Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 11, 12:26)

Vasara ziurejau "Visos upes teka". Ir ka-is dabartiniu poziciju vertinant, tai labai istestas ir nuobodus filmas... doh.gif

Matot kaip..O aš jį gal prieš pusantrų kokių metų peržiūrėjau ir vėl kažkada žiūrėsiu.Tik anksčiau,aš kiek žiūrėjau,buvi rodomos 8 serijos,o dabar kinozale lyg 12 radau..Va tos naujosios (kurių aš buvau nemačius),tai man jau nepatiko,o ir pabaiga jau visai sunervino..Tai dabar vėl žiūrėčiau tik tas serijas,kur per tv rodydavo..
Tiesa,dar prisiminiau Emiliį iš Lionebergės thumbup.gif Ot filmas thumbup.gif Aš ir knygą skaičiau prieš porą metų ir kvatojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 11, 08:38)
Nu šakės, ir aš pasidariau naktinėtoja, sėdžiu dabar darbe miegodama. Nu užkabino katovskis taip, kad žadėjau tik po vieną seriją į vakarą žiūrėti (nes tik tokia galimybe turiu), bet kur čia iškęsi iki kito vakaro. Geras filmas, tikrai geras  thumbup.gif

Žinokit įkalbėjot smile.gif Einu parsisiųsiu..Nu ne man,tai vyrui patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 11, 14:45)
Žinokit įkalbėjot  smile.gif  Einu parsisiųsiu..Nu ne man,tai vyrui patiks smile.gif

Labai tikiuos, kad nepasigailėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 11, 14:01)
Labai tikiuos, kad nepasigailėsit  4u.gif

Tikiuosi ir aš,o jei nepatiks-menka bėda tongue.gif Tik dar jam teks palaukt,kol aš jį žiūrėsiu,nes pirma reik suvirškint du pradėtus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 09, 22:46)
mano irgi _TRV, jei ka bigsmile.gif Tik siuo metu Airijoj.

Tai junkis i TRVZ tema mirksiukas.gif
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 22:33)
Dėl babyčių ir meksikos  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Ne Drozdov o Drozd user posted image

tam tai duociau ir vardo neklausciau lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 23:06)
*Ar tik ne iowa zodziai? Man trodo kad jos biggrin.gif

zodziai mano ,uzpatentuoti lotuliukas.gif

As tai dar zu Zaiceva draugauju ,bet labai esu supykus ant jos ,kad Su maksu apsizenijo ,net verkiau kad ne davidova pasirinko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 11 sausio 2013 - 15:26
QUOTE(iowa @ 2013 01 11, 16:25)
As tai dar zu Zaiceva draugauju ,bet labai esu supykus ant jos ,kad Su maksu apsizenijo ,net verkiau kad ne davidova pasirinko  doh.gif

Deja, deja, Davidovas ne toks sventas, kaip mums bandoma parodyti mirksiukas.gif Geriau atviras priesas, nei netikras draugas. drinks_cheers.gif Su Maksu jie geriausiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 11, 15:25)

tam tai duociau ir vardo neklausciau  lotuliukas.gif
zodziai mano ,uzpatentuoti  lotuliukas.gif

tongue.gif Nu, aš vardo irgi neklausčiau, ale prieš duodama dar pagalvočiau tongue.gif

Nu va, supainiojau blink.gif Ale svarbu žodžius tiksliai prisiminiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 11, 14:49)
Deja, deja, Davidovas ne toks sventas, kaip mums bandoma parodyti mirksiukas.gif Geriau atviras priesas, nei netikras draugas. drinks_cheers.gif Su Maksu jie geriausiai tinka.

Tai gal ten toliau kas issirutuliuos ,bet siuo metu as uz Davidova cool.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 11, 16:58)
Tai gal ten toliau kas issirutuliuos ,bet siuo metu as uz Davidova  cool.gif

Aš būdama 17-oj serijoj irgi už Davydovą lotuliukas.gif Maksas neatleistinai pasišiukšlino su Zaičichos pastojimu biggrin.gif

Labas ir gero savaitgalio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 11, 08:38)

Nu užkabino katovskis taip, kad žadėjau tik po vieną seriją į vakarą žiūrėti (nes tik tokia galimybe turiu), bet kur čia iškęsi iki kito vakaro. Geras filmas, tikrai geras  thumbup.gif

Kas tas yr? Ieškau pagal žodį Катовский, nieko nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 11, 19:18)

Kas tas yr? Ieškau pagal žodį Катовский, nieko nerandu ax.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=596174
Atsakyti
Tai junkis i TRVZ tema  mirksiukas.gif

gal tiek to. TeN manes JOS nemegsta. Nes nepatiko parasyta tiesa apie TRV.
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 11, 17:57)
tongue.gif Nu, aš vardo irgi neklausčiau, ale prieš duodama dar pagalvočiau tongue.gif

as tai ir duociau, bet negalvociau, jei man, kaip ir tai mazai mergaitei pasakytu, jog "nieko nebijok, kol as salia" wub.gif cool.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 11, 20:27)

aciu, jau siunciuos 4u.gif
Papildyta:
tam tai duociau ir vardo neklausciau  lotuliukas.gif

as irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 11, 19:27)

Ačiū. Dedu skladukan biggrin.gif
Atsakyti