Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

QUOTE(sapniukass @ 2013 01 10, 10:42)
Sim@, tu cia ,,Brigados" gerbeja, tai sakyk ,,BRIGADA 2.NASLIEDNIK" tik viena serija?

kol kas 1.
nes baigias su intriga...

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 10, 10:50)
O man jis toks tarsi apsinarkosines blush2.gif Akys tokios plaukiancios...

nu nu g.gif nemacius tu narkomanu turbut....

laba vakara 4u.gif
user posted image
sitas tai labiau panasus "apsimiegojusi" smile.gif
Atsakyti
А вечером так хочется!

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 10, 19:45)

Bozhe bozhe, jau sitas man tai mirtis alyvose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 19:49)

thumbup.gif
Atsakyti
nu gerulis mano ziurimas filmas, rekomenduoju 4u.gif taip miegas sueme, isjungiau kompa, kad ryt pabaigt, bet ne, vel toliau ziuresiu. Pas mane visada pirmoj vietoj rusiski, kurie prasidejo nuo ,,Mentu", ,,Suduzusiu zibintu gatve" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 20:32)
As, kaip bebutu, visgi pirmenybe teikiu rusiskiems filmas. O ko tikrai nemegstu, tai tokiu snobisku filmu schmoll.gif Kur pilkuma, depresyvumas kazkoks, kai ziuri ir gruzina tave toks filmas, fuj

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif beje dabar kaip ir mada buti snobisku filmu ziuretoju biggrin.gif bet mes turbut neisipaisom i ta mada biggrin.gif ax.gif
Man tas aktorius Drozdov visai nieko kaip aktorius, bet ne kaip vyras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 10, 19:23)
Aš beveik vien rusiškus..Nu labai retai kitokius..Va paskutinis ne rusiškas buvo Mamma mia,o prieš tai neatsimenu kada kokį žiūrėjus .Dukra juokiasi,kad prieš metus Mamma mia   lotuliukas.gif  Ai,kai nepamirštu,trečiadieniai pažiūriu lietuvišką Motina ir sūnus  ax.gif  Va tokia iš manęs žiūrėtoja  ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 19:32)
As, kaip bebutu, visgi pirmenybe teikiu rusiskiems filmas. O ko tikrai nemegstu, tai tokiu snobisku filmu schmoll.gif Kur pilkuma, depresyvumas kazkoks, kai ziuri ir gruzina tave toks filmas, fuj

Na, kai užsėdau ant rusiškų, tai ko gero dabar vien tik juos žiūriu. O anksčiau nebrokydavau ir kitokių, bet rusiški visgi be konkurencijos būdavo.

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 10, 19:45)
kol kas 1.
nes baigias su intriga...
nu nu g.gif nemacius tu narkomanu turbut....
laba vakara 4u.gif
user posted image

Oi oi blink.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 19:49)
А вечером так хочется!
Bozhe bozhe, jau sitas man tai mirtis alyvose doh.gif

thumbup.gif

QUOTE(svelni @ 2013 01 10, 22:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  beje dabar kaip ir mada buti snobisku filmu ziuretoju  biggrin.gif  bet mes turbut neisipaisom i ta  mada  biggrin.gif  ax.gif
Man tas aktorius Drozdov visai nieko kaip aktorius, bet ne kaip vyras  tongue.gif

Mada ne mada, bet neeee schmoll.gif
Drozdovas toks, na, vyriškas, bet kad duoti ir dainuoti (ar tik ne arden topinis išsireiškimas čia) tai nee schmoll.gif

Aš. žinokit, dabar skaitau. Bet rusiškai. jau rašiau kad atradau seniau ВГВ scenarijus, 4 dalių. Pasirodo ten ne scenarijai, bet knygos. T Ustinovos. Perskaičiau. Žinau kad filmas ir knyga visada labai skiriasi, taigi su malonumu skaičiau, atrodo kad visai kita skūrinys. Kiek visko daug, ko filme nėra, ar tiesiog neperteikta...Personžų mintys, jausmai. Dabar kremtu tos pačios autorės Одна тень для двоих ir mėgaujuos thumbup.gif . Filmas man labai patiko, knyga irgi super. Ir visai nesunku rusiškai skaityti tongue.gif

Pasiguosiu; mano mergina vėl serga. Per mėnesi 3 kartą. Ir vėl angina. 3 antibuiotikai - nuosprendis jai kaip peilis- jei nepadės, guldo į ligoninę. Tai dabar ir skalauja, ir vaistus geria, ir vilnones kojines pagaliau teikėsi užsidėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 10 sausio 2013 - 23:12
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 23:05)
Na, kai užsėdau ant rusiškų, tai ko gero dabar vien tik juos žiūriu. O anksčiau nebrokydavau ir kitokių, bet rusiški visgi be konkurencijos būdavo.

perfrazuojant, tai mes turbūt antra karta babyčių nuo žagrės biggrin.gif pirma karta vis dar meksikos serialais užsiėmę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 10, 23:08)
perfrazuojant, tai mes turbūt antra karta babyčių nuo žagrės  biggrin.gif  pirma karta vis dar meksikos serialais užsiėmę  biggrin.gif

Tebunie as jau prie babyciu, nei prie meksikos (nieko nenonriu izeisti) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2013 01 10, 22:31)
Man tas aktorius Drozdov visai nieko kaip aktorius, bet ne kaip vyras  tongue.gif

Sis? nes google man daugiau nieko 'neismeta' g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 10 sausio 2013 - 23:22
QUOTE(arden @ 2013 01 10, 23:08)
perfrazuojant, tai mes turbūt antra karta babyčių nuo žagrės  biggrin.gif  pirma karta vis dar meksikos serialais užsiėmę  biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 23:20)
Tebunie as jau prie babyciu, nei prie meksikos (nieko nenonriu izeisti) biggrin.gif
Papildyta:

Sis? nes google man daugiau nieko 'neismeta' g.gif

Dėl babyčių ir meksikos drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Ne Drozdov o Drozd user posted image
Atsakyti
savoj jaunystėj ankstyvoj nr 1 buvo marijana, turtuoliai irgi verkia, berods vadinos. turėjau šilelį, mažiausią tą. būtumėt matę mano kambarį barake lotuliukas.gif sausakimšas, su visais auklėtojais priešaky biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 23:05)
*duoti ir dainuoti (ar tik ne arden topinis išsireiškimas čia)
**Pasiguosiu; mano mergina vėl serga.

*Ar tik ne iowa zodziai? Man trodo kad jos biggrin.gif
**Jeatu kaip nesmagu, isivaizduoju kaip jautiesi, stiprybes 4u.gif
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 23:33)
Ne Drozdov o Drozd

Kurmi kurmi, va tai tau pora raidziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2013 01 10, 23:53)
savoj jaunystėj ankstyvoj nr 1 buvo marijana, turtuoliai irgi verkia, berods vadinos.

Grazinot i vaikyste. Na tikrai, kad toki pamenu. Bet dar as, ankstyoj jaunystei pamenu: Verge Izaura, Santa Barbara ir ''Спрут'' (astunkojis lyg pavadintas buvo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 10, 23:53)
savoj jaunystėj ankstyvoj nr 1 buvo marijana, turtuoliai irgi verkia, berods vadinos. turėjau šilelį, mažiausią tą. būtumėt matę mano kambarį barake  lotuliukas.gif  sausakimšas, su visais auklėtojais priešaky  biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 11, 00:06)
*Ar tik ne iowa zodziai? Man trodo kad jos biggrin.gif
**Jeatu kaip nesmagu, isivaizduoju kaip jautiesi, stiprybes 4u.gif

Kurmi kurmi, va tai tau pora raidziu doh.gif
Papildyta:

Grazinot i vaikyste. Na tikrai, kad toki pamenu. Bet dar as, ankstyoj jaunystei pamenu: Verge Izaura, Santa Barbara ir ''Спрут'' (astunkojis lyg pavadintas buvo) biggrin.gif

...ir dar Visos upės teka, ir dar (jau ne serialai) Vikingai (bože bože kaip tada visos mylėjom Dugla vyresnįjį). O krokodilas Dandis....Bet vistiek XX a. piratus su Jeriomenka mačiau gal 100 kartų, taip pat Mano mylimas klounas su O. Menšikovu irgi ne ką mažiau tongue.gif O ką bekalbėti apie Burtininkus, Žaviausia ir mieliausia, Tarnybinis romanas, Otpusk za svoj sčiot.....Ehc, laikai brangiausi, ar dar besugryšite....aišku kad ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 11 sausio 2013 - 00:13