikrai ne seilėtas A ne, mačiusios? ax.gif

iowa, jei 14-oj, tai tikrai nepastojus dar schmoll.gif  lotuliukas.gif

Dekui, jau susiradau, man apie daktarus patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 11, 21:17)

g.gif g.gif tada mesciaus prie kito biggrin.gif
juokauju 4u.gif

paziurejau toki rimtai sudetinga trileri_OBOROTEN V POGONAH_kurios su vyrais ziurit, tai kartu ziurekit ax.gif bus ir gaudyniu, ir meiles, ir...

gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 11, 20:58)
Zaiceva. Nežinau, ar yr onlaine, bet neseilėtas tai tikrai biggrin.gif  Maksas tikrai ne seilėtas A ne, mačiusios? ax.gif

iowa, jei 14-oj, tai tikrai nepastojus dar schmoll.gif  lotuliukas.gif

Nu taip 14 serijoj ji ne nescia biggrin.gif
Bet Makso tai nemegstu jis su ja kaip su sunim ,taip negalima ,o vat Davidovas wub.gif Ech pasaka ne vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 12, 02:06)
Nu taip 14 serijoj ji ne nescia  biggrin.gif
Bet Makso tai nemegstu jis su ja kaip su sunim ,taip negalima ,o vat Davidovas  wub.gif  Ech pasaka ne vyras  biggrin.gif

Man labiausiai patiko jos pirmas vyras-Roma wub.gif Toks vyriskas, toks beprotiskai mylintis Zaiceva wub.gif Beje, jis vel atsiras thumbup.gif
Ziuriu 20 serija, Zaiceva dar nenescia lotuliukas.gif
O Davidovas toks siuksle, pasirodo, besantis, uchhh, man jis tikrai is pradziu patiko, bet paskui isryskejo nieksas kaip reta devil.gif O Makso poelgiai tikrai vyriski, myli jis Zaiceva be proto, be galo, kad ir "biestalac" vadina ja biggrin.gif
As pirmoj vietoj atsiduociau Romai, antroj-Maksui, o Davidovas ne mano skonio-nepernesu tokiu nesiskutusiu ir sulipusiais plaukais vyru, man tokie atrodo nesvarus, taip ir norisi juos vonioj uzmerkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 12, 06:02)
Man labiausiai patiko jos pirmas vyras-Roma wub.gif Toks vyriskas, toks beprotiskai mylintis Zaiceva wub.gif Beje, jis vel atsiras thumbup.gif
Ziuriu 20 serija, Zaiceva dar nenescia lotuliukas.gif
O Davidovas toks siuksle, pasirodo, besantis, uchhh, man jis tikrai is pradziu patiko, bet paskui isryskejo nieksas kaip reta devil.gif  O Makso poelgiai tikrai vyriski, myli jis Zaiceva be proto, be galo, kad ir "biestalac" vadina ja biggrin.gif
As pirmoj vietoj atsiduociau Romai, antroj-Maksui, o Davidovas ne mano skonio-nepernesu tokiu nesiskutusiu ir sulipusiais plaukais vyru, man tokie atrodo nesvarus, taip ir norisi juos vonioj uzmerkti lotuliukas.gif

Tai antro sezono 20 seriju jau yra ?????
As vakar 16 serijoj smigau vel ne daziurejau doh.gif
nu siandie reik jau pratesimo ieskot jei kas turit jau antro sezono seriju daugiau nei 16 prasau imeskit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 12, 12:46)
Tai antro sezono 20 seriju jau yra ?????
As vakar 16 serijoj smigau vel ne daziurejau  doh.gif
nu siandie reik jau pratesimo ieskot jei kas turit jau antro sezono seriju daugiau nei 16 prasau imeskit  blush2.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1033498
Atsakyti
o man "oboroten v pogonax" nepatiko schmoll.gif vyrui irgi,kazkokia nesamone.
Nemoka rusai daryti fantastiniu filmu schmoll.gif
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 12, 10:51)

Aciu assa.gif assa.gif
Atsakyti