QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 23:05)
Pasiguosiu; mano mergina vėl serga. Per mėnesi 3 kartą. Ir vėl angina. 3 antibuiotikai - nuosprendis jai kaip peilis- jei nepadės, guldo į ligoninę. Tai dabar ir skalauja, ir vaistus geria, ir vilnones kojines pagaliau teikėsi užsidėti...
Mano irgi
Šiandien neleidau mokyklon-gal sakau išsisirgs per savaitgalį.Ji gi dešimtokė,egzai jau ne už kalnų,labai nenori įsisirgt..Jau ,man šitas lygų maratonas šiemet ne vieną žilą plauką paliks:visi trys pasikeisdami
QUOTE(arden @ 2013 01 10, 23:53)
savoj jaunystėj ankstyvoj nr 1 buvo marijana, turtuoliai irgi verkia, berods vadinos. turėjau šilelį, mažiausią tą. būtumėt matę mano kambarį barake sausakimšas, su visais auklėtojais priešaky
Aš buvau baigus 11klasių ir mėnesiui įsidarbinus vaistinėj fasuotoja. Tai poilsio kambaryj,kai eidavo Turtuoliai,susirinkdavo visa vaistinė,išskyrus tas,kurios už prekystalio dirbdavo
Umiriet-nevstat
Kaži šiais laikais taip galėtų kas sau leist
Tiesa,ir prisiminiau,vienu tarpu šitą serialą buvo pradėję rodyt tik savaitgaliais.Taigi,mes sodinom bulves ir iki serialo nespėjom pabaigt.Tai kaip jum atrodo,ar visa talka nepadarė pertraukos Chose Ignasijaus ir Marijanos valandai,ar dviem
QUOTE(georgiana @ 2013 01 11, 09:18)
Julsita dekui taia s ciatokia komediju prasinetoja
dekui kad pasiulei
Molodozonij ir
Kuxne
Į sveikatą
Aš ir labai mėgstu komedijas.Nuo vaikystės. Ir prieš miegą tai man pats pačiausias žanras.Va ir dabar jau įpusėjau tokį čiudną Mužčina vo mnie. Iš pradžių patiko,paskui nervint pradėjo,jau norėjau tik paskutinę seriją pažiūrėt,kad žinočiau kaip baigėsi,bet paskui kad užkabino-žiūriu vakarais ir viena sau kvatoju
Tam filme man visa "razinka" du aktoriai Oskar Kučera
ir Galina Petrova
Tai iš jų aš ir kvatoju,be jų jau tikrai būčiau seniai trenkus,nes būtų pati paprasčiausia muilaoperė