Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 11, 00:11)
...ir dar Visos upės teka,

upes irgi patiko...ir dar man Robin of Sherwood...
Jetau jaetau kokie prisiminimai... O jau В поисках капитана Гранта tai isvis 'pasaka' buvo...(ziauriai patiko) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 sausio 2013 - 00:22
QUOTE(Visgi @ 2013 01 11, 00:18)
upes irgi patiko...ir dar man Robin of Sherwood...
Jetau jaetau kokie prisiminimai...  O jau В поисках капитана Гранта tai isvis 'pasaka' buvo...(ziauriai patiko) biggrin.gif

Oi, kaip aš pamiršau Robiną doh.gif
Kapitonas Grantas tai thumbup.gif O dar buvo ir Kapitonas Tenkešas tongue.gif O dar 4 tankistai ir šuo (atrodo taip vadinosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 11 sausio 2013 - 00:56
QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 20:49)
Bozhe bozhe, jau sitas man tai mirtis alyvose doh.gif

ne, nu prajuokinai, kad juokiuos garsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 11, 00:20)
Tebunie as jau prie babyciu, nei prie meksikos (nieko nenonriu izeisti) biggrin.gif
nes google man daugiau nieko 'neismeta' g.gif

ne Drozdov, o Maksim DROZD (ikeliu foto is fragmento, ilgojo serialo "Prakliatyj Raj", kur asmens sargybiniu jis vaidino)
user posted image

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 11, 00:33)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

dukrelei sveikatos 4u.gif 4u.gif

laba ryta, nesimiega, tai einu koki filma paziuret ir jums rekomenduot tongue.gif
Atsakyti
2 seriju, labai lengvas, gal kiek banalokas, bet ziurimas serialas_LIUBOVNIK, 2012 metu.
miela, kai zinai, jog ir sulaukus 40-ties esi vis dar mylima...

gero ziurejimo 4u.gif

dar i ta pacia "opera"_Ja zelaju tebe sebia_lengvas, gyvenimiskas. Kazkuri rekomendacija buvote idejusi. Greitai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 11 sausio 2013 - 04:56
Nu šakės, ir aš pasidariau naktinėtoja, sėdžiu dabar darbe miegodama. Nu užkabino katovskis taip, kad žadėjau tik po vieną seriją į vakarą žiūrėti (nes tik tokia galimybe turiu), bet kur čia iškęsi iki kito vakaro. Geras filmas, tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
Julsita dekui taia s ciatokia komediju prasinetoja 4u.gif dekui kad pasiulei Molodozonij ir Kuxne 4u.gif
Atsakyti
VISGI_aciu uz thumbup.gif gera rekomendacija_ODNAZDY V PROVINCIJIE 4u.gif 4u.gif
vietomis ziaurokas, bet paziureti verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 23:05)

Pasiguosiu; mano mergina vėl serga. Per mėnesi 3 kartą. Ir vėl angina. 3 antibuiotikai - nuosprendis jai kaip peilis- jei nepadės, guldo į ligoninę. Tai dabar ir skalauja, ir vaistus geria, ir vilnones kojines pagaliau teikėsi užsidėti...

Mano irgi verysad.gif Šiandien neleidau mokyklon-gal sakau išsisirgs per savaitgalį.Ji gi dešimtokė,egzai jau ne už kalnų,labai nenori įsisirgt..Jau ,man šitas lygų maratonas šiemet ne vieną žilą plauką paliks:visi trys pasikeisdami doh.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 10, 23:53)
savoj jaunystėj ankstyvoj nr 1 buvo marijana, turtuoliai irgi verkia, berods vadinos. turėjau šilelį, mažiausią tą. būtumėt matę mano kambarį barake    sausakimšas, su visais auklėtojais priešaky 

lotuliukas.gif Aš buvau baigus 11klasių ir mėnesiui įsidarbinus vaistinėj fasuotoja. Tai poilsio kambaryj,kai eidavo Turtuoliai,susirinkdavo visa vaistinė,išskyrus tas,kurios už prekystalio dirbdavo lotuliukas.gif Umiriet-nevstat lotuliukas.gif Kaži šiais laikais taip galėtų kas sau leist g.gif
Tiesa,ir prisiminiau,vienu tarpu šitą serialą buvo pradėję rodyt tik savaitgaliais.Taigi,mes sodinom bulves ir iki serialo nespėjom pabaigt.Tai kaip jum atrodo,ar visa talka nepadarė pertraukos Chose Ignasijaus ir Marijanos valandai,ar dviem lotuliukas.gif
QUOTE(georgiana @ 2013 01 11, 09:18)
Julsita dekui taia s ciatokia komediju prasinetoja 4u.gif dekui kad pasiulei Molodozonij ir Kuxne 4u.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif Aš ir labai mėgstu komedijas.Nuo vaikystės. Ir prieš miegą tai man pats pačiausias žanras.Va ir dabar jau įpusėjau tokį čiudną Mužčina vo mnie. Iš pradžių patiko,paskui nervint pradėjo,jau norėjau tik paskutinę seriją pažiūrėt,kad žinočiau kaip baigėsi,bet paskui kad užkabino-žiūriu vakarais ir viena sau kvatoju lotuliukas.gif Tam filme man visa "razinka" du aktoriai Oskar Kučera user posted image ir Galina Petrova user posted image Tai iš jų aš ir kvatoju,be jų jau tikrai būčiau seniai trenkus,nes būtų pati paprasčiausia muilaoperė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 11, 10:22)
ir Galina Petrova user posted image

Šita man patinka, labai jau "prikolna". Teorija zapoja ji super thumbup.gif Mamuliaaaaa lotuliukas.gif
Ir Domrabotnicoj gerai vaidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 11, 11:10)
Šita man patinka, labai jau "prikolna". Teorija zapoja ji super  thumbup.gif Mamuliaaaaa  lotuliukas.gif
Ir Domrabotnicoj gerai vaidina smile.gif

Man ji visur gerai vaidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 11, 11:22)

lotuliukas.gif  Aš buvau baigus 11klasių ir mėnesiui įsidarbinus vaistinėj fasuotoja. Tai poilsio kambaryj,kai eidavo Turtuoliai,susirinkdavo visa vaistinė,išskyrus tas,kurios už prekystalio dirbdavo  lotuliukas.gif  Umiriet-nevstat  lotuliukas.gif  Kaži šiais laikais taip galėtų kas sau leist  g.gif
Tiesa,ir prisiminiau,vienu tarpu šitą serialą buvo pradėję rodyt tik savaitgaliais.Taigi,mes sodinom bulves ir iki serialo nespėjom pabaigt.Tai kaip jum atrodo,ar visa talka nepadarė pertraukos Chose Ignasijaus ir Marijanos valandai,ar dviem  lotuliukas.gif

As pamenu, kai ta aktore-Veronika Kastro-i Maskva atvaziavo, tai zmones ja geriau nei popieziu prieme lotuliukas.gif Nese net vaikus laiminti doh.gif Dabar galvoju-ot ta aktore turejo mirti juokais, atvaziavusi i TSRS, nu liaudies bukumas koks, kaip kokios Papua Gvinejos, garbes zodis biggrin.gif

Vasara ziurejau "Visos upes teka". Ir ka-is dabartiniu poziciju vertinant, tai labai istestas ir nuobodus filmas... doh.gif
Teisa, cia kuria diena su MB parsisiuntem senus filmus apie Ilja Muromieti, nu net vaikams rodem, kokiais filmais mes gyvenom kazkada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 11, 12:26)

Vasara ziurejau "Visos upes teka". Ir ka-is dabartiniu poziciju vertinant, tai labai istestas ir nuobodus filmas... doh.gif

NA taip, dabar daug kas kitaip atrodo....Kažkada ne per seniausiai per tėvė Vikingus rodė. Nu, maniau žiūrėsiu. Gi ašarų pakalnės būdavo kai žiūrėdavau kokių 13-14 metų....Ir ką jūs manot? Ogi neištvėriau, po kokių 10 minučių atsiprašiau savęs pačios ir išjungiau.... tongue.gif
Paskui dar buvo toks, portugalų berods filmas, tiksliai jau pavadinimo nepamenu, atrodo kažkas panašaus " Tinklai ir kiti žvejybos įrankiai" ar kažkaip....
Atsakyti