Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIII Tema)

Sveikos, su Naujais Metais 4u.gif
QUOTE(arden @ 2013 01 09, 22:32)

Mačiau, rusiškai suomiškas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 10, 07:06)
Aciu uz rekomendacijas komedijai "Turisty" thumbup.gif  thumbup.gif Nu antri "Svotai"-su tokiu naturaliu humoru, tikrom situacijom biggrin.gif Vakar su MB ziurejom ir kikenom.
Trumpas siuzetas: skirtingos rusu seimos pirma karta vaziuoja ilsetis i Turkija. Vieni ju turtingi, kiti gi vargsai studentai, isisruose i Turkija i AI su trilitriais marinuotu agurku ir maisu miltu  lotuliukas.gif  Maza to, kad skrenda vienu lektuvu, bet ir apgyvendinami buna viename viesbutyje. Na o rusai nebutu rusai, jei neimtu turku mokyti gyventi lotuliukas.gif
Kadangi esu buvusi Turkijoje nesyki ir su rusais nesyki baliavojus, tai galiu pasakyti, kad visa tiesa ir parodyta tame seriale drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Fainas fainas thumbup.gif Yra ir antra dalis,bet jau prastesnė.Ten visa firma atvažiuoja į Turkiją,tiksliai neatsimenu ko,nes jau seniai žiūrėjau,bet lyg su psichologe išmokt gražaus bendravimo.Nors gal ir klystu,bet atsimenu ,kad viena firmos darbuotoja bando organizuot žaidimukus,bet sunkiai sekasi,nes ir dauguma jau''prisižaidę'' ir ne tas galvoj. Pirma dalis geresnė,bet man ir antra patiko thumbup.gif http://kinozal.tv/de...s.php?id=996922
Ir kurią čia diena kažkas prašė rekomenduot komedijų,tai buvau pamiršus Молодожёны ir Кухня (kažin kada šito antras sezonas g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 10 sausio 2013 - 10:15
QUOTE(Julsita @ 2013 01 10, 10:14)
Кухня

"Кухня" online

Dėkui, Julsita, Кухня patiko 1 serija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 10 sausio 2013 - 11:08
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 10, 09:50)
O man jis toks tarsi apsinarkosines blush2.gif Akys tokios plaukiancios...

Sutinku drinks_cheers.gif , bet vistiek labai vyriškas. Mačiau jį tik Brate, bet patiko smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Vėl žiema thumbup.gif
Atsakyti
Jūs turbūt jau visos esate matę, bet vistiek pasidžiaugsiu, kad labai patiko "
Дыши со мной" abu sezonai...Pagrindinių herojų meilė tokia jau graži, toks geras jausmas užplūsta bežiūrint...Jei dar kas nematė, tikrai rekomenduoju
http://filmix.net/86...erial-2010.html
Atsakyti
QUOTE(builis @ 2013 01 10, 12:00)
Jūs turbūt jau visos esate matę, bet vistiek pasidžiaugsiu, kad labai patiko "
Дыши со мной" abu sezonai...Pagrindinių herojų meilė tokia jau graži, toks geras jausmas užplūsta bežiūrint...Jei dar kas nematė, tikrai rekomenduoju
http://filmix.net/86...erial-2010.html

O taip,jau atidūsavię mes šitą filmą.Jei tokie patinka,tai tada dar padūsaukit(jei ,aišku,dar to nepadarėt) per Райские яблочки abudu sezonai ir Цвет черёмухи
Atsakyti
Obuoliukus mačiau jau seniai, atidūsavau su kaupu, o antras seniai parsisiustas, laukia savo eilės...negaliu taip, kaip jūs, žiūrėti vien tik rusų serialus ir filmus, nesu tokia užkietėjusi gerbėja. Dabar grįšiu vėl prie holivudinio kino, bet po mėnesio vėl tikrai žiūrėsiu ką nors rusiško, nes pasiilgstu tokių gerietiškų serialų ar filmų. Tačiau ištisai žiūrėti vien rusišką produkciją- negalėčiau ax.gif
Atsakyti
,,Только о любви" 2012m. bandysiu ziuret, prameciau pirma serija, lyg nieko, komentarai vakarop.
Atsakyti
Dziaugiuos, kad jau yra Obuoliuku 2 sezonas. Baigsiu siustis Veronika, tada bus eile Obuoliukams. As irgi neapsistoju vien prie rusisku serialu. Man dar labai patinka turku serialai, dabar ziuriu Cena zhyzni.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(sapniukass @ 2013 01 10, 09:42)

ax.gif siltas, nuosirdus

Man taip pat toks pasirode- siltas, gerietiskas smile.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 10, 10:14)
Кухня  (kažin kada šito antras sezonas  g.gif  )

Laukiu taip pat antro sezono, radau kad pavasariop в марте-апреле 2013 года мы увидим продолжение полюбившегося сериала!

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 10, 10:48)
Vėl žiema thumbup.gif

Na tikrai jau, kad vel, ciupt uz vadziu ir vel is pradziu.
Bet as nezinau ar jau man cia taip super biggrin.gif Esu linkusi, kad ziema galetu baigtis po tryju karaliu arba po rusisku kaledu-nauju metu, o tada kad iskart galetu pavasaris ateiti, buciau nieko pries ax.gif

As megstu rusiskus filmus, bet zinoma taip pat paziuriu ir kitokius- ir amerikoniskus ir vokiskus... Negaliu pasakyti, kad kitokiu nemegstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 10 sausio 2013 - 19:24
QUOTE(Visgi @ 2013 01 10, 19:18)

As megstu rusiskus filmus, bet zinoma taip pat paziuriu ir kitokius- ir amerikoniskus ir vokiskus... Turbut kaip ir kiekvienas cia esantys is musu.

Aš beveik vien rusiškus..Nu labai retai kitokius..Va paskutinis ne rusiškas buvo Mamma mia,o prieš tai neatsimenu kada kokį žiūrėjus .Dukra juokiasi,kad prieš metus Mamma mia lotuliukas.gif Ai,kai nepamirštu,trečiadieniai pažiūriu lietuvišką Motina ir sūnus ax.gif Va tokia iš manęs žiūrėtoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 10, 19:23)
Aš beveik vien rusiškus..

As, kaip bebutu, visgi pirmenybe teikiu rusiskiems filmas. O ko tikrai nemegstu, tai tokiu snobisku filmu schmoll.gif Kur pilkuma, depresyvumas kazkoks, kai ziuri ir gruzina tave toks filmas, fuj
Atsakyti