QUOTE(Julsita @ 2013 01 10, 19:23)
Aš beveik vien rusiškus..Nu labai retai kitokius..Va paskutinis ne rusiškas buvo Mamma mia,o prieš tai neatsimenu kada kokį žiūrėjus .Dukra juokiasi,kad prieš metus Mamma mia
Ai,kai nepamirštu,trečiadieniai pažiūriu lietuvišką Motina ir sūnus
Va tokia iš manęs žiūrėtoja
QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 19:32)
As, kaip bebutu, visgi pirmenybe teikiu rusiskiems filmas. O ko tikrai nemegstu, tai tokiu snobisku filmu
Kur pilkuma, depresyvumas kazkoks, kai ziuri ir gruzina tave toks filmas, fuj
Na, kai užsėdau ant rusiškų, tai ko gero dabar vien tik juos žiūriu. O anksčiau nebrokydavau ir kitokių, bet rusiški visgi be konkurencijos būdavo.
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 10, 19:45)
kol kas 1.
nes baigias su intriga...
nu nu
nemacius tu narkomanu turbut....
laba vakara
sitas tai labiau panasus "apsimiegojusi"
Oi oi
QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 19:49)
А вечером так хочется!
Bozhe bozhe, jau sitas man tai mirtis alyvose
QUOTE(svelni @ 2013 01 10, 22:31)
Mada ne mada, bet neeee
Drozdovas toks, na, vyriškas, bet kad
duoti ir dainuoti (ar tik ne
arden topinis išsireiškimas čia) tai nee
Aš. žinokit, dabar skaitau. Bet rusiškai. jau rašiau kad atradau seniau ВГВ scenarijus, 4 dalių. Pasirodo ten ne scenarijai, bet knygos. T Ustinovos. Perskaičiau. Žinau kad filmas ir knyga visada labai skiriasi, taigi su malonumu skaičiau, atrodo kad visai kita skūrinys. Kiek visko daug, ko filme nėra, ar tiesiog neperteikta...Personžų mintys, jausmai. Dabar kremtu tos pačios autorės
Одна тень для двоих ir mėgaujuos
. Filmas man labai patiko, knyga irgi super. Ir visai nesunku rusiškai skaityti
Pasiguosiu; mano mergina vėl serga. Per mėnesi 3 kartą. Ir vėl angina. 3 antibuiotikai - nuosprendis jai kaip peilis- jei nepadės, guldo į ligoninę. Tai dabar ir skalauja, ir vaistus geria, ir vilnones kojines pagaliau teikėsi užsidėti...